. E Y E . S H A D O W S .

 
Hej alla glada och fina!
Jag hoppas att ni har haft en jätte fin jul och att ni mår hur bra som helst. Jag hade en jätte bra jul med mycket lugn och god mat. Det bästa jag vet med julen är att ge bort presenter. Typ se reaktionen när personen öppnar sin present. Detta året var jag väldigt nöjd med presenterna så det var extra kul och se de positiva reaktionerna.
Ge är bättre än att få! 
 
Nu precis kom jag hem från en mysig lunch och runda på stan med fina Lisa. Är så himla glad att jag fått lära känna henne. Det gör det så mycket roligare att jobba när man får jobba ihop med personer man tycker om♥
 
Då min vanliga ögonskugga tagit slut passade jag på och köpa en ny idag. Köpte färgerna:
Sea worship och Woodwinked.
Woodwinked är min vanliga ögonskugga medans Sea worship är min festskugga. Perfekt nu till Nyår och allt!
 
Resten av dagen har jag inga bestämda planer.
 
Hoppas att ni får en toppen dag hörrni! X

. p r o t e i n b o l a g e t .

 
Hej på er ! 
Hoppas allt är bra. Jag fick tidigare idag ett meddelande att den gula tröjan jag beställde från missguided var slut så den kommer inte komma hem till mig. Tråkigt men är mest taggad på jackan så överlever nog! 
 
Något annat som hittade sin väg hem till mig är mina Nutramino protein bars. Älskar dessa och äter de alltid efter träningen med Anna (min PT). De är både goda och gör gott då de ändå har 21g protein i sig så lite återhämtning känns det som de har. Köpte en låda med 12st i. Får se hur länge de räcker, haha. 
 
Annars då? Livet rullar på. Jag har så himla svårt att greppa att examen inte är mer än några månader bort. Känns jätte häftigt men även läskigt! Sen är man fri och kan egentligen göra vad man vill. Vuxen på riktigt och allt det där... jises! 
 
Anyway, det är då och nu är nu. Nu vid 19.30 ska jag träffa Linn för lite BK käk. Ska bli så kul! Sist vi sågs var inför en sittning på skolan som inte var lika rolig, haha. 
 
Blir tyvärr en tidig kväll för mig idag då jag börjar 06.45 imorgon. Lite tråkigt men så är det ibland! Igår var däremot roligare då jag och M åkte till Göteborg för lite julklappshandling och god mat. Fler såna kvällar, tack ♥
 
Nu måste jag snart börja röra på mig men ta hand om er och ha en toppen kväll, puss

. m i s s g u i d e d .

 
 
Hej!
Gu va kul att så många uppskattade mitt senaste inlägg. Det känns alltid pirrigt att publicera såna inlägg eftersom man ändå lämnar ut en stor bit av sig själv men jag har super fina läsare så det gick ju hur bra som helst, yaay!
 
Jag ska alldeles strax ta tag i städningen här hemma. Har knappt varit ledig och om jag varit det har jag varit alldeles för trött för att orka städa. Så nu är det dags 😊
 
Innan jag börjar städa tänkte jag bara visa mina tre senaste köp eller min senaste beställning kanske jag ska skriva. Gjorde en liten beställning på missguided igår. De hade 50% av om du köpte för mer än 1000kr. Jag beställde plaggen ovan och jag hoppas de ser lika bra ut som de verkar. Är himla pepp på jackan. Hur mysig ser inte den ut och vara liksom? Bara jackan i sig kostar 770kr och totalsumman för mig blev omkring 630kr (jag valde snabbleverans på 2 dagar också). Himla värt! Kika in det om ni är shoppingsugna damer 😘
 
Nu har jag en lägenhet och en katt som vill ha lite uppmärksamhet så får springa. Glad helg på er finisar! ♥

RSS 2.0