Tove Lo- Stay high.

 
Hejhej!

Ibland får jag verkligen ett lyckorus och det är verkligen så underbart när det kommer för det får mig att inse att livet faktiskt är rätt härligt. Jag har haft en rätt jobbig tid det senaste med mycket stress med skola och jobb och osäkerhet inför framtiden vilket har fått mig att helt enkelt inte känna mig som mig själv. Vilket varit otroligt jobbigt men även om en del av stressen finns kvar så har mycket försvunnit också och jag har kommit in i en bra cirkel där allt känns bra. Jag har fixat både jobb och fått ny bostad och jag har börjat känna mig som mig själv igen!
 
Sen skadar det verkligen inte att sommaren är på ingång (även om vädret just nu är piss) och att man äntligen ska få byta plugg mot jobb. Den här sommaren har jag väntat på i ett år och jag hoppas verkligen att den blir grym!
 
Men innan dess ska bland annat flytta, gå på vårsittning och lära mig ett helt nytt arbete. Iiih va spänd jag är :D 
 
Jag uppskattar verkligen motgångar i livet. Det är tackvare dom som som jag är den jag är idag. Stark och med en stark tro på mig själv. Så jag skulle inte vilja ha ett liv på rosa moln men ibland är det skönt och känna att man inte måste trampa vatten hela tiden utan kan ligga och flyta på ytan. Och just där är jag nu, på ytan och fan va jag ska njuta nu, det förtjänar jag.
 
Hoppas ni har en lika bra kväll som jag har. X
 
//Kikade in H&M:s sommarkollektion och nice jobbat med killarna H&M. MUMS! //
 

RSS 2.0