- . C O R O N A & B R Ö L L O P . -

 
Hej på er där hemma! 
 
Tänkte jag skulle uppdatera er lite, var ju ganska länge sen sist. 
 
C O R O N A,
på verkligen allas läppar och med god anledning. Själv mår fortfarande jag och mina nära och kära bra. Det känns "läskigare" nu än för några veckor sen. Nu känns det mest som man bara går och väntar på att få det. Själv hoppas jag nästan att jag har det eller har haft det så det är "över". Något som är sjukt tråkigt är ju hur detta påverkar egenföretagare, hotell, restauranger och... bröllop.
 
I år ska ju jag och J gifta oss, allt är planerat och klart, men så kom Corona. Oavsett vad kommer det komma ett bröllop. Vi hoppas bara det blir som vi hoppats med alla som vi vill ska delta men blir läget värre kommer vi behöva skära ner på gäster. Super tråkigt men är spärren vid 50 så måste vi ner till den. Till själva bröllopsfesten är 48st bjudna, + vi + fotograf, DJ, ägaren och serveringspersonal. Så det är ett antal personer vi isåfall behöver oinbjuda men vi hoppas att detta kommer ändra sig tills bröllopet är. Håller alla tummar jag har för det. Först och främst kommer det vara +1 personer som vi får oinbjuda, vilket är tråkigt men också nödvändigt om vi kommer till det. 
 
Något som också är tråkigt är att vi hade ett antal gäster bjudna till "bara" vigseln och sen ett antal som var bjudna till både vigseln och festen. Nu kommer vi behöva ta bort mer eller mindre alla som var bjudna till vigseln. Ap-tråkigt men det är ju inte vi som bestämmer tyvärr. 
 
Något annat som jag tycker varit extra jobbigt med hela planera-bröllop-i-Corona-tider är hur bröllopet blir så kopplat till något hemskt och negativt. Förstå mig rätt, jag är väl medveten om situationen i världen på ett väldigt nära plan men det är också tråkigt att ha något som man sett som roligt, spännande, fantastiskt och bara positivt och nu få det sammankopplat med något hemskt och fruktansvärt. 
Många har liksom beklagat ens bröllop. Frågat massor om hur Corona påverkar bröllopet osv. osv. Det är liksom jobbigt. Jag vill inte att folk ska beklaga bröllopet, det tar liksom bort något fantastiskt för mig. Det har ändå lugnat sig nu så det är skönt men ni som är involverade i bröllopet behöver inte göra det mer. Vi tänker redan på det hela tiden och har redan gått ut med information om hur bröllopet kommer påverkas så släpp det, tack. 
 
Annars då?
Klänningen är klar. Sömmerskan var galet snabb och riktigt duktig! Nu sitter verkligen klänningen perfekt. Fick höra att jag borde prova den varje vecka för att se så den fortfarande passar men det har jag inte orkat, hehe. Tycker också det tar bort det "roliga" med att ta på sig den, den dagen. 
 
Den 18 april var vi på konditoriet och pratade bröllopstårta. Vi visste ju redan vilken vi vill ha men nu pratade vi om hur vi skulle bygga den, dekorera den osv. Riktigt kul! 
 
Vi har även snart möte med floristen så det ska bli kul! Har massa inspirationsbilder som jag tänkte visa och det är så skönt att jag och J är överrens. 
 
I fredags gick de sista inbjudningarna ut. Vi har kastat om och slått ihop (som jag nämnde tidigare) gästlistan så nu har vi skickat de sista inbjudningarna. Så himla kul och positiv respons vi fått på både save the date- korten och inbjudningarna. Alla tycker de är så fina och det är verkligen kul och höra. Om ni bara visste hur mycket tid, energi, tanke, kärlek och pengar det ligger bakom allt. Men det är värt det. Dagen ska kommer bli magisk! 
 
 
 
Nu ska vi äta lite sen frukost här och sen se vad dagen erbjuder. Puss på er! X
 
 


RSS 2.0