pirr i magen . kortslutning i själen .

 
Hej!
Asså jag har helt glömt bort att skriva om Mallis resan. Tittade igenom bloggen lite innan och insåg att det inlägget aldrig skrevs. Ajdå! Snart en månad sen vi åkte och det har inte kommit upp än. Typiskt mig! 
Tänker lägga upp inlägget under helgen så håll lite utkik :) 
 
Idag ska jag jobba, 17-22. Imorgon är jag äntligen ledig så ska ta tag i mitt liv då. Packa, städa, plugga och tvätta bilen. Saker jag inte hunnit med. Känns som det är kortslutning i själen så jag försöker att ladda upp den så mycket jag kan. 
 
Goda vänner och god mat gör mycket. Sen har jag andra guldkorn som förgyller min tid. Ett sådant är tanken på en ny tatuering. Är så sugen att jag håller på o spricka. Men vad?! Ovasett, fyra tatueringar ska snart bli fem. 
 
Nu ska jag laga lite mat innan jobb och plugga lite till. 
Hoppas ni får en fortsatt mysig helg, puss 
 

- d e t - ä r - k a o s - i d a g -

 
Hej !
Förlåt för dålig uppdatering. Hur många gånger ska jag börja inlägg med att skriva det? Det har varit totalt kaos sen examensarbetet började och det känns fortfarande som att det är kaos fast att det är inlämnat. 
Känslan att ha lämna in det är obeskrivlig. Efter att ha slitit som ett djur i flera veckors tid, dag som natt så fick jag äntligen lämna in det. När jag skrev Förordet igår så grät jag. Såg säkert jätte konstigt ut i bibblan och en tjej höll nästan på och gå fram och fråga hur det var. Tack för att hon inte gjorde det. Jag hatar när andra ser mig gråta. 
 
Idag vaknade jag upp vid 9.30 och kände direkt att jag ville skriva. Kanske blivit van vid det nu, haha? Dock hann jag inte skriva och jag satsade istället på att ta det lugnt och fixa mig. Stack sedan vid 11 och träffade Jennifer för en post- examensarbetet lunch. En riktigt fin vän som alltid ger energi ❤
 
Ikväll jobbar jag till stängning men ska nog träffa Louise efteråt. Ännu en vän som ger så mycket guldkant i vardagen att jag alltid känner mig rik❤. 
I de senaste veckornas tankar på skola, jobb, kärlek och framtid har hon varit där och stöttat. Så tacksam
 
Imorgon ska jag äntligen städa min lägenhet och ta tag i flytten. Låta kaoset börja. 
På eftermiddagen sen drar jag till Halmstad. 
 
Nu däremot måste jag springa till jobbet. Ha det bäst hörrni, Puss

d a g s . a t t . f l y t t a .

 
 
 
Godmorgon! 
 
Ååh idag är jag stressad hörrni, dels måste jag komma en bra bit påvägen på examensarbetet. Vi hade handledning i tisdags och de förbättringar vi behövde göra måste jag fixa till och sen ska jag till Halmstad. Blir en dag fylld med sött och surt! 
 
Ska bli så skönt när skolan är slut, dels för att jag vill spy på allt som heter studier och sen för att då börjar nästa stora och roliga sak i mitt liv: flytten till min alldeles egna "riktiga" lägenhet som inte har en tidsstämpel på sig och som jag ska inreda för framtiden och inte bara här och nu. Så spännande!
 
Jennie och jag var nere på Erikshjäpen i tisdags och kikade lite. HIttade kanske nya matbordsstolar. Ska visa färdigt resultat senare! Får min nya lägenhet 15:e juni så flytten börjar 16:e. Så kul! 
 
Något annat jag hittade var dessa söta små kaffekoppar. Perfekta till mina framtida gäster och jag som älskar gult och allt! 
 
Nu däremot måste jag ta tag i dagen, puss på er❤

RSS 2.0