S p a . H e l g . G ö t e b o r g .


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hej fina läsare, asså vilken helg jag haft! Spenderade ju helgen i Göteborg från fredag till lördag och sen även lite idag. Vilket var väldigt roligt faktiskt! För er som inte har koll så gillar jag verkligen inte Göteborg utan ser det mest som ett tvingat mål att besöka om man inte tycker Borås utbud håller (vilket är ofta). 

Anyway!
Denna gången blev det ett besök på Gothia Towers upperhouse för mig och Linn. Ingen av oss hade bott på upperhouse innan så var roligt att göra det ihop för första gången :) 
Upperhouse är 5stjärnigt men ingen av oss fattade nog det och vi vart väldigt förvånade över all pamp, haha. 
Vi började helgen med spa vilket var väldigt mysigt. Utomhuspoolen var överlägset bäst. Utsikten riktigt fin och lagom med människor. Något jag tyckte var ett minus var att det inte fanns en bubbelpool. Det var helt klart värt att betala för att bo på upperhouse i allafall, allting ingick och det kändes lyxigt och riktigt genomtänkt. 
De vinner däremot inga priser hos mig för sitt spa. Jag berättade det för Linn att jag är väldigt kräsen med spa:n och detta var bra men inte bäst. 
Lovar att berätta när jag hittar det som är överlägset, haha. 

Rummen var också väldigt fina, stora och rymliga. Vi hade både badkar och dusch i badrummet vilket är ett stort plus för mig! 
Utsikten var också riktigt bra. Vackert på kvällen när alla ljusen tänds. 

Vi åt däremot inte middag på hotellet utan käkade på Lilla London. Båda älskar planka så var ett ganska givet besök. 

På lördagen käkade vi frukost, checkade ut och sen gick jag till Louise och fixade till formen på mina naglar. Nu är de perfekta! Sen åkte jag hem. 
Idag har jag varit sjukligt trött, skyller på att klockan ställdes fram en timme. Men med vackert väder bestämde J och jag oss för att åka till Göteborg och promenera på stan. Resulterade i en ny mascara och ett par nya jeans för mig. Love it!

Nu däremot måste jag sova. Ny vecka imorgon. Spännande :)

Puss på er ! X

M a r s . 2 0 1 8 .

Godkväll på er mina fina läsare, vill först och främst bara skriva att jag är sjukt trött, fick gå upp tidigt idag för att hinna till sjukhuset för röntgen, jobb och efter jobbet var vi några som gick och såg Captain Marvel på bio, riktigt mysigt och faktiskt en bra film också! 
 
Min trötthet har i alla fall resulterat i att min bloggfantasi är låg så tänkte jag skulle köra en liten flashback till mars 2018 och se vad jag hittade på då :)
 
 
Tränade jätte mycket i mars förra året. Omkring 5-6 dagar i veckan. Himla smidigt när man bodde fem minuter från gymmet också. Var inte helt otippat att hitta mig på gymmet vid 12 på natten liksom. 
 
 
I vanlig ordning hängde man mycket på vinci och käkade massa god mat. Här med Åke och Johan. Älskar att umgås med mina favoriter och ännu mer nu när vi inte jobbar ihop mer. 
 
 
 
Skrev massor med Louise som bodde på Mallorca och planerade för när jag och Johan skulle komma och hälsa på i april. Galet hur fort tiden går egentligen ! 
 
 
Gosade massor med Cairo, mattes lilla älskling❤ Här är han bara 8 månader gammal. Kan ju tilläggas att han var en PAIN IN THE ASS under den här tiden då han var hyper. THANK GOD att han blivit bättre. 
 
 
 
Var en del på basket under mars förra året. Något jag fortfarande tycker är kul! Jag som aldrig gillat någon annan sport än hockey, haha. 
 
 
 
Jaa, mars månad var vädligt lugn inser jag när jag går igenom mina arkiv. Ändå kul att se vad man hittade på. Som jag skrev längre upp, tiden försvinner iväg. Gör troligen fler såna här blogginlägg, nu däremot är det snart dags för sen kvällsmat och sen sova. BYE! X

. En spa helg .

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Hej på er mina fina!
Hoppas allt är bra med er. Med mig börjar det gå åt rätt håll då smärtan Ä N T L I G E N  har börjat försvinna. Skriver börjat då den kom tillbaka igår men i övrigt har det varit bra. Har röntgen på onsdag så då hoppas jag att allt ser bra ut! 

Ikväll däremot blev jag överraskad med en suprise- tripp till Göteborg och sankt Jörgens, 3 rätters och spa. 

Aldrig varit här innan men får erkänna att det bästa är sällskapet. Maten var inget att hurra för och då bytte vi ändå från fisk till kött men när man blir serverad sås som smakar som vispad brunsås då får man inte mycket plus från mig. 

Spat var sådär, hade förväntat mig mer men imorgon har vi behandling så det kanske höjer hela betyget! :)

Vet inte varför men den här helgen har varit extra efterlängtad. Känner mig tömd på energi, smärtan har såklart tagit sin beskärda del men också mycket annat. Well, well, så kan det vara. 

Tror att lite hotellfrukost kommer göra mig gott ;) 

Nu däremot ska jag lägga mig till rätta i hotellsängen, njuta av fanta och jordgubbar och njuta av kvällen med J. 

Hoppas er kväll är toppen! ♥️


. S a m b o s .

(null)
(null)
(null)

Hej igen finisar! 
Först och främst vill jag tacka för all fin respons jag fått efter mitt senaste inlägg. Värmer jätte mycket♥️ 

Tyvärr mår jag inte sådär jätte mycket bättre. Gör fortfarande ganska ont och jag går på smärtstillande för att kunna leva normalt (haha lät väldigt dramatiskt ). 

Idag kom i alla fall kallelsen för röntgen vilket tyvärr är i slutet på mars men bättre än inget! 

Nog om allt det tråkiga. 
Idag har faktiskt varit en väldigt rolig dag också. För idag skrev vi Ä N T L I G E N kontrakt på vår nya lägenhet!! Känns så bra och ganska läskigt...

1 maj flyttar vi tvärs över gatan till större och jag tror inte det går en dag utan att vi pratar om hur mycket vi längtar. Jag hoppas bara Cairo kommer att trivas också, mattes lilla älskling♥️ 
Vi insåg att tiden kommer gå fort så vi kommer troligen börja packa redan i helgen, galet! 

Lovar att visa bilder på lägenheten när vi kommit iordning, den är så fin. 

Eftersom jag mått dåligt och det betytt att J fått göra mer här hemma och självklart för att vi måste fira att vi blir sambos på riktigt, så bjöd jag J på Vinci. Så gott. 

Min matlust de senaste dagarna har inte varit på topp, troligen för att smärtan tar bort alla andra känslor. Däremot slukade jag min Bruchetta och lyckades få i mig lite mer än hälften av pastan. Känns väldigt skönt! 

Nu ska vi strax käka lite nybakad kladdkaka och kolla på film, hoppas ni får en toppen kväll! 
Allt det bästa förtjänar ni finisar ♥️

Aa juste! 
Då jag fått det påpekat tänkte jag ta upp en sak. Johan och J är inte samma person, haha. 
Johan är min kompis som jag umgås mycket med och J är min pojkvän som jag också umgås med en del, no biggy ;). Men det är inte samma person. Kanske inte så lätt om man inte vet hur det ligger till :)


E n . K v ä l l . P å . A k u t e n .

(null)

Hej finisar, hoppas ni mår bra. Som rubriken lyder så mår jag själv inte så bra. I tisdag fick jag nämligen spendera hela kvällen på akuten för extrem magsmärta. 

Det började vid 16-tiden på jobbet då jag kände att jag fick ont i min högra sida av magen. Där och då tänkte jag att jag hade lite för tajta byxor, ett hårt bälte och att det skulle bli bättre när jag kom hem
Kom hem lite efter 17 och bytte byxor direkt. Då blev det nästan värre direkt. Tänkte att jag skulle värma min vetekudde och sova en timme så kanske det försvann men kunde knappt lägga mig ner utan att det gjorde fruktansvärt ont. Böja mig fram och röra på mig gjorde både ont och tog mycket kraft. Hör började det även göra ont bak mot ryggen/ sidan. 
Jag kände mig skakig och illamående så jag ringde min mamma för att kolla vad hon trodde det kunde vara. Mamma tyckte jag skulle ringa 1177 vilket J hjälpte mig göra.  

Älskar 1177 men fan vilka långa köer det alltid är. Hade plats 47 så fick prata med en sjuksköterska efter kanske 35 minuter. Hon sa att det inte var normalt att ha såhär ont så hon rådde oss att åka in. 
Väl på sjukhuset fick jag snabbt komma in till två sjuksköterskor och där blev läget ännu värre. Att stå var ett helvete och jag fick konstant ha min vänstra arm tryckandes mot smärtan och jag kunde mer eller mindre bara ligga helt ihopkrupen.
 
Jag tror vi kom in runt 18-tiden och fick prata med en läkare först 01-tiden. Då var jag ändå andra person prio. Självklart förstår jag att olyckor händer och att andra som behöver mer hjälp går före, men när man ligger och knappt kan andas för att det gör så ont, då blir man ganska bitter på sjukvården

En annan sak jag också måste skriva av mig om var beteendet hos sjuksköterskorna. Tror jag träffade omkring 5-6 st. Vissa var jätte bra medan andra borde ta sig en tankeställare hur man beter sig. 

  • En av dem ansåg sig ha rätt att ge mig en lös diagnos att det var problem med gallan

  • En annan ansåg sig ha rätt att säga att det lutar mot urinvägsinfektion + stöta på min pojkvän när jag ligger två meter bort. 

Jag har varken kunskap inom deras utbildningsområdet eller någon direkt kunskap om sjukdomar för den delen. Men om de inte har rätt att meddela mig vad proverna visar, då det bara är en läkare som får prata med en patient om det, ja då kanske man inte ska säga något alls. 

I vilket fall, 
Till sist (efter sju timmar) fick jag ju prata med läkaren som inte alls trodde det var problem med varken gallan eller en urinvägsinfektion (suck) utan istället njuren som knasade. 

Fick åka hem 02.00. Trött och hungrig. Kan ju tilläggas att jag inte ätit sedan 12.00. 
Blev att stanna hemma från jobbet igår och tyvärr även idag då det som tur är blivit bättre, men samtligt är smärtan kvar och gör jag vissa rörelser känns det som en kniv i sidan och ryggen. 
Har fått medicin som jag hoppas ska börja hjälpa och så väntar jag på en kallelse för röntgen där läkaren vill kolla hur det ser ut. 

Inga bra två dagar med andra ord men hoppas att det ska bli bra snart. Klättrar på väggarna här hemma och vill bara tillbaka till rutiner. 

Nu ska jag försöka sova lite till, 
Ta hand om er och så hörs vi snart igen!


- . N o b o d y . -

(null)

Hej kära bloggen, 
Äntligen börjar jag komma in i bloggandet igen. Skriver inte en gång varje år längre i alla fall! 

Trots att jag skriver oftare så hinner det ändå hinna en jäkla massa mellan gångerna. Idag tillexempel så var jag och J och kollade på vår nya lägenhet!!! Helt galet men jäklar va vi längtar tills vi kan flytta in😍

En nyrenoverad trea med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, golvvärme och tysta grannar. Hur perfekt?! Det bästa är att jag ska få bli sambo på riktigt med mannen i mitt liv, min kärlek❤️ att få skapa något tillsammans från början. 

Annars då? På måndag börjar jag min fjärde vecka på Plusen Omsorg. Helt galet va fort tiden går men det blir bara bättre och bättre och jag lär mig saker hela tiden vilket är så kul! 

Annars då?
Idag var jag och J i Göteborg och träffade några av mina äldsta och finaste vänner. Blev en tur till Pinchos för massa god mat och snack om allt mellan himmel och jord. Älskar det! 

Idag firar förövrigt jag och J sju månader ihop. Helt galet hur fort tiden har gått samtidigt som det känns futtigt i jämförelse med att vi båda känner att det känns som det gått år. Oavsett är jag tacksam för varje dag vi är tillsammans. 

Imorgon tänkte jag att vi skulle åka och köpa flyttlådor (är det något jag lärt mig efter mina flyttar -packa i tid!) sen vet jag inte mer. Skulle vilja träna också, känner mig alldeles för otränad nu. 

Well Well, 
Sov gott nu och så hörs vi snart! 
X

T H E ' Y E A R ' 2 0 1 7

 
Hej bloggen, 
Hoppas ni mår bra, jag mår helt okej! Jag är helt slut efter min andra vecka på mitt nya jobb. Missförstå mig inte, jag är så glad och tacksam över att jag fått den här möjligheten och chansen. Något jag insåg extra mycket idag när vi hade avtackning för två chefer. En av dem var den som anställde mig och det gjorde ont i mig att han slutar eftersom jag ändå blev anställd av honom men min nya chef är hur bra som helst så är säker på att det blir bra ändå! 
 
Annars då? 
Det har varit väldigt mycket tankar det senaste. Av anledningar jag inte vill gå in på gjorde 2017 sig väldigt påmind vilket självklart påverkar mig då det varit det absolut värsta året i mitt liv. 
många sätt har jag släppt och framförallt gått vidare från allt som hände då men det kommer alltid vara jobbigt att tänka på det vilket gjorde att jag kände att jag var tvungen att sitta ner och verkligen förklara för J vad som hände det året.
Något som kändes helt knasigt eftersom det känns som han alltid funnits i mitt liv och jag hade gett vad som helst för att han skulle varit där då, men samtidigt uppskattar jag vår kärlek mer eftersom jag fick gå igenom helvete för att få den. 
 
2017 kommer föralltid vara året som jag dog. Själsligt men på många sätt också fysiskt. Efter två år så finns det fortfarande tydliga ärr kvar (vill förtydliga att jag menar bildliga ärr) men såren har läkt och om jag ska vara helt ärlig så minns jag knappt det året. Det är facinerande hur mycket människohjärnan kan göra. 
 
Samtidigt finns det fortfarande faktorer från det året, som med jämna mellanrum gör sig påmind. Vilket också är jobbigt och det kommer det nog alltid vara. Men det är okej. Och jag är så tacksam att jag har världens finaste kille som stöttar mig och hjälper mig att läka, varje dag. 
 
Jag önskar att jag kunde vetat det då. Att någon fantatisk var påväg. 
 
Något jag tänkte på häromdagen var att om jag fick chansen att åka tillbaka till januari 2017 (innan allt hände) så skulle jag inte göra det. Det finns ingenting av det året som jag vill ändra eller återuppleva igen. Jag håller de få men kära minnena i mitt hjärta och låter det som har varit, va.
Allt och alla som inte följde med därifrån var menat och jag är tacksam för allt. 
 
X
 
// mitt i stormen //

RSS 2.0