SHOE LOVE.

Hej!
Ligger i min säng och fryser, usch! snälla ge mig sommar! Aja, vi har nästan precis kommit hem, Jossan och jag. Vet inte varför jag fryser för jag klädde mig för en gångsskull varmt! Well,well.
Idag ringde klockan 7.00 men det känns som jag knappt sov, vaknade av massa tankar och försökte skaka loss dom. Blev lite frukost innan vi stack iväg. Jag skulle till National museet med klassen och sen blev det lunch på Jensen! Mysigt! Speciellt eftersom Jossan ska åka hem imorgon :(
Ikväll blir det att mysa framför film och bara ta det lugnt!
Här kommer föresten en bild på mina nyaste älsklingar! Welcome to the family babies <3


DANNY BHOY.

Hej!
Nu sitter jag och Jossan på Götis och väntar på att showen med Danny Bhoy ska börja. Idag har jag haft seminarium och sen stack vi till innerstan och jag hitta ett par fina skor jag ska visa sen. Men nu, underhållning på hög nivå!
Let the show begin! :)

Ps. Appen är fortfarande skit så blir bilder senare! Puss


Hello, hello, goodbye, goodbye

Hej!
Fan  trött jag blir. Har försökt ladda upp bilderna via appen, men den stod bara och laddade och till sist blev det inget så jag tar och skriver från datan för en gångs skull. Brukar inte göra det för den är så seg! Aja.
Här kommer i alla fall, som lovat, mina senaste fynd. Vissa var verkligen riktiga fynd. I like ♥
Ber på förhand om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna. En systemkamera kommer att vara det första jag köper nästa månad!
Skit snygg svart kappa från Mango
Svart jacka med "pärlor" Då 999:- nu 299:- Från Zara
 
Marinblå Blazer från Zara med gulddetaljer.
Ett vitt och ett svart linne från Gina Tricot med strass. 29kr/st!
Aprikos/ rosa tröja från H&M
Vit spetsklänning från Monki. (Ser längre ut än vad den är) På rea 100kr
Super fin krämvit topp med urringad rygg från H&M
Svarta gummiskor från Skopunkten. Update: Läckte in första gången jag använde dom! TråkigtTråkigt blir retur på dom.
Mina älsklingar! Svarta snygga skor med liten klack, guldspännen och gulddetaljer! Skopunkten.

I could be the one.

Hejhej!
Har nu fotat mina nya älsklingar! Laddar upp bilderna här ikväll. Hinner inte nu för jag har föreläsning.
Hörs sen sötisar!
Pussar <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2013/pic_5107bf91ddf2b30e847e36af.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2013/pic_5107bf91ddf2b30e847e36af.jpg" class="image">


CHERRY BERRY.

Hej!
Har tänkt lite själv på mina rubriker på mina inlägg. Oftast har de inget med inlägget att göra alls utan är mer "djupa" saker eller idéer som ploppar upp i huvudet när jag ska skriva en rubrik.
Cherry Berry är väl ett sådant exempel!

Nog om det. Idag steg jag upp halv tio och gjorde mig iordning och åkte och träffade Emilia en sväng. Super mysigt! För min del blev det en del shopping. herregud vad jag hittade! Blev att unna sig en del när man fick högsta betyg på en kurs man gjort! Yepp.
Vad jag köpt tänkte jag visa imorgon! Är alldeles för mörk och konstigt ljus just nu. Men är så kär i allt jag hittat. Lite kär faktiskt!
Nu på kvällen mötte jag upp Jossan och gänget för lite kvällsmat på Drottninghoff och nu är vi redo för sängen! Mysig dag <3
Hörs imorn snyggingar!


LET'S START A PARTY.

Godmorgon säger jag!
Vaknade halv elva så har precis ätit lite frukost, ska snart gå och fixa mig. Ska till universitet vid 15 och ha en föreläsning.
Vaknade också upp till att få se mitt resultat på hemtentan jag gjorde dec/jan och jag är så himla glad över resultatet! Gjorde verkligen dagen!! Ska hämta den, den 6/2. Imorn blir det i alla fall, definitivt att fira :D


TIME FOR SOME SUMMER.

Godmorgon!
Jag känner mig helt ur balans, vaknade minst 3 gånger inatt av att jag drömde en dröm jag inte riktigt kände för att drömma och försökte drömma om något annat, det gick tydligen inte. AJA!
I vaket tillstånd är det jag som bestämmer!
Idag blir det en sväng till Universitetet. Och kanske lite shopping efteråt :))
Har verkligen saknat Stockholms utbud!
Haha shoppaholicen har talat.
Nu ska jag i alla fall käka lite frukost och försöka vakna till! Pusss

Bildvalet är verkligen my piece of cake, skrattar fortfarande! ;)


HELLO HUNNI, I'M HOME

Hej!
Nu är jag tillbaka i Stockholm och i mitt nya hem. Känns bra och jag tror jag kommer att trivas jätte bra här! En stor bonus är ju att finaste Jossan ska komma och hälsa på mig till veckan :) mys!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är helt slut efter att ha suttit på ett tåg hela dagen och imorn ska jag fylla på skafferiet och lite annat. Kom nyss på att man får CSN imorn känns ju inte dumt det ;) + lön på fredag!
Den här veckan kommer att bli grym!

Finisen, ville följa med! Saknar honom redan <3


DON'T ASK.

Hej!
Ja för några dagar sen skrev jag att jag beställt två böcker men jag inte visste om jag vågade visa dem. Men jag beslöt mig för att göra det! Haha jag har fått en liten dille på Stolthet och Fördom, och jag gillar det! Så, så är det med det ;)
Den till vänstra är en nyskriven variant på en fortsättning med en mordgåta i. Började läsa den igår och jag tycker den är väldigt bra, fast det inte är Jane Austin som skrivit ! Så om ni också vill läsa en "fortsättning" så kan jag än så länge rekommendera den här :)
Nu ska jag käka lite frukost och sen börja packa, åker snart!
Puss


CRUSHED BUT NOT BROKEN.


INK DREAMS

Åh! Nu var det över ett år sen jag tatuerade mig, känns verkligen som det är dags nu igen! Har så mycket jag vill göra samtidigt som jag verkligen vill vara säker på att det är något jag vill ha på kroppen resten av livet och yada yada!
Lutar mest åt en text på armen, men kan verkligen bli något annat också, man vet aldrig med mig! ;)
Mina två nuvarande tatueringar är gjorda i Trollhättan men tror min 3 blir i Stockholm, ska ju ändå vara där hela våren.
Åh nu blev jag grymt taggad!


LOVE.


IN WITH THE NEW.

Hej!
Blogga inte igår så kunde inte berätta om min super mysiga dag med Isabelle! Vi käkade lite på Cactuz och sen tog vi en sväng på stan, super mysigt.
Vi ska ha en myskväll på fredag, längtar!
Hittade tre nya nagellack från Åhlens när vi kika runt på stan, riktigt nöjd!

Imorn ska jag träffa mina härliga tjejer, blir nog en fika om jag känner dom rätt, haha ;)

Beställde nyss två böcker från cdon, längtar till de kommer. Vågar knappt berätta va de handlar om men visar kanske dom när de kommit!
Puss


HERRE MIN GUD.

Hej på er!
Jag har verkligen gått och kärat ner mig! Mitt hjärta dunkar som attans fortfarande... Helt mållös. Självklart är det i en film, vad trodde ni ;) haha!
Såg nyss klart filmen Stolthet och fördom och jag är kär! Har aldrig sett den innan då jag verkligen hatar kärleksfilmer! Tex. Dagboken och titanic är tortyr för mig, men den här var annorlunda! Skulle kunna se om den på direkten. Kärlek vid första ögonkastet och jag fullkomligt älskade den från början till slut. Åh :') sån kärlek kommer inte ofta! Nu kan jag sova gott.
Se den om ni inte har gjort det, se om den om ni har!


RSS 2.0