V Ä X J Ö . D R E A M I N G .



Måndag. 
Är det bara jag eller känns det inte som
att det alltid är måndag? I vilket fall så gick helgen super fort för mig. Jobbade lördagen och sen på söndagen åkte jag ner till Växjö över dagen. Har inte varit där på över 6 år. Helt sjukt! 
Kändes väldigt overkligt att vara tillbaka. För er som är förvirrade nu, jag bodde i Växjö tills dess att jag fyllde 12. Då flyttade vi till Uddevalla. 
Så Växjö är hemma för mig.
Umgicks med min äldsta vän hela dagen. Vi har inte heller setts på flera år men varje gång vi ses är det som ingen tid gått. Så himla kul! Konstaterade även att vi varit vänner i över 22 år. Det är rätt knasigt :)
Vi käkade god mat och kikade i butiker. Bra dag! 
Idag är en väldigt konstig dag. Vaknade 7.00 för att gå på ett möte 8.00 efter det åkte jag hem och sov några timmar så min dag har varit helt förskjuten. 
Sitter i alla fall och pluggar nu. 
Har en hemtenta som ska in så det är bara att köra på. Snart sommar!!
Längtar verkligen efter sommaren. Allt blir så mycket bättre då. 
Varmare, ljusare, brunare och gladare :)
Haha! 

Nä nu måste jag plugga på. Ska unna mig en god middag sen. 
Puss på er X

. LAUGH . LOVE .


Hej, 
Hoppas allt är bra med er. Jag är först och främst väldigt trött, haha. Sov ändå alla timmar jag skulle men ändå är kroppen inte nöjd. Annars är det rätt bra ändå. Känner att jag fortfarande har saker jag måste ta itur med för att bli helt nöjd, typ som boka konsultation inför operation...

Men mer om det senare.. 

Igår hade jag en riktigt mysig dag. Käkade glass i solen med Hjördis och sen på kvällen blev det vinkväll med Jennie, Lovisa och Hjördis. Mycket skratt och massa spännande ämnen. Klockren kväll helt enkelt! 

Idag ska jag jobba hela dagen. Rätt skönt ändå. Även om jag skulle behöva plugga lite. Tänkte unna mig en god middag efteråt. 
Men nu måste jag käka frukost och göra mig iordning.

CAN'T LET GO.



Tar inte en lika lång paus från bloggen denna gång. 
Idag har jag känt mig 100% förvirrad och 100% säker. Men i slutändan känner jag mig nu säker. Himla skönt det där...
Idag började jag dagen med skojakt och fika med Ida. Hon tog mig till ett fik här i Borås som jag inte varit på innan så det var kul! Blev även ett par skor för Ida vilket var super kul då jag fick hjälpa till och hitta dom ;) gillar ju skor rätt mycket, haha

Imorgon ska jag jobba men behöver plugga lite också. Får se hur det går med det där. 
Nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl och käka kakor. 
Bra onsdag

L O N D O N .











Hej! 
Tänkte skriva ett litet inlägg om min London resa. Var där för åttonde gången nu och jag blir bara mer och mer kär i staden för varje gång jag är där. 
De senaste gångerna har jag åkt dit endast för att shoppa, sightsing och sånt har jag redan gjort så jag fokuserar på att bränna kalorier och pengar ;)

// här kommer lite bilder på shoppingen i alla fall. Kan inte visa allt för vissa saker är privat och andra är presenter ;) // 

Älskar mina nya röda skor och min vita klänning (bild 10). Bilden gör den verkligen inte rättvis men åh dör för den! 

X


RSS 2.0