- . 6 . m å n a d e r . s o m . f ö r l o v a d e . -

 
Hej finisar! 
Idag är en grå och (snart) regnig dag här i Borås. Jag hade hoppats på att det skulle vara en solig lördag för jag är så sugen på att gå ut och promenera i fint höstväder men får väl bli en promenad i regnet sen då. 
 
Idag är föresten en dag att fira i Valrour- familjen (en kombination av båda våra efternamn, haha).
Idag har vi nämligen varit förlovade i 6 månader ! 
Jag minns det fortfarande som igår när J gick ner på knä och frågade om jag ville bli hans fru. Helt galet att tiden går så fort och snart är det dags för den stora dagen. 
 
Ord kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar tills bröllopet. Att få bli man och fru, att få dela vår kärlek med alla som vi tycker om, att få se allt man planerat "komma till liv". 
Min brudklänning har kommit föresten, den är uppe i Årjäng än så länge men snart kommer den komma hit. Köpte den ju 19 augusti och den kom förra veckan tror jag, så det var verkligen inte lång leveranstid. Inte sex månader som de sa först, haha. 
 
Ska bli spännande att prova den igen nu när den är i min storlek och är min
Pratade med en arbetskollega igår som sa att jag måste lägga upp bild på den när jag fått den. Har inte ändrat mig där så inga bilder kommer komma upp. Varken innan eller efter bröllopet. 
 
Pratade även med två andra arbetskollegor igår, en firade nu i helgen 20årig dag (de är inte gifta) med sin man och den andra hade varit tillsammans med sin man sen denne var 20, också länge! Både längtar och inte längtar tills vi kan fira 20 år tillsammans. Längtar som en galning till att få spendera resten av mitt liv med J men samtidigt vill man att tiden ska stå still för man älskar varje dag tillsammans. 
 
Något vi ofta säger är hur roligt vi har tillsammans. Oavsett om vi bara ligger och kollar film, åker ut på äventyr eller handlar så har vi så himla roligt! Det tror jag är väldigt viktigt.
 
Jag har skrivit det innan men skriver det igen, jag är så tacksam att jag har J i mitt liv. Vi må bråka ibland och bli sura och trötta på varandras egenheter men i slutändan älskar vi verkligen varandra. 
Han låter mig vara mig själv, med alla mina egenheter och det är jag så tacksam för. Han har liksom vant sig nu med att jag är lite konstig, en bitch när jag är trött eller hunrig (en super bitch om jag är båda två), är en vindruvsgalning och är fruktansvärt impulsiv!  
 
Två gånger nu har jag börjat meningar här hemma med att "Bli inte arg nu meeeen...". Första gången var det när jag bokade en resa till London och andra gången var igår. J visste direkt att jag bokat en resa till och frågade med en lätt suck "vart ska vi den här gången?" Inte ett dugg förvånad över att jag bokat en resa till Egypten i januari. Vilket jag älskar! Hade inte kunnat spenderat mitt liv med någon som måste boka in saker långt i förväg och inte gillar överraskningar. Får jag feeling så kör jag. 
 
Så det blir en liten resa till Egypten i början på januari, mest för att komma bort och få lite avkoppling. Vi hoppas ju såklart på sol och värme också. Vi ska faktiskt till samma hotell som jag och Johan bodde på. Känns bra att bo på samma och veta att allt fungerar. Blir KANSKE en resa till Kairo och pyramiderna också, spännande!! 
 
Nu ska vi dock äta en sen frukost, ha en fin dag, Puss! ♥
 
//En bild från 16 maj när J friade //

RSS 2.0