- . I . S A I D . Y E S . T O . T H E . D R E S S . -

 
Hej fina läsare!!
Asså jag har den största nyheten, haha: Igår hittade jag Ä N T L I G E N min brudklänning!!!
Jag fick säga yes to the dress ;). Asså ni förstår inte hur skönt det känns. Självklart väldigt roligt men framför allt väldigt skönt. Jag hade inte insett det själv men jag hade varit mer stressad än jag trott över det här med klänningen. Hela sommaren har jag varit nervös. Så det var verkligen en tyngd som släpptes från mina axlar. 
 
För er som inte läst det tidigare så var jag, Pernilla och Linn uppe i Årjäng och kollade efter klänning på Nordic Wedding Store & Outlet
Jag hade ganska låga förväntningar om jag ska vara ärlig. Hade ju varit där en gång innan och då hittade jag verkligen ingenting. Jaa eller förutom en klänning som var ganska fin men som låg på runt 23 000kr. Så jag var ganska nervös när vi skulle upp. Sen ska jag tillägga att den gången kollade jag inte åt mig så det kan ju också varit det. 
 
Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag inte hade någon budget direkt eller att jag skulle säga 30 000kr. Det gjorde jag faktiskt inte.
Jag la mig på 20 000kr och då sa Angelica, hon som hjälpte mig, att jag kunde praktiskttaget välja vilken klänning som helst i butiken. Något som kändes skönt även om man såklart vill komma undan så billigt som möjligt! 
 
Tänkte jag skulle beskriva händelseförloppet lite grann. Kan vara kul för er framtida brudar som kanske också ska åka upp :)
 
 
Vi hade tid klockan 14.00 och var framme runt 13.45. Vi fick gå runt lite själva först och kolla om vi hittade något jag tyckte om. Tror jag drog i två klänningar kanske och båda låg på runt 22-23 000kr, SÅKLART, SUCK! Haha. Det blev ingen av de klänningarna kan jag avslöja. 
 
Tror jag provade runt sju klänningar men två av dem fick jag knappt på mig innan jag bad Angelica att ta av dem då de var så fula (på mig). Kommer inte skriva ut pris och sådär på klänningen jag valde men den dyraste klänningen som jag provade kostade 20 000kr, så någonstans där blev det vilket jag är väldigt nöjd med! Klänning är väldigt viktigt för mig och jag är SÅÅÅÅÅ nöjd med min.
 
Tur att vi (Läs: Pernilla och Linn) tog bilder så jag har något att kolla på i 3-6 månader vilket det tar för min klänning att komma. 
 
Som jag tjatat om tidigare så kommer jag inte visa bild på klänningen, varken innan eller efter bröllopet och jag kommer heller inte avslöja modell, märke, om jag kommer ha slöja osv. 
För er som är bjudna på bröllopet så får ni alla svar då och för er andra får dessa bilder räcka. 
 
 
Men för att fortsätta,
Jag fick ju hjälp med att hitta klänningar både från vännerna och Angelica, vilket var tur då man blir lite nollställd när man väl är där! 
 
Pernilla och Linn fick slå sig ner i en sammetssoffa och jag fick börja prova klänningar. Det var tre klänningar som stod ut extra mycket när jag provat alla en gång och då fick vi lite tid och sitta ner och kolla på bilderna som tagits och sen gå ett nytt varv i butiken och kolla igen med "nya" ögon. Hittade ingenting andra gången utan var mer säker på de tre som var kvar i tävlingen höhö. 
Till slut stod det mellan två klänningar som var helt olika och sen blev det en! Visste det direkt när jag tog på mig den och såg mig i spegeln. Tänke: 
Det här är klänningen jag kommer ha på mig när jag gifter mig med J. 
 
Mitt intryck av Nordic Wedding Store & Outlet denna gången är att det är värt resan. Det är så mysigt och fint och man får verkligen toppen service!
 
 
Däremot måste jag nog säga att om man har en ganska kräsen smak kanske det inte är jätte värt att åka om man har en tajt budget. Man måste nog kunna ha minst 15 000kr i budget för att kunna känna att man kan hitta något som man kommer tycka om. Det var inte många klänningar som var extravaganta som låg under det, men det är ju en smaksak. 
 
Sen återstod bara att ta mått och beställa klänningen. 
 
Som jag skrev innan känns det såå himla skönt att ha beställt klänningen nu. Sen vill jag ju bara ha min klänning nuuuu. Speciellt eftersom den kommer vara i min storlek när den kommer. Alltid svårt att tycka om något som är för stort även om denna lyckades få mig kär. 
 
Sen måste jag skriva det ännu en gång: Nu känns verkligen bröllopet på riktigt och jag spricker av förväntan!! 
 
Nu ska jag ta upp telefonen och kolla på klänningen igen, hihi. Hoppas ni får en mysig kväll finisar. PUSS! ♥
 
 
 

- . S A V I N G . T H E . D A T E . -

 
Hej på er fina läsare! 
Tänkte bara kika in och skriva lite kort om tiden efter våra
Save the date - kort gick ut. Herregud vilket mottagande vi fått!
Det kanske alltid är så när man bjuder in till bröllop men jag måste ändå säga att man verkligen känt kärleken från alla. Det är så himla roligt att se att människor längtar lika mycket som vi. 
 
Om jag bara ser till mig så har jag fått så fina meddelanden, samtal, snaps och självklart i person och mer kommer det in! 
Jag har tagit printscreen (som ni ser) på nästan alla snaps jag fått som har med korten och göra och det är så kul att få dem. Tack, tack, tack!! 
 
Kommer inte ihåg om jag nämnt detta tidigare men vi har ju valt att hålla datumet lite hemligt. Det är därför det är censurerat på alla bilder osv.
Ni som vet datumet behöver därför inte sprida det vidare eller publicera det på olika sociala medier.
Än så länge har ingen gjort det och så hoppas vi det fortsätter. 
 
En annan sak som verkar förvirra människor är det här med vem som är bjuden. Kan ju ta det här när jag ändå skriver. 
Endast de som står skrivna på dels kuvertet och dels på det medföljande pappret är bjudna. INGEN ANNAN. 
Står det: "Pelle Svensson" så är det endast Pelle som är bjuden. Står det "Pelle och Anna" så är båda bjudna.
 
Detta är något som jag trott varit självklart men då vissa gäster har påpekat detta så väljer jag att förtydliga det här. 
 
Vi har även valt att inte ha några barn (förutom J:s syskonbarn) på bröllopet så har ni det och funderar på om de också är bjudna så är det tyvärr ett nej. 
 
När jag ändå skriver om korten igen kan jag ju upprepa mig och skriva att alla som är bjudna till Bröllopet får ju ett save the date kort men endast de som är bjudna till både vigseln och festen får en inbjudan. Inbjudan kommer liiite längre fram också så ingen behöver få panik över att brevlådan gapar tomt nu, haha.  
 
Hade egentligen inte så mycket mer att skriva just nu, ville mest kika in och tacka för all fin respons. Förutom lite irritationsmoment känns det än så länge väldigt bra och vi hoppas att alla som är bjudna kan komma och fira med oss. 
 
Hoppas ni får en fortsatt fin dag. Allt det bästa är ni värda, glöm aldrig det♥
 X
 

- . H a i r . U p d a t e . -

 
Hej finisar! 
Kan ni fatta att det nästan är mitten på augusti nu? Hur galet är inte det? Vart försvinner tiden?? Personligen tycker jag tiden både går långsamt och fort. Fort för att sommaren snart är över men långsamt för jag vill bara ha bröllopet och att mitt hår ska växa!!! 
 
Kommer ni ihåg inlägget jag skrev för ett litet tag sen om mitt hår? För er som har missat det eller vill friska upp minnet så hittar ni det HÄR
 
Jag tänkte uppdatera er lite hur det har gått. 
 
 
Jag köpte ju Silicea + B-vitamin som jag har ätit varje dag. Fick två kartor med 30 piller så nu är jag inne på karta två och än så länge känner jag faktiskt inte av någonting. J tycker att mitt hår har blivit längre, något som inte jag ser men man kanske blir blind? Förstår ju att mitt hår måste ha vuxit i alla fall en centimeter eftersom det gått en månad men förutom det vet jag inte om jag tycker att jag ser något. 
 
Om man ser till min hårkvalité tycker jag faktiskt den har blivit riktigt bra. Sen jag klippte mig 25 juni har jag inte plattat håret mer än kanske 5 gånger? Känner mig riktigt duktig med tanke på att jag gjorde det minst en gång i veckan innan. 
 
Däremot hatar jag verkligen att ha håret lockigt så kvalitén må vara bättre men jag vantrivs och känner mig inte snygg i lockigt så jag vet inte om jag tycker det är värt mödan om jag ska vara ärlig. 
 
Jag är väldigt noga med att alltid använda min inpackning från maria nilla (serien soft) varje gång jag tvättar håret nu och DET måste jag säga har hjälp! Mitt hår känns mycket mjukare och finare nu. 
Har ju också använt mig av leveransen som jag fick av Function of beauty som inte var till mig och vad jag tycker om det kommer i ett inlägg längre fram. Stay tooooooned. 
 
Andra saker jag har gjort för att hjälpa mitt hår är att undvika att föna håret. Jag har även slutat att torka håret med en vanlig handduk. Jag köpte en microfiber handduk som ska torka håret snabbare och också vara mer skonsam mot håret. Håret är ju trots allt som mest känsligt när det är blött. 
 
När vi var på Ullared senast köpte jag även en "wet brush" som man ska borsta håret med när det är blött som är snällare än vanliga borstar. 
 
Jag har fått J att massera min hårbotten varje kväll (om jag inte har håret plattat) för att stimulera hårväxten. Tack för det älskling♥
 
Jaa man kan nog säga att jag gör det mesta för att mitt hår ska växa sig långt och friskt. 
Jag är ju tyvärr en sån person som fixerar mig vid saker och just nu är det mitt hår. Men är det inte så att man blir så fixerad vid det att det lite grann äter upp ens tankar? Sen helt plötsligt släpper det och så fixerar man vid något annat. The circle of life, haha. 
 
Har ni tips på fler saker som kan vara bra för håret eller får det att växa fortare, hit me up! 
 
Uppdaterar er om ett litet tag igen. 
X

- . S P A . T I M E . -

 
Godmorgon fina läsare, 
Hur skönt är det inte att det är helg? Jag måste säga att den här veckan har känts sååå lång. Blir väl alltid så när man kommer tillbaka från semestern. Första veckan känns alltid lång. 
 
Igår firade jag och J ett år tillsammans som ni kanske såg i mitt förra inlägg. Vi hade en så himla mysig dag där vi efter jobbet åkte till Aroma Spa för deras FredagsLYX- paket (spa + middag). Så himla mysigt! För er som inte har varit där kan jag verkligen rekommendera det, riktigt god hemlagad mat och  en väldigt mysig stämning. Igår var det kanske tre andra par där så det var verkligen ingen trängsel, så skönt! Måste också ge massor av plus i kanten för deras anställde Lovisa, vilken pärla! 
 
Efter spa:t gick vi förbi ICA och köpte med oss godis och åkte hem och la oss framför tvn och kikade på film. Så himla mysigt och en perfekt årsdag! 
 
Idag är det grått och tråkigt ute. Vi har faktiskt inga planer så vi får se vad vi hittar på. Hela veckan som varit har de varit här och tapetserat så nu när vi har lägenhet för oss själva är det ganska gott och bara vara hemma också. 
 
Nu är lägenheten så gott som klar också. De nya tapeterna blev riktigt fina så nu känns det verkligen som vår lägenhet. 
 
Idag ska jag också börja rensa ut min garderob. Ska till Uddevalla nästa vecka och hämta resten av mina kläder, skor osv. Så i slutet på nästa vecka kommer bloppisen upp. Yaay! 
Ha en toppen helg nu finisar, puss♥
X
 
 
 

O n e . Y e a r . W i t h . Y o u .

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Idag firar vi ett år tillsammans! Något vi väntat på länge. 
Jag kan inte komma ihåg ett liv utan oss, en tid då vi inte delade en säng ihop varje natt, skrattade, reste, åt eller en tid då vi inte ens fanns i varandras liv. 
 
Att fira ett år ihop är något jätte stort för oss båda. För min del är det ett pyttelitet bevis på hur länge vi varit VI. Ett bevis på hur länge vår kärlek funnits och bara ett av många år vi kommer spendera ihop som gifta. 
 
Vi har alltid sagt, alltså verkligen redan från vecka två typ, att det känns som vi varit tillsammans så himla länge. När vi hade varit tillsammans en månad kändes det som ett år!
Detta året har känts som tio och det kommer nog alltid kännas så när man spenderar sitt liv med sin soulmate och sitt livs kärlek.
 
Ni som känner mig vet att jag är värdelös på att uttrycka mig i tal när det kommer till känslor och sådär. När det kommer till skrift däremot har jag mycket lättare att uttrycka mig så ska försöka göra det nu. 
 
Vår kärlek började med den stelaste dejten jag varit på i hela mitt liv. Det blev hastigt bestämt att vi skulle ses samma dag som J kom hem från Libanon och att vi skulle gå ut och äta för det hade ingen av oss gjort ännu. 
 
Detta är dock en lögn! Jag hade redan lagat klart stuvade makaroner och köttbullar och skulle precis sätta mig och äta när J skickade och frågade om jag hade ätit.
Något fick mig att ljuga och säga att jag inte hade gjort det och så blev det bestämt att vi skulle ses och käka.
Detta vet inte ens J men bjuder på den hemligheten ;) 
 
J kom iallafall och hämtade mig och direkt när jag såg honom blev jag nervös. 
Vi hade trots allt inte känt varandra särskilt länge. Inte mer än en månad och nu skulle vi på dejt.  
 
Vi gick till Alléterrassen och käkade pizza i gassande sol. Jag hade självklart inte sagt att jag hatar pizza när J frågade vad jag ville äta. Men jag sa hellre ja till pizza än att chansa på att han skulle välja något jag hatar mer. 
 
Ett tag senare berättade jag att jag hatade pizza och J berättade att han inte ens var hungrig när vi skulle äta. Båda ville bara vara med den andre och gick med på vad som helst för att få göra det. 
 
Sen började världshistoriens mest pinsamma dejt. 
Fatta mig rätt nu, det var ingenting någon av oss gjorde eller sa utan det var bara stämningen. Jag var sjukt stel för att jag var nervös för att det skulle bli konstigt på jobbet oavsett hur dejten skulle gå och J blev akward för att han märkte att jag var det. 
 
Dejten slutade i alla fall jätte bra och idag är vi förlovade och ska gifta oss nästa år. 
 

J är min bästa vän, han är min trygghet, han är min glädje och han är min nutid och framtid. Jag har många gånger tänkt att jag hade velat att han även skulle varit min dåtid. Att han skulle kommit tidigare så jag hade fått börja mitt liv med honom tidigare för att allt innan oss (när det kommer till kärlek såklart) känns konstigt och fel. Men samtidigt är jag glad att vi hittade varandra nu, så man vet hur mycket mer värdefullt det vi har är. 
 
Vi är varandras motsatser på många sätt. J är mer barnslig. På både gott och ont. Han kommer bli världens bästa pappa för han verkligen har barnasinnet kvar! Jag däremot är mer konkret och praktiskt, haha. Jag tycker om ordning och reda. Jag uppskattar mycket humor på alla nivåer men mer beroende på humör. Ibland kan jag vilja sitta och sjunga med till alla Disneylåtarna men ibland vill jag bara sitta tyst och lyssna. 
 
J är väldigt kärleksfull, både med tal och med skrift. Jag har aldrig varit med om att någon hör av sig för att säga att den saknar mig eller älskar mig innan J. Han överraskar mig med blommor, presenter och middagar. 
Just överraskningar är något vi båda älskar att göra för varandra och jag längtar tills september när hans födelsedag kommer, Hihi. 
 

Detta året har varit det bästa i hela mitt liv och det är MYCKET för att jag fått spendera det med J. Under denna tiden har vi hunnit med så mycket! Blivit sambos, flyttat, rest utomlands två gånger, förlovat oss och nu nästa äventyr: att gifta oss. 
 
Jag ser verkligen fram emot år nummer två och alla år vi har framför oss. Ingen gör mig så lycklig som han och att veta att jag ska få gifta mig med mannen som jag bara efter någon vecka in i relationen beskrev som "mannen i mitt liv" är den bästa känslan i hela världen
 
X
 


- . T o . m e, f r o m . m e . - w i t h . l o v e . -

 
Hej i regnvädret, 
Hoppas ni mår bra ändå! Jag mår inte helt på topp, har en tand som värkt i flera dagar nu så jag fick tillsist ge upp och boka en tid hos tandläkaren här i Borås imorgon så de kan kolla vad det är och ta bort smärtan!!! 
Men förutom det är allt bra. 
 
Inlägget idag är ett inlägg jag tänkt på länge, ett inlägg från mig själv till mig själv. Vad jag hade velat säga till lilla Maria om jag hade kunnat. För det finns mycket som jag hade behövt höra men det har ju gått bra ändå. Som tur är. 

Maria på bilden är inte äldre än 7 år. Hon lever ett ganska vanligt liv. Bor i villa, har två föräldrar och en bror. 
 
Än så länge har hon inte utsatts för många av de egentligen hemska saker som hon utsätts för senare i livet och hon lever ett ganska skyddat liv. 
 
Hon kan gå eller cykla hem från skolan utan att oroa sig för att en främling ska komma och kidnappa henne. Hon behöver inte tänka på terrordåd eller svält. Även om det sista inte var helt självklart för bara några år sen när hon sprang runt på gatorna i Colombia.
Hennes liv nu är faktiskt ganska bra. 
 
Här hade man velat lämna henne. I en trygg värld som bestod av Barbiedockor och facinationen över vackra klänningar och skor.
Men alla måste vi växa upp. 
 
Jag tror det var först i högstadiet som jag mötte rasism för första gången. Det var även där man först började vända sig själv ryggen och bry sig mer om vad andra tyckte om en, än vad man själv gjorde. 
 
Sa någon att man hade för små bröst, då tyckte man minsann det också och åh vad man hatade dem! 
 
Sa någon att man var smutsig eller mindre värd för man inte var svensk då började man tro på det också. För stöd från lärare eller rektor det fick man ju knappast. 
 
HÄR, precis här hade jag velat säga till mig själv att jag var världens finaste. Perfekt precis som jag var. Jag hade dock sagt att vi borde noppra de där ögonbrynen men förutom det, inte ändrat på något! 
 
Jag hade också sagt att människor som baserar andra människors värde beroende på hudfärg är fullständiga idioter och rentav äckliga människor som jag borde vara glad att jag slipper ha i mitt liv. 
 
Det här med kärlek då?
Jag tyckte verkligen kärlek var så ointressant när jag var liten.
Så det var ingen som krossade mitt hjärta när jag var barn. Tror jag frågade chans en gång när jag var liten, i en kille som jag inte gillade och som jag blev "tvingad" att fråga för min kompis ville vara tillsammans med hans kompis. 
 
Jaa, här hade man ju också velat säga att man inte ska göra något mot sin egen vilja. Älska vem du vill eller älska ingen alls. Det är DITT val.
 
Jag hade velat säga att:
 
"Maria du är ibland alldeles för snäll. Jag vet att du inte tycker det, speciellt inte när du är runt 17, då tycker du att du är en hemsk person som inte förtjänar kärlek alls. Men det är inte sant! Du är fantastisk, glöm aldrig det! Och sluta tro att du inte förtjänar kärlek. Nu direkt, för det hänger annars med dig alldeles för länge annars!
Men för snäll är du. Bara för att någon gillar dig behöver du inte gilla den. Kom ihåg det. Kom också ihåg att kärlek ska komma naturligt, tvinga inte fram känslor för att en person har dem för dig. Det gynnar ingen, speciellt inte dig som hatar att slösa tid på människor som inte ger dig något". 
 
Det finns mycket man skulle vilja säga till sig själv som liten, mycket viktigt, lite mindre viktiga saker och en hel del råd. 
Det är lätt att önska att man inte behövde gå igenom vissa saker. 
Man skulle vilja ångra förhållanden, klippa bort människor och undvika händelser men någonstans har detta ändå format en och det är jag tacksam för. 
 
Men en sak som jag verkligen skulle skicka med mina framtida barn är verkligen vikten i att alltid älska sig själv och att vara sin egen bästavän. Ta hand om kroppen du fått, älska den och vörda den.
Den är din bästavän, glöm aldrig det!
 
X

- . 5 . s e n a s t e . i . m o b i l e n . -

(null)
 
- 1 - 
Förra lördagen var jag och J i Göteborg och kikade runt lite. Jag köpte en mineralfoundation och en concealer. Jag har nyligen fått ett ärr vid min ena mungipa vilket inte är jätte snyggt då det syns tydligt skillnad mellan ärret och den gamla huden. Jag har på egen hand försökt täcka detta men efter att inte fått till en bra lösning bad jag om hjälp på MAC för att hitta en bättre concealer. Har använt denna några gånger nu och den funkar väl okej, måste fortafrande mixa ihop något men den är absolut bättre än min Max factor jag hade innan. Min foundation har jag inte använt än då jag måste köpa en sminkborse vilket jag inte orkat ännu. Jaa, de hade borstar på bareMinerals men de kostade 400kr!! No thank you, köper en på kicks istället... 
 
(null)
 
- 2 - 
 
Igår var jag och gjorde LashliftBarbershop i Borås hos Felicia. Jag hittade hennes instagram (lashliftbyfelicia) av en slump och tyckte hon verkade riktigt grym. Bokade tiden för lite mer än en månad sen och fick tid igår. Hon är väldigt upptagen vilket är jätte kul! 
 
Har ju gjort Lashlift en gång innan på en annan salong i Borås och blev så missnöjd! Hon som gjorde det då tror jag nu i efterhand inte hade någon aning om vad hon gjorde och resultatet blev kasst. Har efter det inte velat pröva igen men något med Felicia kändes ändå bra så valde att chansa och det blev riktigt bra! 
 
Tog ungefär 45 min och hon var riktigt duktig på att berätta vad hon gjorde och lyssnade verkligen på vad jag ville. 
Har bokat tid för återbesök nu också. Andra gången ska tydligen bli bättre så är riktigt spänd. Visar resultat då. Har återbesök i slutet på september. 
 
(null)
 
- 3 - 
 
Under semestern och när det var som varmast bestämde vi (läs: jag) att vi borde låta Cairo gå ut på balkongen. Detta blev verkligen en succé och nu ska han minsann ut varje dag, oops! Nää men det är riktigt roligt att han trivs så bra i den nya lägenheten och att han är såpass lugn att vi kan ha honom på balkongen utan att behöva vakta honom hela tiden. 
 
Mattes lilla älskling !!!
 
Kan fortfarande inte förstå att han är 2 år! Vart tog tiden vägen? Denna veckan är de här och tapetserar mer eller mindre hela lägenheten så snart kan vi ge honom sitt nya klätterträd också. Kul! 
 
(null)
 
- 4 - 
 
En av de sista dagarna på semestern blev det äntligen en fika med Katarina. Den skulle blivit tidigare men vi båda glömde bort det, haha! Vi stack till Viskan i Knalleland och käkade god mat och unnade oss varsin sötsak. Så mysigt och nu har vi lovat varandra att detta måste ske oftare, vilket jag verkligen hoppas! Älskar att umgås med människor som Katarina som ger massor av energi och som man alltid har kul med. Finisen♥
(null)
 
- 5 - 
 
 
Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om Function of Beauty? Världens första individuella shampoo och balsam? Jag beställde ju bägge därifrån och har väntat otåligt på att de ska komma. Fick ett meddelande förra veckan att mitt paket fanns att hämta. Sprang mer eller mindre till Pressbyrån och hämtade till min besvikelse ut en låda dedikerad till "Mimi"?!. Asså wtf. Öppnade lådan och fick se att inte någonting där i stämde. Flaskorna hade fel färger, så någonstans gick det ju verkligen inte rätt!
Skickade i alla fall ett ganska arg mejl till kundtjänsten som direkt fixade en ny order till mig. Så den sitter jag och väntar på nu då. Det är också därför min recension inte kommit upp ännu, eftersom mina produkter inte har kommit ännu. Men snart kommer ni få veta vad jag tycker! 
 

 Nu däremot ska vi strax äta. Jag och J brukar kolla på Netflix serie "Sugar rush" medan vi äter men nu har vi sett klart säsong 2 så det känns lite konstigt nu när man ska äta menmen. Ha en toppen kväll nu hörrni, puss! 
X

- S a v e . t h e . d a t e . -

 
Ä N T L I G E N    ÄR     DAGEN     HÄR !
 
Idag gick alla Save the date korten ut. Jag tror inte ni förstår hur galet det känns. Nu är det liksom påriktigt. Inte för att vi låtsades innan men innan idag känns det som vi mest planerat för vår egen del och först nu när alla gäster får sina kort blir planerna verkliga. Som vi äntligen kan inkludera alla i våra planer.
Det är galet vad jag längtar till Bröllopet. Det kommer bli en av de mest magiska dagarna i vårt gemensamma liv och jag bara vet att stämningen kommer vara magisk och att alla kommer ha kul! Det kommer finnas underhållning nog för att alla ska skratta sig mätta och med i alla fall mina vänner går man aldrig säker. Låt oss bara säga att det kommer bli en minnesvärd kväll! ;)
 
När jag ändå skriver om våra älskade kort (vi (höhö jag) behandlar dem som små barn) kan jag ju passa på och uppdatera er lite mer om bröllopet.
 
Vi har än så länge bokat:
  • Kyrka
  • Festlokal
  • Mat och dryck
  • Tårta
  • Fotograf
  • Musikunderhållning
 
Det som står på tur att boka är hotell, bröllopsresan och transport mellan kyrka och lokalen. 
Känns ändå riktigt bra än så länge, har inte fått panik än i alla fall, haha! 
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg kommer snart resan upp till Årjäng också. Då hoppas jag verkligen att jag hittar min drömklänning. Hade varit väldigt kul såklart men även en väldig lättnad att kunna bocka av klänningen från listan. Håll alla tummar ni har! 
 
Åh, nu vill jag bara att alla ska få sina kort och börja längta lika mycket till bröllopet som vi gör. Vet att det troligen kommer bli lite ändringar i gästlistan (troligen kommer inte alla kunna komma) men än så länge hoppas jag på att alla vi bjudit kan komma. Håller alla mina tummar! 
Nu däremot ska vi äta lite här hemma, hoppas er kväll blir mysig, Puss! X
 

S Ä L J E S : G A R D E R O B S R E N S N I N G .

 
Hej finisar!
Hoppas ni har en bra lördag. Själv njuter man till tusen för efter imorgon är semestern slut. Känns både bra och lite tråkigt. Tiden gick så himla fort och allt man ville hinna med på semestern fanns det inte tid för tyvärr menmen! 
 
Detta inlägg tänkte jag dedikera till något jag tänkt på länge. Jag tror det är dags att rensa garderoben! För er som följt mig ett tag är det ingen nyhet att jag har gaaaanska många skor och även en hel del kläder. Kläder är jag ganska bra på att rensa med jämna mellanrum men inte mina skor. Men nu känns det äntligen som det är dags! 
 
Vet inte hur jag ska göra det på bästa sätt dock. Jag hatar asså verkligen HATAR att sälja saker. Sålde precis min iphone 7 plus och efter många idioter hittade jag tillsist en person med vett i skallen som det även kändes bra att lämna över luren till. Detta gör alltså att jag inte är jätte sugen på att lägga ut skor, kläder, väskor osv på säljsidor på Facebook och likanande.
Tror det kommer bli så att jag lägger ut det på bloggen, old school bloppis liksom, haha. 
 
För er som kanske blev lite intresserade så kan det vara bra att veta detta:
 
  • Priserna kommer börja från 50kr (priset beror på varan) 
 
  • Skostorlekarna ligger mellan 37-39. Vissa skor är aldrig använda och vissa har prislappen kvar
 
  • Klädstorlekarna är mellan XS-M, någon enstaka L kan finnas också. Många av kläderna är oanvända med prislapparna kvar. 
 
  • Kommer sälja bland annat: linnen, kjolar, klänningar, tröjor, shorts, byxor. De skor som säljs är framförallt partyskor. Några väskor kommer även säljas. 
 
Så ser det ut just nu men tror även att inredning, smycken och håraccessoarer kommer finnas till salu. 
 
Hoppas ni tycker detta verkar roligt och intressant. Återkommer när jag rensat ut allt som ska säljas. Nu ska jag vänta på att J blir klar med kladdkakan och sen ska det mysas med film och gottegott,
Ta hand om er, Puss! X
 
 
//Gammal bild, det är myyyycket fler skor nu, hihi //

RSS 2.0