a l l t i d . o m . d i g .

 
Godmorgon finisar,
eller aa godmorgon o godmorgon (klockan är halv tolv) Well, well!
 
Herregud jag har som vanligt tänkt att jag ska skriva i flera veckors tid men lyckas alltid glömma. Kanske det skulle varit mitt nyårslöfte? Aja! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara fint, mycket som händer men det känns som ett bestående tema i mitt liv, haha. 
 
De senaste veckorna har bestått av att hänga med de finaste människorna, arbeta och plugga! 
Har sett tre filmer på bio det senaste, Fifty shades, Winchester och Ted (igen). Har även varit ute och ätit.
Stars & stripes har för goda efterätter asså!
 
Igår tränade jag med min PT. Sista passet, herregud va tiden gått fort och jag saknar redan Anna♥ Sen mötte jag upp Hjördis för lite avskedslunch. Nästa vecka åker hon tillbaka till Kina och kommer hem när jag har tagit examen och kanske flyttat. Känns så tråkigt att hon ska åka igen men tur att skype finns. 
 
Kvällen spenderades hemma hos Johan tillsammans med Louise med lite donken. Älskar såna här kvällar. Bara äta, hänga och skratta. 
 
Idag ska jag försöka plugga, tvätta, göra matlådor och faktiskt lägga upp något slags kostschema. Spyr lite av att bara skriva det men förhoppningsvis blir det bra i slutändan. 
 
Något jag däremot istället verkligen Ä L S K A R är min nya väska från Topshop och mina öronhängen. Har alltid dessa på mig när jag ska klä upp mig lite. Mycket mer saker har hittat sig hem till mig men de kommer upp i ett annat inlägg. Nu ska jag nämligen sätta igång med dagen, puss på er! X

RSS 2.0