- 2 0 - 0 8 - 2 0 1 7 -

 
 
 
Godnatt!
Skriver ett sent inlägg idag. Har haft fullt upp med jobb 07.00-15.00 och sedan hem och slänga i mig lite mat + sova för att sedan sticka iväg och träna med Therése och sen köra till den gamla lägenheten och städa ur den. Började med städningen idag men kommer göra klart det imorgon. Ska bli så skönt att lämna över den och aldrig behöva vara där igen, hallelulja typ. 
Trivs verkligen hur bra som helst i min nya lägenhet, varje dag känns så himla lyxig att få vara där och igår (lördag) kom mamma och pappa på besök och hjälpte mig med tavlor och hyllor så nu känns det ännu mer som hemma. 
Satte faktiskt bara upp en skohylla så nu är det verkligen favoriterna som står uppe, haha. 
Bara att ha egen tvättmaskin och torktumlare är ju drömmen!! 
 
Skrev senast 12/8 (känns som så länge sen) och då var Jennie och jag påväg hem från Stockholm och nu åker jag snart till Rhodos. Ska bli skönt med sol, bad och komma bort. Något jag heller inte insett är att jag idag gick på SEMESTER! 9 sköna dagar har jag framför mig nu :)). 
 
Något som är mindre kul är att skolan börjar snart. Känner mig så otaggad på studier men bättre sätta igång och bli klar egentligen. Snart kommer Pernilla till Borås också så lite längtar jag allt till hösten. 
 
Efter mina föräldrar åkt i lördags så stack jag och Linn till Göteborg och kikade lite. Var en del som hände, matmarknad osv. Vi käkade även lite vilket var super mysigt! Vi passade även på att gå in i trädgårdsföreningen och kika på alla växter och blommor. Väldigt fint!
 
Nu däremot ska jag sova. Ska försöka uppdatera lite mer, speciellt när jag är på Rhodos men vi får se hur det är med internet och så, puss! 

- S t o c k h o l m -

Hej finisar!

Just nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Vart dålig uppdatering under den här vistelsen. Inte tog jag särskilt mycket bilder heller. 
Jag och Jennie pratade om det med bilder men insåg båda att vi hellre upplevde än fotade, haha. 

Vi har i alla fall haft det jätte bra! Vi har gått hur mycket som helst, shoppat, ätit och ändå haft lite tur med vädret. 
Igår när vi kom upp var det strålande sol och 25+ och idag var det runt 20 grader och molnigt. Vi passade på att ta shopping i city, gamla stan och så igår och tog Mall of Scandinavia idag och bio. 

Jag hittade en väska, skor och ansiktsrengöring. Är så nöjd med skorna och väskan! Ska visa bild när jag är hemma :) 

Vad väntar mer i helgen? PACKA! Nu måste jag packa allt som jag inte kunnat packa ner innan. Hello plasttallrikar, plastglas, plastbestick och plastliv, haha. 

Nu ska jag däremot försöka sova lite till, vi hörs imorgon, puss


W e l l . L o o k . A t . T h e . T i m e .

 
Hej finisar!
Hoppas alla ni mår toppen, jag mår faktiskt riktigt bra. Ska snart iväg och jobba 16-23.10 sen snabbt hem och sova och sen imorgon kommer Jennie och hämtar mig och så åker vi till Stockholm, wihoo! 
 
Jag och Jennie tog en fika på Viskan igår och pratade om all mellan himmel och jord och det känns så himla skönt just nu. Är så mycket som händer just nu så känns skönt att ha någon som hjälper en att hålla båda fötterna stadigt på jorden. 
 
Flytt
Rhodos
Skola
Katt
 
Det är väl det som händer närmst. Är så glad för allt men blir stressad också. Allt måste verkligen klicka och bli klart. Flytten är ju ett stort stressmoment för jag måste dels hinna göra klart allt tills innan jag åker till Rhodos för efter det börjar skolan och sen är det inte långt kvar tills lilla missen kommer efter det. 
Det är verkligen en stressblandad glädje :) 
 
Nu hinner jag däremot inte skriva mer, ska försöka uppdatera från Stockholm imorgon!
Puss på er♥

J A G . H A R . K Ö P T . K A T T !

 
Jaa som rubriken lyder: JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT KATT !!! Det känns så sjukt, liksom är det verkligen sant eller drömmer jag? Det känns så pirrigt men även så roligt. Jag har alltid velat ha mig en egen liten katt att få ta hand om och nu ska jag äntligen få det. Åh va jag kommer älska honom och skämma bort honom. Allt ska han få min lilla plutt♥ Jag har inte döpt honom än, har några namn jag bollar mellan men vi får se. Ni som har mig på snap har redan fått se den lille och hans syskon på film men för er andra lägger jag upp en liten bild här också. Han var väldigt svår att fånga på bild men en bättre kommer självklart när jag hämtat hem honom. Visst är han söt? 
 
Åh va jag längtar tills jag får ta hem honom!!
 
Annars då?
Vid 14.00 ska jag sticka hem till Julia och hänga med henne. Vi skulle setts förra veckan men då var hon sjuk så vi tar det idag istället, ska bli så roligt! 
På fredag sen åker jag och Jennie äntligen till Stockholm. Ska bli kul och åka dit igen (vi var ju på mall of scandinavia förra året) men se mer av staden nu. 
 
Annars är det jobb och fortsatt planering inför flytten nästa vecka, aaah så kul!
Gu va mycket jag har att se fram emot nu. Sitter redan och läser massa information man behöver veta inför att katten ska komma hem. Ska även förbi djurffären och köpa massa saker. Spännande!!
Har ni tips får ni gärna höra av er, uppskattar allt♥
Nu däremot ska jag käka en sen frukost och kolla Hart of Dixie, puss

L e t ' T h a t ' H a i r ' S h i n e

 
Godmorgon!
Jag kör tyvärr ännu ett tidsinställt inägg då jag jobbar 08.00-17.00 idag. Efter jobbet ska jag sen iväg och käka på Pinchos med Åke och Therése, ska bli så himla kul! 
Jag längtar verkligen till deras goda drinkar och smarriga mat. Har hittat recepten på två av mina favorit drinkar  och tänkte göra en kanna till min inflyttningsfest. Nu är det föresten bestämt att jag får min nya lägenhet 14:e augusti. Känns helt sjukt, liksom ska jag inte bo här mer? Ska jag inte ha mina tråkiga grå väggar längre? Leva utan ugn och fläkt? Det känns pirrigt, lite läskigt men mest skönt, åh så skönt! För min del kan vi gärna hoppa två veckor framåt med stopp för Stockholms resan nästa vecka :) 
 
Anyway,
Fick mitt paket från Cocopanda igår. Beställde sakerna i söndagseftermiddag och de kom igår. Väldigt bra faktiskt! Beställde mitt vanliga schampoo från Kérastase. Det ska hjälpa skadat hår med kluvna hårtoppar. Perfekt för mitt hår som blir konstant värmeskadat från min plattång. Sen köpte jag en ny hårborste. Just den här ska vara perfekt för styling med hårfön. Den kommer från Brilliant Line och heter: hot curling 33 mm. 
Använde den igår när jag fönade håret och den var faktiskt riktigt bra!
 
Sista produkten var ett värmeskydd. Ni ska bara veta hur många olika värmeskydd jag haft genom åren. Känns som alla frisörer använder olika och säger att just deras är bäst. Ibland har jag varit snål och köpt något billigt från Ica och ibland har jag nappat på betet och köpt något dyrt från frisören. Det här köpte jag impulsivt, det fick så fina lovord och skulle ju hjälpa mot allt kändes det som. Den kommer från Revlon Uniq och heter All-in-one-hair treatment. Såhär stod det på hemsidan:

Uniq One All-in-One Hair Treatment är den hårprodukt som har alla egenskaper du har drömt om och som gör att ditt hår kommer att lukta fantastiskt gott efter användning.

Den har dessa 10 bra effekter på ditt hår:  

  • reparerar torrt och skadat hår.
  • ger glans och förhindrar att håret krusar sig.
  • skyddar mot värme.
  • gör håret mjukt och silkeslent.
  • skyddar hårfärgen från att falna.
  • innehåller UVA-och UVB-filter.
  • gör borstning och uträtning lättare.
  • vårdar och reder ut håret.
  • reparerar kluvna toppar.
  • tillför volym.
Värmeskyddet använde jag dels för föningen och sen plattningen av håret. Först och främst: Guuu va gott det luktar! Typ som efter man varit hos frisören och de använt massa dyra produkter på ens hår. Sen känns håret väldigt mjukt och ser glansigt ut så jag är väldigt nöjd. 
 
Allt annat känns mer som en bonus :) 
 
Schampoot kostar 181kr
Hårborsten kostar 71kr
Värmeskyddet kostar 95kr 
 
Hoppas er dag blir toppen! 

RSS 2.0