like a broken record.

Hej!
Ni ska bara veta hur många inlägg jag har gjort men som aldrig kommit så långt så att jag har tryckt på publicera. Jag vet inte vad som hänt riktigt... Vissa inlägg vart alldeles för personliga, andra helt meningslösa och det jag skrev innan detta vägrade appen ladda upp! sucksuck.
Aja!
Idag finisar har det varit en grymt bra dag. Jag fick träffa min älskade Jossis en sista gång innan jag åker hem imorn. Vi tog en lång promenad runt strandpromenaden och fikade på snäckan och käkade lite donken och mötte mysiga människor, och mindre mysiga människor, you know what i'm talkning about jossis ;).
Vart riktigt härligt vårväder idag också så det var en klar bonus!
Väl hemma har jag passat på och umgås med mina föräldrar lite och nu sitter jag och sista minuten packar.
Lite rörigt med allt som ska med, men har nu fått stängt väskan så det känns skönt :)
Vet inte när jag kommer nästa gång, förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge för det känns verkligen jobbigt och åka ifrån personerna man älskar! Men snart är Stockholms äventyret över, så ska passa på och njuta av det så länge det varar ♥
Men nu kära läsare är det dags att sluta, ska kika några BBT avsnitt och sen krypa ner i sängen och sova! Ska upp rätt tidigt imorn, puss på er♥
 
• Haha och jaa mitt rum är stökigt! ;)

If we're gonna play, let's play rough.

Gosh!
Jag är typ kär i want u back med Cher Lloyd. Mmm! Har en känsla av att jag kommer lyssna sönder den under tågresan. Ja just det ja, jag sitter på tåget mot Stockholm. Stor tentan är imorgon så åker upp för den sen kommer jag tillbaka, so don't cry for me Ua! Haha :)
Va händer när jag kommer tillbaka då?
Massa skoj kan jag lova!
På fredag blir det utgång med fin tjejerna, blir att fira en massa, tentor, sommarjobb och födelsedag!
Så vi ses dimman hoppas jag ;)
Nu däremot ska jag luta mig tillbaka och lyssna på bra musik och ja, käka mitt äpple!
Pussar från nowhere!


21 mars 2013

Hejhej!
Åh va mysigt det är att vara hemma! Vet inte varför, men det är jäkligt skönt. T.o.m mitt stökiga rum har jag saknat. Jag tror mycket på att ens rum speglar hur man känner sig, mitt rum är som jag skrev stökigt och det är så jag känner att jag är lite nu, i mitt liv. Inget är riktigt på sin plats, det står flyttkartonger och kassar överallt och väggarna är så gott dom tomma på tavlor och annat. Men det ändrar sig, det vet jag, det är bara nu det är lite kaos!
Wellwell
Min första dag hemma spenderade jag i min säng, pluggandes och sen tog jag en välförtjänt paus och träffade mina fina tjejer för en fika. Riktigt mysigt faktiskt!
Imorn ska jag fortsätta plugga men ska ta en paus till och fika med Linn.
Är grymt sugen på en utekväll imorn men ska faktiskt vara duktig och vara hemma och plugga. Måste klara den här tentan!
Men nu ska jag kolla på det sista avsnittet på säsong 2 av Nikita.
Puss på er mina sköna bönor! <3

• Bild från instagram. Följ mig om ni inte gör det redan ;) sloarez heter jag där.


don't play with fire.

If you like it, love it.
If you can't handle it, leave it.
Burn up is the most painfull death of all.


IT STARTED WITH HELLO.

Hejhej!
Asså guu va jag är dålig på plugga. Började lite grann när jag kom hem från en tur på stan med Emilia men sen fastna jag såklart i mitt serietittande. Har börjat kolla på Nikita igen. Är typ kär i den serien nu! Vilket inte är super bra då jag verkligen behöver plugga :/
Men ska sitta hela dagen imorn och resten av veckan (åker hem på onsdag) så jag hoppas det räcker för att i alla fall få godkänt.

Hur har dagen varit annars då?
Min har varit grym!
Köpt massa god frukt och tittat på bra serier och så fick jag pengar in på kontot! Älskar livet just nu.
+ min älskade Linn är äntligen hemma från Norge, bra dag helt enkelt! <3

Sitter och kollar på lite olika bloggar just nu, nyfiken som jag är följer jag såklart skvallerbloggar och såg att den här frågan dykt upp. Kan ju säga att jag skratta ett bra tag!
Men nu de två sista avsnitten på säsong 1 av Nikita :)
Pusss


I MEET SOMEONE THAT CHANGED MY LIFE.

Hej!
Åh va idag är en bra dag! Jag är hungrig!! Haha så stört att man kan vara så glad över det, men det är jag!!

Just nu kikar jag på filmen "The librarian 2" den är rätt okej faktiskt. Ska snart käka lite lunch tänkte jag! Mysigt.

Sen ska jag ta en dusch och börja plugga. J är på jobbet så har lägenheten för mig själv. Passar fint när man ska ge sig in i en pluggbubbla!
Vad ska ni göra denna lördag då? :)

• lördags humor! Kan verkligen inte sluta skratta åt den, typiskt min humor ;)


RUNNING THROUGH MY VEINS.

Hej!
Idag har varit en bra dag. Fått i mig både frukost och middag! Nu ska jag bara fortsätta såhär och så ska min matlust komma tillbaka. Så är det bara.

Däremot är jag lite ledsen för nu är det officiellt, jag gillar inte Fanta längre.
Kanske låter roligt, men för mig är det rätt sorgligt! Det kom som över en natt och jag har druckit Fanta hela mitt liv så det är faktiskt inte roligt alls...
Och nu vet jag inte vad jag ska dricka istället för inget jag brukade gilla är gott längre... Vatten är rätt okej men det smakar inget! Aja vi får se hur det går.

Vad har jag gjort idag då?
Sökt in till högskolan, handlat (köpte typ all frukt som fanns) och umgåtts en massa med J.
Nu blir det snart att käka vindruvor, choklad och mysa framför en film!
Bra fredag :)
Hoppas ni har det super<3


FACE OF.

Hej!
Jag vet inte riktigt vad som hände med inlägget igår. Skrev nämligen ett men det var bara bilden som publicerades. Knas?
Idag har jag varit på föreläsning samt hämtat Emilias och min uppgift vi gjorde för några veckor sen och vi fick godkänt med goda marginaler. Fick liksom ett Excellent som slutkommentar! Wihoo

Sen åkte jag hem och åt. Är så stolt för jag fick i mig all mat jag lagat! Hoppas det fortsätter, har ju haft noll matlust de senaste dagarna...
Nu ska jag snart käka lite frukt och slötitta på tv, är ledig tills på måndag så får mysa till det lite ;)
Hoppas ni har en bra torsdag, puss!

•Bilden är tagen på NK, så rolig grej att göra tycker jag!


WHY IS THE SKY SO BLUE...


THIS COLD IS CHANGING ME.

Hej!
Hoppas ni mår fint. Jag vet inte riktigt hur jag mår om jag ska vara ärlig. Jag känner mig lite illamående och konstig. Har inga som helst problem att käka frukost (två mackor + pålägg och ett glas juice) men när det kommer till lunch/ middag så får jag knappt i mig nåt och inget känns aptitligt. What's up with that? Skulle tro det har och göra med att jag varit sjuk men nu är jag så gott som frisk så vet inte vad det kan bero på nu!
Wellwell.
Idag har jag varit ledig, känns skönt faktiskt men tyvärr rubbades min sömn pga min hosta! Vaknar upp i spasmer av att jag hostar som en galning så jag vaknade runt 8 imorse. Tråkigt, jag som tycker det är så skönt att sova länge! Sen har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt. Måste snart sätta igång med tentaplugg så tar vara på all ledig tid jag har nu. Blev att kolla på Harry P också, fången från Azkaban (stavning?) riktigt bra! Länge sen jag såg den nu så kom knappt ihåg nåt :) Nu tittar jag på filmen Heartbreakers, sjukt rolig! Pratar lite för mig själv också, tycker jag att man kan få göra nu när man ÄNTLIGEN fått tillbaka sin röst!!
 
Ja just det ja! Beställde hem ett par converse för 499:- också. Inte dumt! Min lilla samling växer (:
Nu ska jag käka en apelsin (typ det enda jag inte mår illa av?) och fortsätta kolla på film.
Puss♥

TELL THE WORLD WE'RE ALIVE.

Hej!
Hur mår ni? Jag mår okej. Jag är fortfarande sjuk men det är bättre nu. Däremot har min röst försvunnit! Kan knappt prata och gör jag det låter jag helt förvrängd. Hoppas att jag får rösten tillbaka snart asså! Jag som älskar att prata och sjunga liksom, värsta straffet som finns typ.. Wellwell

Idag har jag bara varit hemma och försökt bli frisk. Ikväll tänkte jag faktiskt se melodifestivalen, kan ju inte gå ut så why not ;)

Nu ska jag snart lyxa till det lite med girly stuff som manikyr och pedikyr!
Hoppas ni har en fin lördag, pusss

Kör på en arkivbild då jag inte har några nya!


LIGHTNING STRUCK TWICE.

Hej!
Jag lever. Även om jag hostade hela natten typ. Känner mig lite bättre idag ändå, lite piggare vilket i sig inte är jätte kul för man är för "pigg" för att ligga i sängen men för svag för att gå ut. Jobbigt värre!
Jag har i alla fall bokat biljetten hem nu, åker imorgon. Känns trist att lämna våren och åka tillbaka till vintern, men mitt liv är i Stockholm så inte mycket till val.
Vad har jag gjort mer idag? Diskuterat rollspel med Linn! Skrattar bara av tanken, packat och provat massa gamla bikinis bara för skojs skull! Vill köpa en massa nya men ska jobba i sommar så hinner inte sola/ bada ändå så lite onödigt! Den jag helst vill ha provade jag i Gbg, men både jag och Linn konstaterade att det inte var optimalt att den knappt täckte bröstvårtorna! Yeah...
Nu ska jag dubbelkolla så jag fått med allt, puss

Dagens bild: katten som njuter av vårsolen. <3


I CAME FOR THE RIDE.

Hej!
Öh ja va hände där liksom? Försvann lite.. Blir så ibland tyvärr! Aja vad har hänt sen sist? Jag åkte hem. Träffade fina vänner, åkte ner till gbg och var ute. Hade verkligen en sjukt rolig fredagskväll på Harry's med tjejerna. Tyvärr gick brandlarmet och vi fick stå ute i kylan ett tag vilket självklart resulterade i att jag blev förkyld och fortfarande är! Så är fortfarande kvar i Ua men ska åka hem på fredag. Måste upp och fixa en massa.
Åh blir så trött på att vara sjuk. Har legat hemma och bara sovit och slappat sen i måndags för har feber så orkar inget annat (meningslöst!) och idag har jag haft världens hosta. F**k my life?
Imorn ska jag däremot försöka ta mig samman och packa, duscha och lite annat inför hemresan.
Hoppas ni mår bättre!
Hörs snart, puss


RSS 2.0