- . m a r i a . 2 8 . 2 8 . -

 
 
God morgon kära läsare,
idag är det lördag, hur mår ni idag? Hoppas ni mår toppen och att ni myser riktigt ordentligt denna gråa lördag. Jag själv mår som jag förtjänar idag.
 
Igår hade jag mitt firande av min födelsedag med världens härligaste gäng med tjejer. Vi började med lite drinkar och mat på Pinchos och sen fortsatte vi hemma hos mig med lite härligt tjejsnack och fler drinkar och bubbel. Herregud, har inte druckit på länge så man kan ju säga att man mår som man förtjänar nu 🙃. Men vi hade såå kul! Tror inte jag har skrattat så mycket på länge! 
 
Passade på och invigde mina nya ögon igår också, haha fy vad det lät mindre trevligt. Jag har länge tänkt på och köpa färglinser för att se hur jag hade sett ut i andra ögonfärger så jag klickade hem gröna linser från SWATI. Asså jag fick en liten chock när jag såg mig själv först men sen vart jag riktigt nöjd. Ett tag kändes det som jag aldrig skulle vilja byta tillbaka men jag gillar mina mörka ögon så när jag tog ut dem igår så kändes det lite skönt. 
 
Det var många som trodde det var ett filter men det var alltså linser. Jag hade färgen Jade om det är någon som är sugen på att klicka hem ett par själv. 
 
Nä men jag hade super roligt igår och vilka vänner jag har! Jag är så tacksam♥ Jag och Linn "kom på" det klyftiga att jag fyller 28 den 28e oktober vilket blir 28 28 och är man lite lullig eller full för den delen blir det mer shotta shotta. Som tur är så var detta inte temat för kvällen. 
 
Idag blir det lugnare. Mina föräldrar kommer hit och ska fira mig så vi ska äta lite tårta och bullar och visa den nya lägenheten. Herregud va många lägenheter mina föräldrar har kommit och kollat på. Allt från rum på 16kvm till en stor lägenhet på 80kvm. Jag känner på mig att denna kommer vara deras favorit även om de blev lite heartbroken över att vi flyttade från vår förra. Sen kommer de även för att pussa och leka med Cairo. De blir så glada när vi kommer på besök eller de kommer hit och får träffa honom. 
 
Nu däremot ska jag fortsätta städa upp lite här efter igår och börja försöka ta mig samman. Alkohol är skit. Kom ihåg det!
Tog precis av mig en ögonmask som skulle pigga upp, vi hoppas det fungerar, haha!
Puss på er X
 
 
//1. Linser ger mig ett helt nytt utseende 2. Rosa bubbel 3. Suddig bild från Pinchos //


- . kladdkakesmet & big bang theory . -

 
Hej på er fina läsare, 
får jag bara börja med att säga: var tog sommaren vägen? Det är så himla mörkt ute just nu. Nu kommer man liksom till den perioden på året där det är mörkt när man vaknar och mörkt när man slutat jobbet. Eller vi är inte riktigt där ännu men vi är alldeles för nära nu. Aja!
 
Vad hittar ni på denna kväll då? 
Jag sitter och käkar kladdkakesmet och kikar Big bang theory med Josef. Detta kanske låter lite äckligt men fan va jag älskar smeten! Förstår helt de som sätter i sig en bunke själva. Har dock aldrig gjort det själv 😉
 
Hade hoppats på att det skulle vara bra väder hela veckan men det har tyvärr regnat idag. Annars hade jag tänkt ta en runda på Kransmossen efter jobbet men kände inte för att göra det i regnet. Kanske blir en tur till gymmet istället. Känner dock att kladdkakan lockar mer... 
 
Annars då? 
Resten av veckan är ganska busy, på fredag är det födelsedagsfirande med finaste tjejerna och i helgen kommer mina föräldrar ner och ska fira mig. Är det bara jag som inte vet hur man ska känna kring sin födelsedag längre? Liksom, när man var liten var det ju en så himla stor sak och man firade mer än gärna och jag kunde planera långt i förväg. Det gjorde jag dock detta året men de planerna fick jag ställa in pågrund av corona. Sjukt trist, hoppas på att kunna genomföra dem nästa år. 
 
Allt jag vet om själva dagen är att jag är ledig från jobbet. Ändå lite kul att jag alltid har lyckats vara ledig på min födelsedag. Funderar på att unna mig lite spa och manikyr innan Josef slutar jobbet sen vet jag inte vad som händer. 
 
Påtal om något helt annat, 
nu är alla tackkorten klara att skickas och de första går ut redan imorgon. Är så jäkla nöjd med dem! Sitter och tittar på vårt exemplar varje dag när jag jobbar. 
 
Nu däremot ska jag käka lite kladdkaka och kika på en film. X
 
 

- . E M I L Y . I N . P A R I S . -

 
Hej på er! 
Då var det äntligen lördag igen och denna lördagen har gått väldigt fort måste jag säga. Vi har dock knappt gjort något alls idag. Ganska skönt också!
Jag kommer ihåg när mina helger var fullbokade och vilken ångest det gav mig. Jag har väldigt lätt för att boka upp mig. Blir ju så när man har lyxen att ha många fantastiska vänner man vill träffa.
Minns för några år sen när jag hade grov ångest och inte kunde vara själv (det var då ångesten kom), då umgicks jag med minst tre personer VARJE DAG. De liksom avlöste varandra, haha. Nää men det var så jag behövde ha det ett tag men sen när jag mådde bättre igen så kom jag tillbaka till att älska att vara själv. 
 
Ni ska se mig här hemma på vardagarna när Josef är på jobbet. Jag sitter och pratar med mig själv, skrattar med mig själv och helt enkelt har det jäkligt roligt. Det älskar jag med mig själv, den förmågan att känna att "fan jag har så jäkla kul när det bara är jag"
 
Anyways, idag visade jag Josef två avsnitt av den nya Netflix serien "Emily in Paris". Älskar den! Jag är kär i Lily Collins, hur perfekt får man vara liksom? Och sen att den utspelar sig i Paris och är lite pinsam gör det bara bättre, jag gillar ju det 😉. Kan verkligen rekommendera den! 
 
Imorgon ska jag Ä N T L I G E N få träffa Linn igen. Kommer inte ihåg om jag skrev det men vi bytte ju dag från fredag till söndag. Vi ska äta lite gott och ta ikapp. Lite födelsedagshäng kanske? 
Två veckor kvar tills jag fyller år. 28 här kommer jag! 
 
I övrigt mår jag väldigt bra idag. Fick lite goda nyheter idag på morgonen som gjorde att mitt humör slog i taket. Får se om jag delar med mig utav dem längre fram... 
 
För att fortsätta strö mystik omkring mig så ska jag iväg på ett spännande möte på måndag, vad som händer där kanske jag också delar med mig av. Vi får se! 
 
Förresten, på tal om ingenting:
Igår hade vi date night i Göteborg. Vi hade det för inte så länge sen om ni kommer ihåg. Vi gick och åt på en (för oss) ny restaurang som heter Fontana Di Treve som ligger på Kungsgatan. Jag provade deras kalv/tryffel/svamp pasta och Josef tog en räkor/vitt vin pasta.
Josef var super nöjd och jag var tvärtom. 
 
Tycker det är så tråkigt när man översteker kött så de blir grått och segt. Sen hade de en alledels för tung pasta till och visste inte hur man kryddade så det gjorde tyvärr inte saken bättre.
Mysigt ställe dock, men blir nog inget besök igen för min del. 
 
Sen gick vi på bio och såg Tenet. Josef har tjatat om den så jag gav med mig tillslut. Ångrade mig lite när kvinnan som presenterade filmen sa att den var 2 ½ timme lång. Det hade jag såklart missat! 
Ingen av oss tyckte den var särskilt bra dock, men bio en fredagskväll är väl aldrig fel? 
 
Nu ska vi äta lite middag här hemma och kika på någon film. Ta hand om er och njut av helgen, X
 
// Två som är peppade på helg och en bild från bion //

- . T h e . L a t e s t . 5 . -

 
Hej ! 
Är det inte komiskt att så fort jag får in tanken i huvudet att jag vill sluta blogga så kommer blogglusten tillbaka? Känns som det händer varje gång. 
 
Idag är det söndag och helgen börjar (alldeles för fort) gå mot sitt slut. Här hemma har det ätits frukost/brunch och tvättats. Det har regnat under morgonen och förmiddagen så det har inte varit någon hets med att göra något. Nu ska det strax börja städas så lägenheten kan börja kännas lite fräsch igen. Tror ni jag längtar tills soffan kommer? ÖH JAAA! Vi är inne på vecka 4 nu och leveranstiden är mellan 4-8. Hoppas på den hinner komma innan 23e oktober. 
 
Men till dagens ämne, tänkte jag skulle uppdatera er lite från min kamerarulle. Lägger upp fem bilder som är några av de senaste och så uppdaterar jag er lite om vad som händer i mitt liv just nu. Kul? :) 
 
 
- . 1 . - 
Efter en vecka av förkylning så kunde jag Ä N T L I G E N träffa en av mina favorit gummor igen, Katarina. Självklart firades det med ett besök till Pinchos för lite goda drinkar och gött snack. Älskar att vi kan prata om precis allting. Såna vänner är de bästa! Hoppas såå att hon kan följa med till stugan vi hyrt under nyår (Mer om det längre fram)♥
 
 
- . 2 . - 
 
 En av sakerna jag verkligen älskar med att arbeta hemifrån är att jag får spendera mer tid med den personen jag älskar mest i hela världen, Cairo. Han är väldigt mammig och vi har alltid haft ett speciellt band så det är mysigt och få den egentiden med honom under dagarna.
Han är dock gärna med på mina möten, haha. 
Var på kontoret i torsdags och jag märke direkt när jag kom hem att han saknat mig. Vi får se hur det blir när vi går tillbaka 100%, han kanske blir helt förstörd? Nej fy vilken tanke. Har i alla fall hundratals bilder på Cairo i min telefon men denna tyckte jag var så söt! Lätt att koncentera sig när man har en sån här sötis som ligger och kollar på en. Eh nej! 
 
 
- . 3 . - 
Påtal om kontoret så bestämde jag och Zoe att vi skulle åka in till kontoret i torsdags och jobba. Super kul och träffa henne igen och ta ikapp. Mycket som hänt under en sommar och ja halvvägs in i hösten. Vi åt lunch på Viskan. Burgaren var inge vidare men sällskapet var toppen! Är så himla kul att vi snart kommer jobba mer ihop också, då blir det definitivt fler luncher som denna.
 
 
- . 4 . - 
I onsdags slutade jag vid 16.00 istället för 17.00 då jag skulle fika med vänner men då det blev ändrade planer så passade jag på och gå ut och träna lite i min ensamhet, haha depp? Nä men det var så himla skönt och röra på sig, lyssna på musik och bara rensa tankarna. Är det förresten bara jag som undrar vad folk tänker på när de skriver så. Liksom vad rensar du? Vad tänker du på? osv. Nyfiken! Jag tränar alltid på Kransmossen, så himla bra spår och denna dagen var det knappt någon ute vilket var så skönt. 
 
 
- . 5 . - 
Asså jag Ä L S K A R vårt nya matbord. Så himla snyggt! Fick många kommentarer om det när jag la ut en bild på det på Facebook och det kommer från Mio. Vi hade sån himla tur att vi hittade det i butik ena dagen och såg att det var 6-7 veckors leveranstid (hej soffan! *suck*) och sen dagen efter gick jag in och kollade på mio.se och då fanns det helt plötsligt ett i lager i Borås. Köpte det snabbt och så kunde vi åka och hämta det senare på kvällen. Vi fick även sålt vårt gamla samma kväll. Älskar när livet bara löser sig :)
 

Nu ska jag dock börja städa. Det har börjat mörkna lite (hej hösten) och regnar igen så jag får nog släppa min tanke på att dra ut och träna igen. Men kanske drar till gymmet senare, vi får se! Ta hand om er så hörs vi snart igen. X

- . T G I F . -

 
Hej på er!
Här kommer ett super snabbt blogginlägg från mig. 
Saknar fasiken att blogga, att skriva. Tänkte på det häromdagen när jag var ute och tränade.
Vad hände med Maria som satt och skrev massa dikter och poesi?
Har faktiskt massa saker på telefonen, vissa saker jag är riktigt nöjd med och annat som jag bara skrivit i farten.
Samtidigt har jag funderat på att sluta blogga... 
 
Kan inte fatta att jag bloggat sen typ 2009. Det är fasiken länge! Så pinsamt när man läser vad man skrev då. Vill ni kika in min gamla blogg kan ni klicka er in er HÄR. Jag tar dock inte ansvar för det som står där, haha. Är faktiskt ganska stolt att jag gjort hela designen själv och så, men det var innan man hade bra koll på responsivitet så kolla inte i telefonen. 
 
Fredag idag, tack och lov! 
Har absolut inga planer för helgen vilket är skönt. Oktober kommer annars bli en ganska upptagen månad. Fyller ju år och allt *angel face*. 
 
Nästa fredag ska jag Ä N T L I G E N få träff Linn igen, vi har inte setts sen bröllopet och vi har massor att ta ikapp. 
 
Fredagen efter det blir det lite firande med kompisar då jag fyller år. På lördagen där kommer mina föräldrar ner och firar och sen veckan efter fyller jag och år då har Josef planerat något. Fullt upp! 
 
November blir som tur är lite lugnare men vi har Thanksgiving och se fram emot. Älskar den traditionen och det är så mysigt och samlas och äta, skratta och mysa. 
 
Påtal om mysa så ska vi käka lite burgare och kolla film.
Vad gör ni denna fredagskväll?
Ta hand om er i alla fall. X