K A P . V E R D E & B I L E N . S T I G .

 
Hej bloggen!
Nu är det dags att börja blogga igen. Det kommer och går liksom och finns det inget roligt att blogga om så väntar jag hellre och skriver när det har hänt något kul.
Så här kommer en liten uppdatering vad som har hänt det senaste. 
  • Jag har flyttat
  • Jag har åkt på bästa semestern♥
  • Jag har köpt bil!!
Men jag tänkte jag ska skriva lite mer på varje så varning för långt inlägg :)
 
F L Y T T :
Som ni säkert vet så bor och studerar jag just nu i Borås. Jag flyttade hit 1 september och flyttade då in i en studentlägenhet (1a) men kände rätt snabbt att jag ville bo större. Att ha en större säng, soffa och matbord i en liten etta  gick helt enkelt inte så jag bad om att få byta till en större lägenhet och det är alltså till den jag flyttat. Jag bor alltså i samma hus men inte samma lägenhet. Jag trivs sjukt bra i min nya lägenhet men just nu får ni tyvärr inte se bilder på den för den är inte färdig möblerad ännu då jag saknar alla möbler eftersom det varit förseningar från företaget jag handlade av. Så just nu sover jag på en luftmadrass, inte så glamoröst, haha.
Så bilder får ni när min lilla lägenhet är klar.
 
S E M E S T E R N :
Över jul och nyår var jag utomlands. Blev en resa till Kap Verde. Hade aldrig varit där innan. Bara hört om det och sen sett fantastiska bilder. Så det var med lite nervositet och mycket spänning som jag gick ut genom flygplanet.
Och det första jag tänkte var: VÄRME OCH SOL! Alltid härligt och sen var det mycket ödemark. Men så är det på ön Sal. Den är väldigt kal och det är först där man byggt som det finns hus och grönska. Men vi bodde på ett jätte bra hotell där som hette Riu Funana & Garopa. Det kan varmt rekommenderas. Jätte fin strand och pooler och jag tyckte maten på all inclusive var jätte god. Så åk till Kap Verde om ni vill få värme och turkost vatten och vita stränder :)
 
B I L E N :
Igår fick jag äntligen hämta min bil. Känns helt sjukt att jag äntligen köpt en bil men det känns också sjukt bra och han är så fin. Har självklart döpt honom och han heter Stig efter min körskolelärare.
Men mer än så tänker jag faktiskt inte skriva om det.
 
Och nu är det dags för furkost.
Puss på er X
 

RSS 2.0