- . h e j d å . s o m m a r . -

 
Hej!
Innan idag började jag tänka på min gamla blogg (sloarez.blogg.se - läs och skratta). I min "storhetstid" skrev jag fem inlägg varje dag. Visst det var inga noveller till inlägg, men alla inlägg var väldigt planerade och genomtänka. Nu tar det mig månader att ta mig tid att skriva ett...
 
Att jag skriver halv elva en onsdagskväll i augusti är troligen för jag känner mig så sjukt instängd i mig själv. Har spenderat min tid mer eller mindre sängliggande sen i söndags och rösten försvann i måndags. Det är faktiskt första gången sen jag vet inte när, som jag varit hemma från jobbet i flera dagar. Vet fortfarande inte om jag orkar jobba imorgon. Idag var det så illa att jag var yr, svimfärdig, illamående, matt och hade tryck över ansiktet större delen av dagen. Känns som någon hybrid av corona/influensa och förkylning. Menmen, än så länge har Josef klarat sig och T var sjuk i helgen men är frisk nu så det är skönt. Hellre jag liksom. 
 
Planen var egentligen att jag skulle åka upp till Luleå imorgon men det avbokade jag i måndags. Förra gången jag var där var jag också sjuk och fick kämpa mig igenom besöket med ett stenhårt lock för ena örat som inte släppte på flera dagar efter jag kom hem och med rinnande näsa. Det orkar jag inte gå igenom igen. 
 
Annars rullar livet på. Sommaren är över. Eller det var den väl redan i juni. Skittråkigt i alla fall eftersom jag till 100% är en sommarmänniska som lever för de få månaderna per år som bjuder på värme och sol.
Något jag upptäckt efter mammas död och min totala kollaps efter det är att jag har mycket närmre till ångest nu. Panikattacker/ångest och depression. Säger inte att detta är vetenskapligt sant men det är som att eftersom jag lidit av det tidigare så ligger det där och bubblar hela tiden och aktiveras enklare nu. Hade två såna aktiveringar under semestern. En när jag insåg att vädret inte skulle bli bättre och jag insåg att det kommer dröja flera månader av mörker och kyla innan jag får känna värme igen och en när jag insåg att min semester snart var slut. 
 
Men september kommer bli bra tror jag. Oktober också (kanske). Jag fyller ändå år men sen blir det tungt. 
 
Ska försöka skriva oftare. Speciellt nu i september. Tror det kommer bli kul att dela med mig av vad som händer då. 
Nu ska jag sova, mitt huvud väger bly. 
Ta hand om er! 
 
Puss 

RSS 2.0