Over the clouds and nearby the rainbow.

 
Hej!
Shit jag är helt stelfrusen. Har varit ute med Pernilla i snöstormen och det var allt annat än skönt väder men vi unnade oss en fika så det var helt klart värt att gå ut!
Annars då? Idag är det fredag vilket jag inte tror att någon har missat. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och peppa inför imorgon. Jag sitter redan och lyssnar på härlig peppmusik. Typ som A*M*E - Heartless. Grymt bra musik för lilla mig! Ska verkligen njuta av lugnet i helgen för sen sätter en intensiv vecka igång. Dels i skolan men sen blir det dels Göteborg och Halmstad so busy busy!
 
Något jag faktiskt satt och tänkte på igår och som jag pratade med Pernilla om idag var faktiskt det här med att blogga. Jag som har bloggat på och av sen 2009 tror verkligen att om man hade för mycket fritid skulle kunna få reda på praktiskttaget allt om mig om man gick igenom mina blogginlägg. Kanske inte min största hemlighet men troligen vad jag gillar för mat, vad jag har för religionstro och vilken killsmak jag har. Rätt konstigt ändå. Dels att alla svaren finns där men också att jag har delat med mig av så mycket genom åren om vad jag tycker och känner. Samtidigt som jag tycker det är kul själv att se tillbaka och bara "Åh 2010 gillade jag den här färgen mest" eller "2011 var det värsta jag visste..". För sånt glömmer man. Och man ändrar ju sig hela tiden. Jag har ju definitivt inte samma smak med saker som jag hade 2009. Eller jag kommer nog alltid tycka Shia LeBouf är lite av en drömkille. Men Jag kanske inte baaaara kan tänka mig att vara tillsammans med en blond kille med blåägon som jag höll på stark när jag var 16.
 
Andra saker jag tänkt på idag är:
 
• Hur mycket ett första intryck verkligen betyder.
 
• Jag har världens finaste vänner. Det är sjukt. ♥
 
• Snapchat är sjukt roligt och beroendeframkallande!
 
 
Puss på er x
 
< Behöver jag säga att jag saknar solen?

BAM BAM BAM.



Asså idag är jag verkligen glad att jag bor själv ! Ligger i min säng och kikar på Stuart Little på dåligt dubbad svenska och käkar riskakor och kexchoklad. Är också rätt säker på att jag har choklad i håret och ser allmänt oattraktivt ut.  
Alltså: jag är glad att jag bor själv! 

Vad händer annars då?
Idag har jag varit på campus en sväng och sen har jag bara slappat. Så himla skönt med såna dagar också, inte göra något nyttigt. Skulle ha velat ta en powerwalk men jag får vänta tills imorgon med det. 
I helgen blir det nog lite festligheter
Fira att en kompis äntligen är frisk och så :) 

Nästa vecka hoppas jag att jag hinner ner till Halmstad och träffa mitt hjärta, vart alldeles för länge sen sist! Och så blir det nog en sväng på bio också, yaay! 
Känns som bra tider framåt. 
Bara snön vill försvinna! Har jag sagt att jag hatar snö? 

Nu ska jag däremot göra lite annat. 
Sov så gott! 
Puss

Date night.







Hejhej! 
Jag ligger här färdig för sängen och ska sova men tänker att jag måste uppdatera bloggen! Lite random halv tre på natten. Wellwell.
De två senaste dagarna har varit så himla sköna. Pernilla och jag har roat oss rejält, tentafria och allt. Våra nya kurser börjar inte förens på måndag så vi har har ledigt tills dess. 
I torsdags (igår för mig fortfarande) så åkte vi till Göteborg och gick på bio och käkade tapas efteråt. Blev Hobbit 2. Och jäklar vilken bra film!! 
Dog av rädsla ibland men det var det så värt. Och jag måste säga att Legolas är en riktig filé! Wow så snygg. 
Efteråt blev det som sagt Tapas. Riktigt gott och det är inte sista gången jag käkar det.
Idag har det varit snökaos! Och jag ville knappt lämna sängen men jag och Pernilla tog oss ändå ut i snön och tog oss till mataffären och handla lite tills vår middag, vilket var våfflor! Mumma. 
Men nu hörrni, sängdags. 
Sov sött. Puss

One Mississippi.





God natt!
Ja, jag har verkligen sämsta bloggtiderna! Och är verkligen inte bra på att blogga ofta :(
Dock får jag skylla på att jag inte har något liv för tillfället och får det inte åter förens på onsdag.
Jag är i tentadjungeln!! 
Hade juridiktentan i fredags och fick dagen efter direkt sätta igång och plugga till marknadsföringen som jag har tenta i på onsdag. #tråkigtliv 
Haha! 
Har däremot fått umgås en massa med Pernilla de senaste dagarna vilket varit skit kul för vi har alltid så himla kul ihop. Lika crazy båda två! Haha ;) 
Har gjort pluggandet så mycket roligare! 
Vi har gjort en massa planer för vad vi vill göra när vi får våra liv tillbaka, blir troligen en tur till bion för oss och se The Hobbit 2. Och jag som hatar spindlar!! Aja jag överlever... Nog..

Idag då? 
har haft det extra lyxigt då jag blev bjuden av min särbo (haha snart sambo ksk?? Lever hos Pernilla redan
Pad Thai vilket var riktigt gott! 
Nu ser ju bilderna ;) 


Men nu är det verkligen dags att sova!
Puss


Sound of music.



Godnatt kära bloggläsare!
Jag fortsätter 2013 dåliga vana och skriva sent men får väl ha som ett försenat nyårslöfte att bli bättre på det! #påhederochsamvete
Idag har jag inte gjort något nyttigt alls. 
Packat och gjort ärenden och lyssnat lite på handledningen till juridiken är väl en bra sammanfattning. 
Imorgon ska jag åka tillbaka till Varberg med Pernilla vilket ska bli både kul och skönt men samtidigt jobbigt för jag vet att jag måste plugga massor den närmsta tiden. Usch! Men snart är det över i alla fall. 

Kom till Uddevalla med 3 väskor och åker med 3 väskor iaf, så det känns ju skönt att man inte packat ner massa onödigt utan håller sig på ungefär samma nivå :). 

Det bästa med att åka tillbaka är:

Träffa kompisarna igen <3
• Få tillgång till alla saker man inte har här!!
• Komma tillbaka till min lägenhet.

Och det sämsta...:

• Sova i sämsta sängen. (Måste ha en ny!!)
• Laga mat själv ! (Vilken fasa!)
• Göra tentor
• kommer sakna sönder att inte ha en katt i min säng </3


Sussa sött hörrni,
STOR puss 


Do you believe in magic?



Hejhej!
Blev inte ett jätte tidigt inlägg men här kommer det i alla fall :) 

Kom hem från Teneriffa den 29:e december och sen fira jag lite jul med familjen den 30:e och åkte tillbaka Varberg på nyårsafton och hade det super mysigt med fina vänner och åt god mat och kika på tolvslaget! 

Sen har jag varit hemma i Uddevalla sen dess. Har pluggat till min tenta i juridiken som är på fredag och det känns inte allt för bra just nu. Massor av saker man ska tänka på och svåra uppgifter. Men får plugga in i det sista och hoppas att det räcker till ett godkänt! Ska åka tillbaka till Varberg på onsdag tillsammans med Pernilla så ska plugga som attans imorgon! 

Men ikväll blir det inte mer plugg. Fick huvudvärk för en halvtimme sen så tar det som ett tecken. 
Det är dags för en film innan PH börjar vid 22 ;) ÄNTLIGEN !! 

Puss

• Enda bilden jag tog på nyår! Haha :)


Food edition.









•Urval av mat under resan. Mycket lax som ni ser! :) ÄLSKAR lax!

Holiday edition.









Åh blir så trött! 
Ibland är det jobbigt att blogga. Speciellt när man inte skrivit på ett tag för då blir det rätt jobbigt att börja igen. Typ man vet att man har massa saker man ska skriva om och aa det låter dumt men det kan göra att man väljer att inte blogga och skjuter fram det istället vilket inte är bra! 
Skärpning Maria !

Jag har haft mycket för mig så får ta lite i taget. Hade det toppen utomlands. Säkert 25-28 grader i solen och det var sol alla dagar utom 1 då åkte vi och shoppade ist. 
Hotellet var också fint men med super otrevlig personal. Vi gick ut och åt så gott som varje kväll också vilket jag älskar! Har massa matbilder jag ska publicera ;) 
Och jag hittade faktiskt bara två saker som fick följa med till Sverige. Knas!

Hotellet låg precis vid en strand så det var gott om surfare. Inge dumt för lilla mig. Hihi^^ 

Så det var verkligen en toppen semester fast jag saknade mina kompisar, katten och julmat! Haha. 

Kör ett inlägg imorn igen där jag skriver om vad jag gjort den senaste veckan. Ska nämligen käka nu. 
Puss

• mer bilder inom kort! 

RSS 2.0