M A R I A . L O G I K . 1 0 1

 
Jaa som rubriken lyder. Det är dags för första lektionen i Maria logik 101. Ingen tidigare erfarenhet krävs och kursen kommer ges huvudsakligen på svenska. 
 
Maria gillar att dansa
Typ så mycket att trots att hon ligger hemma med feber så kommer hon dansa runt i lägenheten till ny musik. Det är helt normalt. Även om det resulterar i hon känner sig anfådd och svag. Jajjamen, utmana den där förkylningen bara!..
 
Maria gråter mycket
Jaa det trodde ni inte va, ha! Det är helt normalt att hon gråter av lycka i ena sekunden för att sedan börja gråta av andra anledningar. Humörsvängningar? Aningen... Att gråta för att hon tappar en vindruva är också tydligen helt normalt idag, yeah... 
 
Maria pushar tills det inte går
Att jobba med så mycket feber att hon håller på och svimma är inget ovanligt för den här bruden, dumt men tyvärr inget ovanligt. Att försöka gå till jobbet fyra dagar efter man blivit påkörd av en bil är tydligen också helt normalt. (Ja, jag fick gå hem efter en timme, det gick icke)
 
Maria lämnar ingen kvar
Det finns en helt naturlig förklaring till varför den här tjejen går med huvudet lågt när hon besöker ställen som säljer gossedjur. Det är helt enkelt för den enkla anledningen att hon inte klarar att inte köpa varje gossedjur hon tittar på eller håller i. Toy story, du har förstört mitt liv! Eller berikat det, beror på hur man ser det... 
 
Den som spar han har... eller?
Maria ser ingen anledning till att spara sånt som hon tycker om. Vindruvor, choklad, tårta, chips, CHOKLADPUDDING, inget kan man lämna. Det enda som denna tjejen sparar är Fanta♥
 
Prata silver, tiga är guld... nää
Maria gillar att prata och har mycket åsikter. Inte skulle väl hon hålla tyst. Nopp. Pinsamma situationer existerar inte. Att ropa efter kändisar, skrika på torget eller berätta för "ph-kändisar" att du diggar dem (eh Rhodos, 'nuff said) det är vardagsmat för den här introverta jäkeln (hahah nää inte direkt va). 
 
Ja, detta avslutar dagens föreläsning om Maria logik 101. Konklusionen är att denna människa nog är lite cocko. 
And I love it! X
 
 
 
 

1 0 , Q U I C K . O N E S '


 
 Hej finisar!

Jag ligger hemma och förkyld. Kände av det redan i förrgår och igår och idag slog det ut. Tur att jag är ledig idag. Har mest nästäppa, hej tre nässprejer igen! Och feber. Hoppas att febern går ner tills imorgon. Har både jobb och skola på schemat så håller alla tummar jag har. Har ändå varit duktig och pluggat idag och har kommit en bra bit påvägen i ett arbete som ska vara inne nästa vecka så det känns skönt! Igår hade jag en mysig tjejkväll hos mig. Blev tacos och en hel del snack om allt mellan himmel och jord. Tack för en grym kväll tjejer!

Tänkte dela ett snabbt inlägg med er så ni vet att jag lever, haha. 

1 0 . Q U I CK . O N E S ' 

Längtar till:

Åh så mycket just nu men mest tisdag, då flyttar C äntligen in♥

Saknar:

Att vara frisk, haha. Nää men träning och sommaren. 

Mest nöjd med:

Mina naglar, dör så snygga de är, tack Emma!!  Dålig bild men de är super fina irl :)

Dagens tanke:

"Hur mycket snor kan en människa producera egentligen...?" 

Dagens film:

Farbror Joakim och knattarna i jakten på den försvunna lampan. Typ en av favoritfilmerna från när jag var barn. tack viaplay♥

Dagens humör:

Ganska seg och svag. Samtidigt som jag skrattar och skämtar friskt. Nothing is gonna keep me down, yeah!

 

Dagens låt: 

Anja Nissen - Tears Ago

Det bästa just nu:

Allt är ganska bäst just nu. Men troligen mitt humör. 

Det sämsta just nu:

Förkylningen helt klart men mår snart bättre igen :) 

Vill ha just nu:

C, cypernresan, lön, flera grymma tjejkvällar och längre hår, haha. 

 
 
Ha en toppen söndag nu, X

C A N . W E . S T I L L . B E . F R I E N D S ?

 
Egentligen skulle nog detta inlägg varit ett av de första jag skrev efter jag kom hem från Rhodos. Men ni vet hur det är, man har bra mycket andra saker på hjärnan men nu kommer det: 
 
JAG MÅR BRA! 
 
*paus för skrattattack*. Okej jag ska vara seriös. Men jag vill ändå att ni ska läsa det här inlägget med vetskapen om att jag skriver det med världens flin typ... Anyway, jag mår bra mina vänner. Rktigt bra mår jag. Ingen lögn överhuvudtaget. Det gör mig så himla glad verkligen! Jag vet inte vad det är som har hänt, eller jo det vet jag, Jag känner mig äntligen attraktiv igen. 
 
Det låter kanske konstigt men jag känner mig verkligen snygg, sexig och singel, eller singel känner jag mig väl inte.. AJA, mer om det vid ett annat tillfälle ♥
 
Ni kanske tycker det är konstigt av mig att skriva detta. Vill absolut inte skryta eller så utan mer hylla det faktumet att jag äntligen tycker om mig själv igen. Herregud detta året har kickat min lilla rumpa så mycket att jag inte inte ens visste hur jag skulle orka kämpa mig vidare. 
Jag vet faktiskt inte när det var jag svek mig själv egentligen... När jag mår dåligt eller känner mig stressad så slutar jag äta. Inte som självplågeri utan för att jag har 0 aptit och egentligen inte ens känner hunger längre. Något som självklart påverkade vikt och självförtroendet. Det var en väldigt mörk tid men nu känner jag att jag äntligen kommit ur det och idag känner jag mig verkligen attraktiv igen. 
Har ni tänkt på hur hela ens person förändras när man känner så, liksom som att man är lite oövervinnelig nästan. 
Var och gjorde mina naglar hos fina Emma igår också och jag är så nöjd så det hjälper såklart till! 
 
Jag minns hur jag skrev att jag inte mådde bra och att jag längtade tills jag gjorde det. Äntligen är tiden här och jag är så glad att jag drog upp mig själv och tog tillbaka mig själv. Självklart med hjälp av finaste vännerna
 
Jag läste ett inlägg som Isabella Löwengrip (Blondinbella) skrev där hon sa att hon kunde se i sina ögon på bilderna att hon inte mådde bra. Jag kan göra likadant men bilden jag tog igår ikväll, där ser jag den gamla Maria igen. Den självsäkra, glada och energiska människan som alltid funnits där bara tyngd av massa skit som äntligen lättat. 
 
Vart ett kanske lite konstigt inlägg men jag ville i alla fall bara låta alla er veta att jag mår bra. Riktigt bra och jag hoppas varje en av er känner er "on top of the world" för ni är så jäkla fina allihop!
Gör inte som jag och glöm det♥
 
 
// N o . // 

O N E . W I L L . B E C O M E . T W O .

 
Hej!
Asså på något konstigt sätt så känns det som det alltid är helg. Jag skriver det som det är något dåligt, det är det väl inte.. Jag har ju i och för sig nästan aldrig helg, det blir ju så när man jobbar inom handels men nästa helg då är jag minsann ledig och då bjuds det på tjejkväll på lördag. Äta gott, dricka gott och sen se vart kvällen för oss. Jag hoppas på dans och massor av roliga minnen! Har precis repat mig efter Rhodos så nu kan vi köra igen, haha ;)
 
Imorgon blir det en tripp till Varberg med Jennie för att träffa Jossan och planera lite bröllopsdetaljer. Spännande! Går allt som planerat så kommer Jennie vara med på ett hörn på bröllopet och det tror jag kommer bli himla bra :) 
 
Annars då?
Jag försöker bli frisk från en förkylning. Det sitter kvar lite i näsan och häromdagen hade jag ont i halsen igen så försöker vara försiktig så det inte blir värre. Det var så länge sen jag tränade nu och jag vill verkligen bara börja igen men får hålla mig! Eftersom jag vill vara kry tills nästa helg och mest för att jag trodde jag skulle jobba till 23.10 så gör jag inget ikväll. Njuter av min nya soffa och snart ska jag faktiskt sätta mig och plugga, hahah. Men varför inte? Om man ändå inte har något bättre för sig. 
 
Har en ganska lugn och trevlig vecka framför mig. Ska träffa lite vänner, fixa naglarna, jobba och så tjejkväll då. Åh, bästa avslutet på min solo-tid eller vad man ska kalla den. Runt den 25:e kommer vi ju bli två i min lägenhet och jag är så pepp!! Tiden har gått alldeles för långsamt men samtidigt lagom fort. 
 
Något jag tänkt lite på det senaste är just hur världen ser ut idag. Bara för några år sen kunde jag lätt försvinna själv från krogen eller gå på nattpromenader med båda hörlurarna i men nu känns det faktiskt ganska farligt. Jag bor ju väldigt centralt men ändå hade jag varit rädd för att något skulle hända om jag gick till och från gymmet på kvällen. Tycker det är riktigt sorgligt att det ska behöva vara så. Sen vet jag inte om det är just mer oroligt i Borås eller om det är mer eller mindre en stämning över hela Sverige just nu. 
Uddevalla kommer väl alltid kännas säkert för mig, kanske naivt men har aldrig känt mig rädd där. 
 
Jag hoppas att alla ni känner er trygga och har en toppen lördag, puss på er! ♥
 
//Oklar bild till en oklar kväll //

J u s t . s o m e b o d y . I . u s e d . T o . K n o w

 
Åh bloggen vad jag har saknat dig. 
 
Jag är faktiskt väldigt glad att jag är en sån människa som tycker om och finner någon slags frid i att skriva. Alla
har vi ju sätt att ventilera och hantera saker. Jag har alltid haft skrift som min. Dagböcker, noveller, dikter, bloggar, ja ni ser ju. I alla tider har skrift funkat väldigt bra för mig. Speciellt när jag inte mått bra. De flesta dagböcker är tyvärr fyllda med problem, oro och ledsamma stunder. Men det är väl de man minst bäst? Tiderna man inte mådde bra... 
 
Jag känner att 2017 har varit ett sånt där år som har slitit mig itur och krossat mig till en miljon bitar. Jag är inte samma person som när året började, inte ens i närheten och när 2018 kommer, kommer jag ta emot henne med öppna armar. 
Självklart kan det vara bra och förändras, utvecklas osv men att sätta tillbaka alla bitar igen, det har varit ett helvete. Tuffa tider förändrar en och även andra. 
Detta året har jag också förlorat några vänner. Som tur är falska sådana som inte vill ens bästa och det rör mig inte i ryggen. Det är mer: Bye, sorry not sorry. Hårt men sant. 
 
Jag vet att jag nämnt det innan men säger det igen. Fan vilka fina vänner jag har och utan dom hade jag aldrig tagit mig upp igen. Ni är ovärderliga och jag älskar er♥
 
Vet inte vad jag riktigt ville skriva egentligen. Ibland låter jag bara tankarna flöda och texten bli vad det blir. 
 
well well, 
Även om året har skakat om mig rätt mycket så finns det mycket jag ser fram emot också. Stora saker som 25års dagen, C flyttar in, resan till Cypern och butiken öppnar igen. Men även små som tjejkväll, hemma- mys och jobba. 
 

Nu däremot ska jag åka hem till Uddevalla och samla lite energi, hoppas ni får en toppen dag♥
 
//Cheesecake, I love you //
 

- . R H O D O S . -

 
// R H O D O S // 
 
Har lite mer tid idag innan jobbet så tänkte jag publicerade inlägget om Rhodos redan idag! 
Jag och Emilia åkte till Rhodos 23-30 augusti. 
Först och främst var det väldigt länge sen jag var på Rhodos. Var väl där 2003 senast? Jag minns ingensting därifrån så det var nästan som att åka till ett helt nytt ställe. Både jag och Emilia ville åka någonstans billigt med massor av sol och värme. När vi var där var det verkligen toppen väder, sol varje dag och minst 28 grader
 
Valde ut ett antal bilder för det finns alldeles för många som inte går att visa här, haha. Det var mycket sol och bad, en del fest och lite kultur. Så glad att jag undvek kamerorna från festerna och partybåten om vi säger så, haha. 
 
Det som nog var roligast att se var Akropolis, även om det var väldigt nersmutsat av människor. Det låg cigarettfimpar och annat skräp överallt. Tråkigt eftersom det ändå är ett kulturarv men det var häftigt ändå!
 
Jag hade tänkt att skriva lite mer om allt vi gjorde men låter nog bilderna tala för sig själva. X

T H I S . Y E A R . I S . K I C K I N ' . A S S

 
Hej!
Asså det är ganska komiskt det här med bloggen. Oftast känns det som det händer alldeles för lite i ens liv som gör att man inte får inspiration, bilder och lust till att blogga men nu det senaste har det hänt så mycket att jag inte ens vet vad jag ska börja! 
 
Kollar igenom min mobil och ser massor av bilder jag vill publicera och skriva texter till. Roligt men även lite stressigt? 
Det som ligger först är väl Rhodos resan. Dock ska jag snart springa till bilen och åka till Fristad och jobba så hinner inte riktigt publicera det nu. 
 
Skriver istället ett snabbt inlägg angående min nyaste baby, min GHD plattång. Ni som känner mig vet hur länge jag har pratat om denna plattång och hur jag är alldeles för snål för att köpa en även om jag använder plattången väldigt ofta. Till slut hittade jag den till pangpris: 1099kr. Samma plattång kan ligga på 1500-1700kr annars så tyckte det var värt att slå till. 
Har använt den en gång och den var bra men annorlunda. Tar nog ett tag innan jag vänjer mig vid den. Något jag däremot blev förvånad över var hur jag inte tyckte om mig själv i platt hår längre, haha! 
Lät håret vara lockigt hela Rhodos resan och sen ungefär 2 veckor efter. Är väl en vanesak men rätt komiskt. 
 
Det jag verkligen gillade med den var att den stängde hårstråna och håret kändes silkeslent. Förstår varför GHD är bäst på marknaden om vi säger så :)
 
Nu däremot måste jag sticka iväg och jobba, puss
 
 

RSS 2.0