Ä R ' D U ' T A C K S A M ?

 

Ja, vad ska man säga… Det var inte igår?

Om ni bara visste hur många gånger jag tänkt att jag skulle blogga men så sitter man där och vet inte vad man ska skriva. Det finns liksom inget intressant att berätta just nu. Det tråkiga är väl att det inte funnits något på månader… hehe

Egentligen bloggen om jag ska vara helt ärlig så är jag nog mest uttråkad. På ALLT.

Nää inte allt, men mycket. Det mesta står liksom still just nu. Ibland är det skönt men just nu, nä jag behöver något mer. Just nu cirkulerar mitt liv kring skola, jobb och försöka ha ett socialt liv. Vet inte vad jag vill mer men jag känner mest att allt går på rutin just nu och det tråkar ihjäl mig. Skyller väl lite på väder och årstid också. För jag trivs med mitt jobb, jag är stolt över vad jag åstadkommer i skolan och jag har världens finaste vänner, familj och pojkvän.

Det är viktigt att komma ihåg att vara tacksam. När jag var mindre så var jag väldigt äcklad av ordet tacksam. Det var som någon la skuld på en och man skulle återbetala genom att säga att man var tacksam och det tyckte inte jag om. Typ som frasen: ”Är du tacksam att du blev adopterad?”  Eh NEJ! Varför i hela världen skulle jag vara det? Dummaste frågan i världshistorien.

Men nu när jag är äldre så känner jag mycket mer tacksamhet för saker. Men inte till någon annan utan till mer mig själv.

Här är min lista över saker jag är tacksam över:

1. Allt jag har åstadkommit i mitt (än så länge) 24åriga liv. Jag har haft många olika och spännande jobb. Jag har läst roliga program och kurser. Jag har rest över stora delar av jorden.

2. Att jag tagit mig själv runt om i Sverige. Jag har bott på så många olika platser för att jag har velat och för att jag har utmanat mig själv att flytta till städer där jag inte har någon kontakt sen innan.

3. Att jag trivs så bra med mig själv. Det har inte varit en enkel resa men jag trivs verkligen med mig själv nu. Nästan lite för bra ibland. Den jag har byggt upp är jag stolt över. Det var en lång väg tills idag.

4. Jag är tacksam att jag släppt in människor i mitt liv och behållit dem där. Alla människor kan alltid bidra med något till en själv och jag är glad att jag fått chansen att lära känna mina fina vänner och att jag valde att behålla dem i mitt liv.

5. Jag är innerligt tacksam över att jag är frisk och har tak över huvudet, mat på bordet och Fanta i mitt glas.

Finns massa mer saker men dessa saker brukar jag tänka på ofta och att tänka på dem gör att jag blir påmind om att livet är rätt nice ändå. Fast jag är uttråkad och behöver en energikick… X

 


RSS 2.0