E s s e n c e . N r 5°

 
Det känns som det var länge sen det var en sånhär tråkig dag. Grå och trist men jag tycker faktiskt det är riktigt skönt. Har varit väldigt hektiskt det senaste, så det känns skönt med en lugn dag där man kan samla energi och ta igen sig. Just nu har jag fått dille på att kolla om Game of Thrones. Är inne på säsong 2 nu. Från början tänkte jag bara kolla om första säsongen men man hamnar lätt i ett beroende, haha. 
 
Jag ska även fortsätta med förberedelserna inför flytten. Ska köpa en magasinkärra och flyttvagn, känns som väldigt smidiga saker att ha nu när jag ändå ska göra större delen av flytten själv. Vet att jag tjatar om det men jag längtar verkligen tills jag får flytta. Fick mejl igår att min nya soffa håller på och "packas". Lycka!
När jag och Jossan hängde i Göteborg senaste hittade jag massa fint på H&M Home som jag vill köpa, däremot känns det onödigt och tråkigt att ta in det i den här lägenheten när jag ändå ska flytta. Kommer kännas så skönt att få inreda en helt ny lägenhet med massa nytt och fint.
Ska även till några secondhand butiker i veckan och lämna gamla saker jag inte längre vill ha, känns skönt att de får en andra chans hos någon annan...
 
Några av er tycker kanske att det är konstigt att jag börjar så tidigt med att flyttpacka osv. En stor anledning till det är att jag verkligen vill flytta och genom att få börja förbereda så känns det som fler steg närmare den verkliga flytten och en annan anledning är även att vi nu gått upp och börjat jobba våra riktiga tider igen (fast i andra butiker) vilket gör att jag knappt kommer ha någon tid att packa, städa och flytta sen. Bättre att vara förberedd :)
 
Hoppas er dag blir toppen, puss på er♥
 
 

j e a n s . j e a n s . b l u e . d r e a m s .

 
// Här kommer ett tidsinställt inlägg. //
Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott!
Jag ska om inget gått fel jobba just nu. Kör ett 06.45-15.20 pass eller egentligen har jag kompetensutveckling så jobbar inte direkt.. 
 
Igår var i alla fall en jätte bra dag. Träffade Jossan i Göteborg vid 12-tiden och så tog vi några varv runt stan och kikade i affärer. Jag hittade jeans och mascara. Håroljan och schampoo får jag ta här i Borås hos någon frisör för jag hittade inte direkt det jag ville ha. 
Är i alla fall jätte nöjd med jeansen, däremot var det svårare än jag trott att hitta ett par jag skulle tycka om. Var väldigt mycket skinny jeans eller jeans med massa konstiga detaljer på sig. Hittade till sist ett par hos DrDenim som jag tror jag kommer leva lite i nu, haha. Vart även inköp av favorit mascaran trots att den är så sjukt dyr (285kr) men den gör verkligen under med fransarna. 
Rekommenderar den om ni vill ha en toppen mascara som separerar och förlänger fransarna men är villig att betala lite mer. Den kommer från Benefit och säljs på Sephora :)
 
Idag vart det även klart att det blir lite pinchos-mys med Åke och Therése nästa vecka, ska bli kul och sitta ner och äta gott och bara låta samtalen flöda. Ska även hänga med bästa Julia och förhoppningsvis planera lite 25-års firande. Så glad att alla som blivit bjudna verkar komma och är lika pepp som jag, längtar!! 
 
Idag blev det även en del prat om det kommande bröllopet och det ska bli så kul! Är mycket att planera men jag vet att när dagen kommer så kommer det bli en så himla fin dag och jag är så glad att jag får vara del av det, maid of honor 2018, wihooo!!
 
 
 
 

N e v e r . G i v e . U p . P a r t . I I .

 
Godmorgon!
Hoppas alla ni har sovit gott och har massa roligt planerat för den här torsdagen. Jag sitter just nu och håller på och fixa håret och sminkar mig lite. Ska snart åka in till Göteborg och träffa Jossan, hoppas på mycket fint i butikerna idag :)
 
Något jag definitivt måste köpa idag är schampoo, mascara och hårolja. Tråkiga men nödvändiga saker...
Jag har föresten glömt att visa er att Amarillo äntligen har blommat. Känner mig nästan som en stolt mamma som ser hur han började växa till sig och sen slog ut med två vackra vita blommor #CrazyPlantLady. Önska han alltid kunde blomma men får vara tacksam för att han ens gör det :) 
 
Nu måste jag sluta skriva för jag har för tredje gången petat mig i ögat med mascaraborsten i försök att skriva och sminka mig samtidigt, haha. 
 
Ha en toppen dag hörrni♥

N E W . I N . P A R T . I I .

 
Hej!
Gu va komiskt att min gröna bikini dök upp dagen efter jag skrev om min gula. Den gröna var också himla fin men den gula är fortfarande en favorit men nu är jag redo för Rhodos. Har egentligen massor av bikinis men jag älskar att ha nya snygga. Det lyfter liksom allt :) Även denna är alltså från Wish och jag tror den kostade runt 40 kr den också. Så himla värt! 
 
Imorgon har jag dyrare köp planerat. Jag ska nämligen till Göteborg och träffa Jossan. Blir troligen kik i affärerna speciellt eftersom jag vill hitta de perfekta jeansen. Har inte svårt för att hitta jeans som passar utan mer problem med att hitta rätt färg och modell. Hoppas verkligen jag hittar några imorgon, är ju ändå höst snart :( 
 
Blir nog en hel del prat om bröllop också, Jossan och hennes fästman har äntligen bestämt datum och jag är så pepp! Nästa år smäller det :D 
 
Ikväll blir det lugnt. Börjar se ett mönster där jag alltid tar det lugnt efter jag jobbat 05.00. Idag hade jag dock sovmorgon och började 06.00, haha. Jobbade även mitt "sista" pass i näthandeln idag, har inga fler pass schemalagt och det känns faktiskt rätt skönt. Blir säkert några pass då och då men trivs bättre när jag börjar senare. 
 
Nu ska jag försöka tyda vad det är min mage är sugen på och sen ska jag faktiskt börja små flyttpacka igen. Tog en liten paus i mitt packande innan då det inte var säkert att jag skulle flytta men nu kan jag med säkerhet börja igen, längtar tills jag får flytta!! :) 
 
Hoppas er kväll blir toppen, puss! 

. Ö S T L I N G S .

 
Här kommer min recension av mitt besök hos Östlings.
 
//Först och främst kanske jag ska meddela att detta inte är ett sponsrat inlägg utan detta är hundra procent mina egna åsikter. // 
 
Jag är väldigt kräsen när det kommer till frisörer. Dels för att jag inte tycker om att klippa mig (älskar långt hår) och dels för att jag väldigt sällan blir nöjd. Jag har nog klippt mig två gånger under tiden som jag bott i Borås och båda gångerna har jag varit väldigt missnöjd efteråt. Nu när jag fick ett infall att göra en förändring bestämde jag mig för att prova Östlings. Jag har gått förbi deras salong flera gånger och tänkt att det ser väldigt fint och proffsigt ut. 
 
Jag bokade tiden i tisdags förra veckan men jag var förvånad över hur snabbt man fick tid. Hade jag kunnat hade de liksom en tid redan dagen efter. 
 
Idag hade jag tid 11.30 hos frisören Sani. Jag fick sitta ner och vänta en kvart innan hon var klar men blev direkt erbjuden te eller kaffe men tackade nej. Då kommer istället brickan med vattnet och kakorna, hur mysigt liksom? :) Jag älskar verkligen inredningen, det ger en sån mysig känsla och det känns som man stigit in i en annan värld
 
Något annat jag verkligen uppskattade var också hur Sani tog tiden och verkligen lyssnade på vad jag ville och hur hon skulle göra för att jag skulle bli så bra som möjligt. Många gånger har jag upplevt att frisörer knappt lyssnar och gör egna tolkningar av vad man sagt. 

Typ som när jag ville bli rödhårig och sa väldigt tydligt att jag ville bli intensivt rödhårig och frisören gör mig kopparrödbrun- hårig. Tänker inte ens berätta hur arg jag var men tvingade henne att göra om det så allt blev bra till sist :) 

 
Vad var jag missnöjd med då?
 
Som många andra frisörer så var även Sani väldigt dålig på att berätta vad hon använde för produkter och fråga hur jag ville bli stylad. Som ni säkert har märkt så ligger ingen bild ute just nu på min frisyr. Det är just eftersom jag fick en styling jag inte blev nöjd med. Jag behöver få duscha håret och styla det själv innan jag kommer vara nöjd. Så ni får vänta lite med slutresultatet men jag är nöjd i alla fall :) 
 
Vissa av er som har mig på snap har fått se en bild och jag tackar för all positiv respons, det är ovant men jag gillar det :) 
När det kommer till färg så gjorde vi en Balayage. För er som inte vet vad det är så är det när man behåller sin egna hårfärg men väljer att lyfta fram någon nyans ljusare färg i topparna vilket ger ett naturligt resultat då håret ser solkysst ut. Som en mindre hård version av Ombre
 
Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos Östlings och kommer definitivt komma tillbaka. Jag tycker att alla som vill prova något nytt ställe att fixa håret på borde prova Östlings :) 
 
ps. Tyckte även att de var väldigt prisvärda ds. 

N E W . I N .

 
Hej!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och fixat mig hos frisören. Håller på och kokar upp lite pasta som jag ska slänga i mig innan jag ska iväg och träna. Tänkte skriva en liten recension om mitt besök hos frisören senare, antingen ikväll eller imorgon så kika gärna in då :) 
 
Något annat roligt som hänt är att jag äntligen fått min efterlängtade bikini från Wish. Har beställt saker därfrån flera gånger men inte bikini. Jag beställde tre stycken och fick min blå för några veckor sedan och den gula igår. Den blå var fin men den gula är dröm!! Tror jag betalade typ 43kr för den, så himla värt! Nu ska bara min gröna komma så är jag redo för Rhodos
 
Passade på och fota bikinin på mitt nya soffbord, är så kär i det och kan inte vänta på att få använda det i min nya lägenhet. Påtal om lägenhet, som det ser ut nu så får jag förhoppningsvis flytta in tidigare. Håller alla tummar jag har för att det ska gå. 
 
Kan ju säga det också att jag verkligen rekommenderar Wish. Mest för att det går att betala med klarna men även för att de har mycket fint till billiga priser. Jag har köpt rätt mycket småsaker typ som smycken och solglasögon men vet andra som handlat större saker och är nöjda. Bäst är det att ha appen men går att beställa från datorn också. Nu ska jag däremot byta om och möta Therése för ett efterlängtat träningspass. Puss

- . S T O C K H O L M . -

 
Hej på er!
Jäklar va den här dagen har gått fort. Jag har jobbat 05.00-14.00 och sedan har jag mest gjort ingenting. Blir lätt så när man börjar så tidigt, man orkar liksom inte så mycket efter jobbet. Sen har jag ju hängt i Stockholm hela helgen så jag var rätt trött efter det också. Jag hade det i alla fall jätte bra! Jag hade himla tur med vädret och har träffat så mycket fina människor! Hann med mycket under min vistelse faktiskt. Shopping, bio, parkhäng, sola m.m. Himla kul! 
 
Åkte upp för att träffa Hedda och göra något roligt min enda lediga helg på hela sommaren (trodde jag innan butiken brann ner). Vi började med att käka (rättelse: jag åt) pizza uppe på Åhléns huset. Var super varmt och fin utsikt och rätt god pizza faktiskt. Var helt utvsulten när jag kom fram till Stockholm så slängde bara i mig maten så vart tyvärr ingen bild. 
 
 
Sedan skulle Hedda iväg sen sväng så jag roade mig med att gå runt på stan och sedan åka pendeln ut till Mall of Scandinavia. Om det är något jag tänker mycket på när jag är i Stockholm så är det alla rulltrappor. Lite konstnärligt egentligen :) 
 
 
Inne på Mall of Scandinavia hittade jag faktiskt ingenting. Riktigt synd då man ändå har möjligheten att handla i affärer som inte finns hemma. Gick i alla fall en sväng och bestämde mig sedan för att ta en spontanbio
 
 
Jag minns när jag var liten så gick jag på bio själv hela tiden. Ville jag se något så gick jag. Tror inte ens jag frågade om någon ville följa med utan gick om jag ville. Det "modet" har ju tyvärr försvunnit när jag blivit äldre och jag har fått för mig att jag aaaldrig skulle kunna gå på bio själv. Forever alone liksom, haha. Men nu gjorde jag det och det var inte farligt alls. Det vart filmen Dunkirk som jag kikade på i IMAX. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om IMAX egentligen. Helt okej antar jag men inget som jag kommer sakna att inte ha hemma i Borås. Dunkirk var faktiskt väldigt bra, kommer nog lätt se om den igen sen. Väldigt häftigt filmad eller vad man ska säga...
 
 
Efter bion var det dags att möta upp Hedda igen och åka hem till henne. Vart mycket snack om allt mellan himmel och jord denna helgen. Är himla tacksam över att jag har en sån vän jag kan prata om allt med. Får alltid nya perspektiv och tankar när jag umgås med Hedda, ovärderligt
 
 
lördagen sen så spenderade vi den ute i solen någon timme coh sedan åkte vi hem till Heddas syster och fikade med lite nära och kära. Vi cyklade och jag har nog aldrig känt mig så otränad som nu, haha. Blir gymmet imorgon! Vi åkte även en snabb sväng in till stan på kvällen men tog det mest lugnt. Känns skönt att inte behöva stressa runt utan ta saker mer som det kommer. 
 
 
söndagen så åkte jag iväg och träffade en annan pingla: Hjördis♥. Var kul och kunna ses en sväng eftersom hon försvinner iväg till Kina ett år och när hon kommer tillbaka så är inte jag kvar. Vart god mat på TGIF och sen promenad bort mot Skansen och hänga lite i grönskan. Var verkligen så roligt att spendera en dag med henne och har jag tur så hinner vi ses en gång till innan hon försvinner iväg. 
 
 
Vart självklart en glass i den heta solen. Jag tog en vaniljkula och en citronsorbetkula. Så gott! Sen var det dags för mig att sätta mig på tåget och åka hem. Kom hem vid 21.00-tiden och fick kasta i mig lite mat och sen försöka sova eftersom jag skulle jobba. 
 
Det var som sagt jätte kul att åka upp och jag är glad att jag får åka upp igen i augusti. Finns himla mycket att göra i Stockholm, ändå gjorde jag inte särskilt mycket när jag pluggade där, well well. 
 
Imorgon ska jag upp rätt tidigt och springa till frisören. Det är dags för en förändring. Jag hoppas jag kommer bli nöjd, annars vet ni varför det inte kommer några bilder i alla fall, haha! Ska både klippa och färga så det kan gå hur som helst, nu däremot ska jag nog somna till en film. Puss på er♥

m o v i n g . p a r t . I

 
Hej!
Blir ett snabbt inlägg ikväll då jag måste sova snart eftersom jag börjar tidigt imorgon. Men ville ändå kika in och uppdatera er lite. Idag har jag däremot varit ledig och fixat lite ärrenden. Bland annat: SKRIVIT PÅ MITT HYRESKONTRAKT! Är så glad att det äntligen är klart. Nu när lägenheten är klar så blir nästa steg att få min katt jag väntat på i år. Åh är så pepp på livet just nu :) 
Något mer jag gjorde var att jag bokade en tid hos frisören för att göra en (förhoppningsvis) snygg förändring
 
Imorgon blir det som sagt jobb och efter det måste jag packa min väska för på fredag åker jag till Stockholm!! Ska bli så kul och hälsa på min storstads pingla och fira men även komma bort. Det händer mycket nu med jobb, flytt, privatliv så ett litet avbrott ska bli nice. 
Nu däremot ska jag äta lite mat och sen sova, puss på er♥

r a i n y . d a y .

 
Hejhej!
Känner mig himla duktig som startade dagen med att träna. Jag tog det väldigt lugnt faktiskt för jag kände fortfarande att det gjorde lite ont i mitt ben och att pressa mig själv kändes sjukt dumt. Hade sällskap av Therése idag vilket var så roligt, blir defintivt fler gånger :)
 
Resten av dagen har mer eller mindre spenderats i lägenheten. Jag håller på och städar upp och fixar en massa och eftersom vädret ändå kändes regnigt och trist så passade jag på nu. Imorgon är jag ledig från jobb, känns lite skönt eftersom jag börjar 05.00 på tisdag. Imorgon ska jag istället hem och fika hos Julia. Ska bli super mysigt och känns som en toppen start på veckan! Blir en rätt kort vecka för mig, jobbar tisdag, torsdag och sen på fredag åker jag till Stockholm, yaay! 
 
Påtal om något helt annat. Här är kläderna jag köpte på H&M igår. Byxorna är ljusare i verkligheten och är så snygga. Känns dock som säsongsbyxor, typ såna man kan ha när det är modernt men som man sen undrar vad man tänkte när man gräver fram dem i garderoben igen om några år, haha. 
Klänningen är också himla fin, kommer ha ett bälte i midjan och den kommer vara perfekt när jag ska till Rhodos :) Om det är något som gör mig glad så är det verkligen shopping. Hoppas på mycket utav det i huvudstaden till helgen ^^
 
Nu ska jag käka lite mat och fortsätta fixa, puss på er ♥

N e w . P l a c e s . T o . G o .

 
Sååå då var nästa resa bokad! Känner mig som en resgalning eller något men det finns verkligen inget bättre än att ha en resa bokad. Denna gång blev det att boka en snabb resa upp till Stockholm i augusti. Åker ju dit nästa vecka men nu blir det med nytt sällskap. Åh kommer bli så himla roligt!! Längtar även till nästa vecka, ska bli så kul att komma iväg :)
 
Idag har jag och Jennie spenderat hela dagen i Malmö. Vi hämtade först mitt nya soffbord i Sjöbo och sen stack vi till Emporia och shoppade. Åh va jag önska det låg närmare, hittar alltid massa fint där. Idag fick jag med mig ett par byxor och en klänning från H&M. Sjukt snygga och jag är så nöjd. Ska försöka ta bild på kläderna när jag har på mig dem. Mitt nya soffbord är så himla fint också, Stort och med fina marmor detaljer. Ska visa bättre bild när jag inrett klart vilket jag hoppas blir i början på augusti. Längtar som en galning. Åh va mycket jag längtar till egentligen men det är bra, då har man mycket att se fram emot!
 
Imorgon ska jag börja träna igen. Det vart ett långt uppehåll efter skadan + förkylningar på det men nu är det dags! Kommer säkert ångra mig imorgon när jag ligger med världens träningsvärk menmen. 
 
Nu ska jag se klart på ett avsnitt av sex and the city och sen ska jag sova. Puss på er ♥

- . S A V E . T H E . D A T E . -

 
 Hejhej!
Fy va trött jag är. De senaste tre dagarna har jag jobbat på Knalleland med deras näthandel. Ett riktigt roligt jobb men jag märker att det sliter på mig. Speciellt eftersom jag börjar 05.00 på morgonen. Att gå och lägga sig runt 21.00 känns så himla underligt men är verkligen ett krav om jag ska orka gå upp 04.00...
 
Känns dock himla roligt att jobba igen faktiskt även om jag saknar vår butik så himla mycket!
Idag är det en bra dag för övrigt. Det har varit lite små kaos på jobbet men jag fick veta att jag kom in på de kurser jag valt i höst och jag fick även mina "save the date" kort inför mitt 25års firande!! Åh är så taggad och blev så nöjd med mina kort jag beställde. De känns så himla jag och nu ska de bara skickas ut och sen börjar nedräkningen :D
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Äta god mat och kolla på film. Känns så himla skönt att kunna njuta av kvällen igen. Faktiskt kunna gå och lägga mig när jag vill känns som en himla lyx! 
 
På lördag blir det en roadtrip ner till skåne med Jennie och hämta mitt nya soffbord. Åh ska bli så kul att äntligen få ha ett fint soffbord och bäst av allt: INTE IKEA ! Vad resten av veckan bjuder på mer vet jag inte men jag känner mig (för det mesta) himla glad och aa nöjd med livet så det känns helt okej att inte veta heller :)
 
ha det bäst nu, pussss

N e v e r . G i v e . U p .

 
Detta är min växt Amarillo. Han är en Amaryllis som jag haft sen julen 2014. När jag jobbade på Gekås så fick vi ibland ta gratis produker som av någon anledning inte kunde säljas. Amarillo var en sån. Han stod ensam kvar på en hylla vid personalingången och om jag inte hade tagit honom så hade han nog troligen hamnat i soporna rätt fort. 
Jag vet inte varför men enda sen jag var liten har jag alltid haft väldigt svårt för att släppa saker jag sett. Om jag tar upp ett gosedjur i en affär så kan jag inte lägga tillbaka den igen för jag tror den har känslor och blir ledsen att jag inte valde den. Likadant var det med växten. Kanske låter hel knasigt men sån är jag. Jag bryr mig mycket om saker som andra inte kanske tänker på.
Jag har en annan växt som heter Toby. Vad han är för växt vet jag inte. Jag tog honom när jag bodde i Varberg av en korridorskompis som annars skulle slängt honom. Det har varit Toby och Amarillo som varit mina enda riktiga växter sen i alla fall 10 år tillbaka eftersom jag alltid innan hatat att ha levande saker att ta hand om. Speciellt växter. Att döda en växt har känts så himla jobbigt för mig och därför har jag omgett mig av plastväxter istället. 
 
Jag har försökt att alltid ta hand om mina växter och har väl gjort ett rätt bra jobb då de är omkring tre år gamla. men den senaste tiden har varit jobbig. Det har hänt lite för mycket saker på väldigt kort tid och mina växter har kanske blivit lite bortglömda. Jag har sett hur bladen gulnat på Toby och Amarillo har bara varit genomdöd och inte fått några nya blad alls. 
 
Minns att min pappa och mitt ex redan 2016 tyckte jag skulle kasta ut Amarillo eftersom han inte fått några nya blad eller egentligen gett några som helst tecken ifrån sig att han ens lever. En amaryllis lever kanske inte ens så länge? Jag var i alla fall stark och sa nej. Jag kastar inte ut honom. Sen efter ett tag så kom nya blad och två stora fina vita blommor fram.
 
Som jag skrev innan har senaste tiden varit svår och Amarillo har varit lika "död" som innan och jag har flera gånger tänkt att jag nog får kasta ut honom. Speciellt nu med flytten och allt. Varför ta med en död blomma dit liksom.. Men så i förrgår så började något titta fram. Kan inte beskriva hur glad jag blev att han lever!
 
Vet inte vad jag ville ha sagt med denna texten. Eller joo, ge aldrig upp!
Även när något verkar dött så kan det finnas liv. ♥ 

A l l . M i s t a k e s . T a s t e . S w e e t . I n . T h e . E n d

 
 
Hej!
Nu är jag hemma efter ett par välbehövliga dagar hos vänner och familj. Det finns inget bättre egentligen än att umgås med människor som känner en utan och innan. Som kan stoppa tankar och oro och se på en på ett sätt man själv önskar man kunde. Bara att träffas gör allt så himla mycket bättre! 
 
Dagarna har bestått av att äta, sola och fira. Himla skönt att få ett avbrott från oro och stress från jobb och framtid. 
Något annat roligt som jag ser rätt mycket fram emot är mitt 25års firande. Gjorde idag en beställning och så fort den kommer ska jag visa er planerna inför födelsedagen ;) 
Imorgon är det möte med jobbet och där vi ska få mer information om planer och hur situationen ser ut. Känns skönt att få träffa alla igen. Saknar att ha min plats att gå till och vara produktiv och ha roligt med vänner samtidigt som man får träffa massa roliga kunder. Ser några av våra stammisar i andra citybutiker nu och det känns lite sorgligt att inte se dem i vår även om det är rätt självklart varför de inte är där.  
 
Själv känner jag mig helt slut i kroppen efter den senaste tiden. Något jag däremot är lite glad över är att jag äntligen är frisk från min förkylning så jag kan börja träna igen. Vart ett långt uppehåll nu efter olyckan och en förkylning på två veckor. Men jag ger mig inte, träningen ska jag verkligen fortsätta med! 
 
Något annat som jag tänkt mycket på det senaste är just tiden. Hur olika vi upplever den. Jag har en tendens att alltid leva i framtiden och se mer tiden tills dess som tråkig och onödig istället för att försöka leva i nuet. Andra jag känner och har träffat lever mer i nuet och bryr sig inte ett dugg om tiden eller framtiden. Medan man också ibland fastnar i det förflutna och hellre skulle vilja åka tillbaka i tiden. 
Just nu skulle jag aldrig ALDRIG vilja åka tillbaka. Inte för några pengar i världen. Jag ser nu hur långt jag har kommit och hur stark jag har blivit och det skulle jag inte vilja förlora.
För mig finns bara framåt nu. Med risk för att leva för mycket i framtiden så finns det för mycket jag ser fram emot nu som också gör att det lockar att tiden rör sig framåt. Jag har resor, examen, flyttar, kattköp, födelsedag och bröllop att se fram emot. Men tills dess vet jag att livet har en del att erbjuda, de senaste tre månaderna har inte precis varit tråkiga om man säger så hehe. 
 
Nu däremot väntar sängen. Puss på er♥
 
 

W h e n . I t . A l l . C o m e s . F a l l i n g . D o w n .

 
Hej!
Det känns som den här sommaren är allt annat än lugn. Först påkörning och nu har min butik brunnit ner. Kan inte beskriva hur overkligt det är att skriva. Vi har haft möte idag om framtiden och vad som händer och framförallt vad som hänt. Ni som inte vet vad jag pratar om kan läsa om allt på bt.se. Kommer inte kommentera det mer här. 
 
Även om det självklart har varit en stor oro och stress allting efter branden så mår jag faktiskt väldigt bra. Känns fel att känna så men samtidigt så känns det så himla bra att jag gör det, Ä N T L I G E N ! 
Det känns lite som att det just nu inte finns någonting jag inte klarar av. Åh så skönt. Jag hoppas att alla ni mår bra och att sommaren är toppen♥ Imorgon åker jag hem till Pernilla för några avkopplande dagar och det har jag längtat till så mycket. Ska även få träffa Linn vilket också känns så himla härligt. Finaste vännerna! 
 
Det jag sysselsätter mig mest nu förtiden är att packa ihop min lägenhet och sälja möbler. Just nu lever jag utan soffa vilket jag hatar. Helt sjukt va man kan sakna en möbel. Men det är en månad kvar sen har jag en helt ny snygg soffa :) 
 
Tycker det är roligt att packa men det är faktiskt rätt svårt också. Försöker tänka vilka saker som ska följa med, vilka som gjort sitt och får åka till tippen och vilka som får åka till Uddevalla för förvaring. Idag packade jag ner mina skor, bara det tog ett antal lådor... hehe. 
 
Nu ska jag fortsätta packa inför imorgon och sen ska jag sova. Puss på er!
 

RSS 2.0