L o n d o n . I . l o v e . U .

 
Hej kära läsare ! 
Hoppas det är bra med er. Med mig är det både bra och dåligt. Känner mig lite krasslig men som tur är jobbade jag en kortis idag och är ledig imorgon så jag hoppas det försvinner tills i helgen då jag ska jobba igen. 
 
Nu till dagens ämne, LONDON! Asså ni förstår inte hur chockad jag var när det blev en weekend till London förra veckan över min födelsedag. Världens finaste pojkvän överraskade mig totalt och det var så mysigt! 
Det blev ca 4 dagar med långa promenader, god mat och lite shopping. Ingen kunde varit gladare än jag❤
Var så välbehövligt att komma bort lite bara vi och få ladda batterierna. 
 
Det är så sjukt att jag hittat någon som kan få mig att må så bra och som jag ser en så tydlig framtid med att jag knappt kan hålla mig tills jag får spendera resten av mitt liv med honom. Att jag får ha en sån kärlek som man drömmer om, som får en att inse hur det ska vara och hur det ska kännas. Så tacksam för det! 
Något jag är mindre glad över är saknaden jag får utstå nu för att vi måste vara ifrån varandra i fyra dagar, fy fan. Aldrig känt sånhär saknad innan. Tur att jag har C jag får mysa med sålänge
 
Nu däremot ska jag fixa mig och springa iväg på en middag. Hoppas ni får en fantastisk kväll ! Allt det bästa förstjänar ni, glöm aldrig det. 
 
 

RSS 2.0