& live while we're Young.

Hejhej!
Idag mår jag bättre hörrni!
Dock har jag i två dagars tid vaknat upp på ett otroligt obehagligt sätt. Grannen sätter igång och borrar i väggen jag sover vid kl. 09.00 ! Har sån lust att slå ihjäl honom!! Men förhoppningsvis slutar han snart.
Så fast klockan är knappt 14.00 så känns det som klockan är mer för mig. Har hunnit sminka mig med mitt nya smink, älskar det! Och även stuckit iväg och handlat :)

På bilden ser ni föresten mitt nya smink.
Till vänster är en flytande eyeliner, som jag ska försöka att lära mig att använda. Och i mitten är min nya favorit mascara!
Så värd pengarna!
(Ska visa bild på mina fransar i nästa inlägg)
Och till höger är en mineralfoundation som är så jäkla lätt och man känner sig inte sminkad alls vilket jag tycker är sjukt skönt.
Kan rekommendera allt!
Nu ska jag däremot käka lite lunch,
Hörs senare finisar. Puss❥


Let's run away and never come back.

Hejhej!
Sorry för det "sena" inlägget men har inte riktigt hunnit skriva.
Försökte plugga innan tentan vid 13.00 och efteråt blev det lite tröstshopping!
Tror inte tentan gick så bra nämligen. Aja!
Hittade iaf en super fin klänning på Bikbok som fick följa med hem och även smink från Sephora! Super nöjd, visar bild på sminket imorn, lite för mörkt här för min iphone...

Hur mår ni då?
Jag mår sådär faktiskt, men man kan inte må dåligt allt för länge när man har en skål med popcorn och en bra film att kika på.
Så jag mår bättre snart :)
Men orkar inte skriva mer just nu, hoppas ni förstår, puss❥


I thought I knew you.

Hej!
Tänkte jag skriver ett inlägg nu när jag sitter på tåget mot Göteborg, för sen ska jag sitta begravd i mina studier på Stockholmståget.

Lämnade Uddevalla 14.05 och ska va framme i Stockholm 18.50 så har ett tag kvar att resa!
Hur mår ni idag då?
Jag mår toppen!! Fick ett par rayban aviator av mina föräldrar och har haft en super mysig förmiddag med dom så nu klarar jag mig nog en månad innan vi ses igen!
Nu däremot ska jag luta mig tillbaka och njuta av min tågresa. PUSS


Kiss me like it's do or die.

Hej!
Känner mig duktig som skriver kl. 19 istället för 24 som det oftast brukar vara! Haha. Tänkte skrivit runt 12.30 men tiden verkligen flög iväg och jag har haft fullt upp sen 9 imorse då jag vakna.
Men nu har jag i alla fall städar huset, bokat biljetten hem, packat och pluggat en del så det känns så skönt.

När jag kommer tillbaka till Stockholm är det för tentan såklart, men även till den sista delkursen! Sen är det slut och det känns så konstigt.
Ännu konstigare är det när det känns som man gått vidare redan till nästa kapitel i sitt liv! Planerar för fullt inför min flytt till Norrköping och med jobb och allt det där. Så det blir dubbelt att tänka på Stockholm. Men ska satsa allt jag har in i det sista!
Sen ska jag unna mig semester och kanske en resa. Längtar redan!!
Men nu måste jag fortsätta plugga.

Ps. Ledsen att de blir mkt snack om plugg nu men det är en rätt stor tenta och så det är typ allt jag gör! Haha.
PUSS !


Let's colour the world in blue.

Haha gubben tycker inte om att jag pluggar så mycket!
Hejhej!
Fy va jag känner mig trött på mig själv och att jag alltid skriver så sent! Men det är så svårt att hinna på dagarna men jag ska bli bättre på det, promise!
Häromdagen skrev jag att det kändes som tiden svischade förbi och att jag knappt hann med att göra något. Idag var en sån dag igen, fast att tiden räckte till, till mycket. En snabb med produktiv dag helt enkelt!
 
Vaknade vid 8 idag och gjorde mig iordning och stack iväg på en lägenhetsvisning. Japp ni läste rätt! Var faktiskt riktigt roligt och lite läskigt. Men som tur var så var Jossan så söt att hon hängde på. Jag valde dock att tacka nej till lägenheten för den var inte riktigt min stil helt enkelt + att jag inte vet var jag hamnar till hösten. 
Sen stack jag och Jossan och fikade en snabbis på Lejas och pratade om allt möjligt, mysigt värre♥
Vart tyvärr tvungen att dra mig hemåt efter ett tag, för att fortsätta plugga, har som jag kanske nämnde min tenta på måndag. Usch och fy! Haha.
 
Sen vid 14 mötte jag upp Isabelle för lunch på Cactuz. Är alltid lika kul och träffa henne! Man får så sjukt mycket energi av henne och det är så skönt! Vi satt och tjejsnackade och pratade om allt mellan himmel och jord och gjorde små planer för framtiden!
Har helt enkelt haft en super mysig dag och som tur är, är jag snart klar med min sista bok, sen blir det repetition och lite sånt. På söndag blir det hemfärd till Stockholm igen och så dröjer det till den 31 maj innan jag kommer tillbaka igen. Känns så tråkigt för jag trivs jäkligt bra hemma för tillfället. Haha! Men det ska bli skönt också på ett sätt. Träffa J igen och återförenas med alla mina kläder och skor typ! :)
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, blir alltså ingen utgång ikväll, behöver som sagt plugga och vara pigg imorn så jag kan göra det sista. Men jag hoppas att ni som ska ut har det riktigt kul! Puss och godnatt

I will never forget your smile.


 
Heej!

Ikväll tänker jag skriva om 2 stycken filmer jag nyligen sett (igår och idag!) kan ni gissa vilka? haha. Ni som gissade Life of Pi och The Host, grymt gissat! Kaka till er. Igår såg jag filmen Life of Pi och idag The Host.
 
Det lilla roliga med just dessa filmer är att jag var extremt skeptisk till båda. LOP eftersom den hade indiska kopplingar, vilket jag har lite svårt för eftersom jag blev mer eller mindre skärrad för livet efter jag vart tvingad att se Slumdog millionaire och det är en film jag verkligen mår dåligt av att ha sett. Usch! Aja, så jag var lite rädd att det skulle bli en sån film igen, vilket det inte var alls!
 
LOP tycker jag var en av de bästa filmerna jag sett någonsin! Kan inte förklara varför, det bara är vissa filmer som jag verkligen bara faller för. Andra exempel på filmer jag känner likadant för är Poseidon, Hunger games, Snow White and the HuntsmanLilla sjöjungfrun och National Treasure. Och nu Life of Pi.

Jag började kolla på Life of Pi med väldigt låga förväntningar, redo med en annan film utifall jag dog av tristess av denna. Jag visste inget om handlingen mer än att en kille var fast i en livbåt med en Tiger.
Det jag verkligen tyckte om var de vackra miljöerna, dramatiska scenerna och de härliga skådisarna de castat. De blev verkligen en mysig känsla fast filmen var rätt sorglig egentligen. När filmen kommit halvvägs ungefär började jag verkligen tycka om den och hoppades verkligen att de inte förstörde filmen med något dåligt slut som "allt var bara en dröm" eller att en mamma stängde sagoboken och bäddade in sin sovande son.
Slutet var nog det bästa av allt. Det var så starkt och det tog verkligen andan ur mig.
Och va jag grät genom hela filmen typ! Speciellt i slutet, fast inte på ett jobbigt sätt som med Slumdog millionaire, utan på ett bra sätt.
Dock vet jag inte om jag kommer se om den på ett tag. Det är inte direkt en sån film man kollar på när man vill mysa till det, inte jag i alla fall. Den är alldeles för "stark" för det. Fast på ett bra sätt!

Den andra filmen som jag kollade på idag var The Host.
Inte heller här visste jag något om handlingen mer än att jag hört att det var något med aliens och att det var Stephenie Meyer som skrivit boken som filmen är baserad på.
Redan där var jag skeptisk. Liksom glittrande vampyrer med talproblem och nu aliens? Jag hade inga föväntningar, vilket kanske var bra? Men även här blev jag positivt överraskad. Filmen var faktiskt bra. Bättre än Twilight! Kändes som en mer genomtänkt handling och jag vet att jag kommer att kolla om den igen.
Sen att det var hur snygga killar med som helst, var ju inte direkt ett minus ;)
 
Sen tycker jag att miljön var väldigt bra. Tyckte den lyfte hela filmen. Hade det utspelat sig mitt i New York hade det inte blivit samma känsla.
 
Så för att snabbt sammanfatta är jag glad och över att ha sett båda filmerna och de som inte har sett dom än, borde verkligen göra det! Nästa film som jag också är skeptisk till att se men ändå vill se är Oblivion med
Tom Cruise.
Någon som sett den?
 

•Åh så är det nåt fel på bilderna när de laddas upp. De blir inte större än så! Aja ni ser ju ändå.

 


I fight for the the days I don't think of you.

fikat på lejas
 
Hejhej!
Är det bara jag som känner att tiden bara svischar förbi? Idag har jag knappt hunnit göra nåt. Hann plugga i kanske 2 timmar innan jag sprang och mötte Jossis för en fika i regnet! Har verkligen öst ner kan man säga.. Sen stack jag hem och käkade och tittade på en film. Jag vet, dumt dumt! Men lyckades faktiskt ta mig samman efteråt och pluggade tills nu. Har snart läst klart den första utav 3 böcker, så jag känner mig inte nervös inför tentan på måndag. Skönt!
 
Nu tänkte jag däremot sluta för idag och mysa till det lite med min ask med vindruvor och min ask med jordgubbar. Jag tänke försöka se filmen "Life of Pi" ikväll. Tydligen är det blandade åsikter kring den så ska se vad jag tycker :)
Men först ska jag betala en räkning, tråkigt men det måste göras!
 
Imorgon tänker jag inte röra mig ur fläcken utan ska dränka mig själv med plugg. Lär bli svårt eftersom jag får CSN imorn så shoppaholicen inne i mig kommer vilja göra något helt annat! ajajaj.
Hoppas ni haft en super mysig dag, puss och kram♥

I dream my dreams in colour & live my life in black & white.

Hejhej!
Idag känner jag mig väldigt duktig. Vaknade rätt tidigt (för att vara mig) och åt frukost, klädde på mig och stack ut på en långpromenad på två timmar. Gick Fossum och det är verkligen min favoritplats (egentligen är det ju en skogsrunda men det räknas enligt mig som plats) i hela Uddevalla! Älskar att gå där själv och bara lyssna på musik och tänka sönder min hjärna, haha. Har haft den som min favoritplats sen jag flyttade hit när jag var 12 :) Många problem och tankar har blivit begrundade där! :')
 
Efter jag kom hem käkade jag en snabb lunch och tog mig sen ann ett träningspass. Ohyeah känns lite mäktigt att säga så. Har tagit ner 2 nya träningsappar så nu tror jag mitt träningspass är runt en halvtimme långt? Känns som en bra start, får väl se om jag fortsätter så eller hur det blir. Orkar egentligen inte bry mig, behöver ju liksom inte träna.
 
Imorgon ska jag plugga, fick mina böcker idag! Men ska ta en paus och fika med Jossis efter hon slutar vid 15 så ska försöka vara duktig tills dess :)
Skulle egentligen vilja åka ut till Torp och köpa nya träningskläder, typ en sport bh i nån rolig färg och ett par shorts och kanske nåt linne? Tränar ju bara i sport bhn så ett linne får jag se om jag köper. Ett par nya skor skulle inte vara fel heller men de är så dyra att jag hellre lägger pengarna på annat..
Kläderna ni ser på bilden skulle jag tacka ja till utan att tveka!
 
Men nu ska jag börja dra mig mot sängen, massa plugg väntar imorgon.
Puss på er finisar♥

I'll keep saving you until' I forget to save myself.

 
true story.

show your shadow.

Hej!
Vet ni vad? Idag är jag riktigt lycklig. Jag är inte ofta lycklig, glad är jag alltid nästan, men inte ofta lycklig. Det låter kanske som nåt sorgligt men det är bara ett faktum och vet ni vad? Jag är glad för att jag inte är lycklig hela tiden för då försvinner ju det speciella man känner när man är lyckig, då blir det ju som vilken känsla som helst!
Anyway.
 
Idag har jag haft en så jäkla bra dag helt enkelt. Duschade och plattade håret, som blev så sjukt snyggt! Hade även en jäkligt bra sminkdag + att jag tyckte min rumpa var grymt snygg idag. Haha !
Sen hade jag en mysig kväll med film, godis och vin med Jossis, skrattade gott kan jag lova.
Vardagslyx på hög nivå :)
 
Just nu sitter jag och skriver här samtidigt som jag lyssnar på så sjukt bra musik. Älskar när man hittat nya låtar som man inte lyssnat sönder och som man bara vill lyssna på hela tiden.
Imorgon måste jag plugga, om mina böcker kommer dvs... Glömde de så klart i Sthlm! Så J var så sjukt snäll och skickade de med posten, räddare i nöden typ (: Så om de kommer tills imorn så blir det en massa plugg annars blir det att gå ut och gå en massa! Länge sen jag gick Fossum nu..
Hoppas bara att det inte regnar, då blir det helt andra planer.
Men nu ska jag snart sova, puss♥

Well, well. What do we have here?

Hej!
Skriver rätt sent för det har varit fullt upp hela dagen. Kom till Uddevalla vid halv tre och mötte upp Jossis för en snabb fika, mysigt! Och sen vart det iväg med pappa och fixa lite :) sen har tiden bara flugit iväg och nu är jag här!
Trött som attans men nerbäddad i min egna sjukt härliga sköna underbara säng ! Fan va jag älskar dig <3

Ställde mig på vågen innan föresten, vägde 2 kilo mer än för 3 veckor sen! Yaay! Träningen funkar ;) Hahaha not.
Imorn blir det en rätt busy dag också! Ska träffa tjejerna och fixa en del innan det så skriver när och om, jag hinner.
Hoppas ni haft/ har en underbart härlig fredag! <3

• bjuder på en oseriös bild så får ni er ett gott skratt :)


move . that . ass

 
Hej!
Ikväll ska jag inte skriva om ett lika seriöst ämne som jag skrev om igår. Idag tänker jag nämligen skriva om träning. Jag har aldrig varit en gymmänniska och kommer aldrig bli en. Jag har aldrig förstått hur folk orkar dra sig till gymmet varje dag och prakttiskttaget bygga sitt liv kring gymtider och kalorier etc. Det är inget jag skulle palla med. Life's short, liksom. Men å andra sidan är jag ju smal och kan äta vad jag vill utan att jag går upp i vikt och gör jag det så sätter det sig på brösten och thank god for that ;) Men det jag tror många människor faktiskt glömmer är att smala människor också behöver träna och hålla sig relativt i form. Bara för man är smal betyder inte det att man inte har några problem i världen.
Så idag började jag träna! Yeah ni läste rätt. Dock inte på gym och inte helt seriöst, inte än i alla fall. Ska skaffa mig en personlig tränare som ska berätta hur jag ska träna och hela den där visan. När det blir vet jag inte, inte lönt att skaffa en här då jag flyttar om typ 1 ½ månad och inte lönt att skaffa en hemma, eftersom jag inte ska bo hemma i sommar. Men någon gång! Troligen i höst :)
Jag googlade faktiskt runt för att försöka hitta en träningsapp som funkade för mig. Fick tipset från finaste Linn♥
Så tog ner två stycken: runtastic squats och situps. Har använt båda ikväll och tycker det verkar funka, känns i låren efter squatsen i alla fall och jag tror defintivt att jag kommer använda de igen!
Åh blir typ lycklig av att ha klarat av träningen! Började på noll liksom, jag är sjukt otränad så bättre att starta lätt än för svårt liksom.
Men ni behöver inte oroa er, jag kommer inte bli en sån tråkig träningsblogg där det bara är massa bilder på proteinshakes och "inspirationsbilder" på tjejer som fötts naturligt smala... 
 
Jag kommer hålla mig till vettiga inspirationsbilder!
Som de två bilderna överst i inlägget ;)
Puss på er !
 

When I die, please take it all.

Hej!
Ikväll skriver jag om ett ämne jag inte skrivit om i någon av de 5 bloggar jag haft sen 2007, då jag började blogga. Och jag har faktiskt knappt pratat om det i verkliga livet heller. Jag tycker det känns lite tabu, vet inte varför men så har jag upplevt det. Ämnet jag tänker skriva om är organdonation. Vet inte ens om det heter så men tror nog ni fattar vad jag menar.
 
När jag var mindre så var jag faktiskt helt emot det, när det kom till min egen kropp. Vad andra vill och gör, har jag aldrig riktigt brytt mig om. Alla gör vad de vill liksom, deras liv. Iaf! Jag var emot det för det av den anledningen att det är min kropp, mina organ och hela den visan men sen när jag blev lite äldre så började jag tänka, varför ska mina organ ligga och bli maskföda och ruttna bort när de kan rädda någon annans liv? Så då fyllde jag i ett sånt där kort som kan lägga i plånboken där jag sa att jag donerar allt förutom hy och ögon. För det vill jag inte "ge bort". Det kan man ju tycka vad man vill om, men det är två saker jag verkligen inte kan tänka mig att begravas utan. Däremot skulle jag aldrig vilja donera min kropp till vetenskap eller forskning. Där drar jag gränsen för min egen del. Jag vill bli begraven och va del av livets och efterlivetsgång, inte ligga på något bord och exprementeras på. Men det är hur jag känner.
Hur har ni tänkt om donation?
Är det något ni skulle vilja?
Tell meee :)

Until' eternity ends.

Lärde mig precis att inte skriva inlägg när man är trött. Bjuder på en bild istället :)


I love you.

Hej!
Det snöar fortfarande här! Blir galen på det här vädret. Tur att man ska hem snart så man får lite vår :))
Igår glömde jag föresten att nämna att jag beställt mina älsklingar! Min converse samling är snart komplett.
Nu ska jag snart slänga på mig lite kläder och åka in och träffa Anna.
Jag önskar er en fin dag och en ännu finare vecka!
PUSS OCH KRAM


I lived.

Hej!
Asså vad är det med det här vädret? Det var liksom vår på G och nu helt plötsligt vart det snöstorm! Kom igen Sverige!!
Aja. Idag har jag träffat Matilda och Lovisa för lite plugg och fika, vilket var riktigt trevligt. Sen stack jag hem och laga mat. J jobbar natt så jag är ensam för andra kvällen på raken. Tråkigt men som tur är så har jag grey's att underhålla mig med :))
Imorn ska jag träffa älskade Anna för middag vilket känns som en grym
start på en ny vecka.
Men nu är det spännande i grey's så får avsluta!
PUSS OCH KRAM


. . .


Who's gonna run this town tonight?

Hej på er !
Jag tänker inte skriva något långt inlägg, ville mest bara meddela att jag bytt alias på instagram. Detta påverkar såklart inte er som redan följer mig men om ni vill börja så heter jag nu: mariavalentiin :)

PUSS OCH KRAM


my love should be illegal.

Hej!
Åååh va mätt jag är. Jag gjorde mig en ost och skinkpaj och efter några bitar av den, belönade jag mig själv med en ask vindruvor. Mätt är bara förnamnet!
Ikväll har jag börjat kolla om grey's, säsong 1 är så grym ;) men ska snart ta ett avbrott och kolla Arrow! Han är ju så snygg att man dör!
Och påtal om snyggt, så har jag vart och klippt mig idag. Blev en förändring faktiskt :) kanske visar en bild imorn.
Nu ska jag fortsätta med mitt grey's kollande, J kollar handboll, tråkigare finns det inte, så det blir en myskväll by myself!
Puss på er <3

• och påtal om hår, kan faktiskt inte hjälpa att sakna mitt "gamla" hår. Bild från i höstas.


Keep your fingers crossed.

Hej!
Idag är det vår!! Köpte en ny vårjacka igår så hade på mig den idag och frös inte ett dugg :)) Yaay!
Idag iaf, hade jag en föreläsning vid 10 som jag såå kunde ha skitit i och sovit. Men imorn sätter det igång på allvar i alla fall! Vi läser om konsumtion och marknadsföring nu vilket jag verkligen tycker är intressant så det blir en intensiv men rolig kurs! :)

Har föresten varit i Stockholm i två dagar nu och jag tycker faktiskt det är grymt skönt. Kan andas på ett helt annat sätt än i hemma.
I left my troubles at the door.
Ja lite så faktiskt.
Nu däremot ska jag göra lite annat!
Puss<3

• blivit små beroende av popcorn, så bjuder på en bild från tidigare idag när jag kika på film och myste :)


RSS 2.0