. 3 0 - 0 3 - 2 0 1 8 .

 
. daily details .
 
Godmorgon!
Skriver ett snabbt inlägg då jag snart ska springa iväg och köra veckans enda jobbpass. Efter jobbet ska jag och Cairo åka hem till Uddevalla för att fira lite påsk. Ska bli sååå skönt! Längtar hem och är så sugen på påskmat, haha. 
Igår var en riktigt bra dag. Jag och Jennie tog en tur till Gekås för att kika på lite smått och gott. Fick äntligen köpt ett av de nya skalen från Ideal of Sweden. Så fint! Sen på kvällen åkte vi + Lisa hem till Jennifer för lite påskfirande. Så kul! 
 
Något annat jag tycker är himla kul är att det snart äntligen är april. Så mycket roligt händer då och jag längtar som en galning. Vilket är en trevlig förändring till skillnad från förra året då jag bara ville att april skulle vara över. 
 
Nu däremot ska jag packa klart det sista och springa till jobbet. Puss på er! 

B E N E F I T : B A D . G A L . BANG!

 
Hej!
Jag tänkte att jag skulle visa er mitt fantastiska resultat av min nya mascara. Jag brukar köpa Benefit så fort jag får chansen, vilket blir mer eller mindre när jag går förbi en Sephora och jag har alltid varit väldigt nöjd. 
I veckan sprang jag förbi Sephora i Göteborg men min vanliga mascara var slut tyvärr! Men hittade den här och den såg också riktigt bra ut så jag valde att köpa Bad gal men i miniförpackning utifall jag inte tyckte om den.
 
Den lilla på 4.0g kostar 140kr och den stora på 8.9g kostar 280kr. De är dyra men sååå bra!  
 
På första bilden har jag inget smink (som ni säkert ser) 
 
På andra bilden har jag smink och har lagt två lager med mascara. Fantastiskt resultat! 
 
Väljer nästan alltid att inte måla underfransarna vilket nog är tur då den här mascaran verkligen ger volym. 
 
Jag ger Benefit Bad gal Bang 5/5. Jag tycker den är väldigt lätt att använda. Den fångar upp alla fransar, separerar och ger otrolig volym! 
 
Jag hade absolut kunnat lägga på fler lager eller jobbat mer med att verkligen separera varje liten frans men jag är otroligt nöjd med resultatet som det är. 
 
Rekommenderar starkt! ❤

Jag hoppas verkligen att ni gillar såna här inlägg där jag tipsar. Har lite fler saker jag tänkte visa resultat på så jag hoppas ni gillar det. 
 
Nu måste jag fortsätta plugga, hoppas er dag är toppen! Puss

m o n d a y . m o r n i n g .

 
Hellu, godmorgon på er. Känns lite fel att skriva men det känns som klockan fortfarande går på vintertid så känns som den är runt halv elva istället... 
Hoppas helgen var mysig, min var väldigt bra faktiskt. Gick fort men så är det väl alltid? Denna veckan är det full fart. Ska hem en sväng i helgen och det ska bli så himla skönt.
Blir även lite påskfirande med fina vänner och lite jobb. Bra vecka!
 
Idag ska jag sitta och plugga. Sagt att jag ska göra det hela helgen men annat var roligare. Känns som man vill komma igång med examensarbetet så fort som möjligt. Tiden kommer springa iväg. På ett sätt vill jag inte att april ska vara över men samtidigt längtar jag tills maj så allt jag sett fram emot kommer hända. Måste komma ihåg att leva i nuet. Nää hörrni, ni får ha en toppen dag. Nu ska jag gå in i plugg- mode 💪 puss!

N E W . I N : G I N A . T R I C O T .

 
Hej fina läsare!
Har kommit in i en period där jag vill blogga mer. Kan det vara tackvare vädret? Hursomhelst, känns i alla fall väldigt roligt! Idag tänkte jag visa upp vad jag fick med mig hem från Gina igår när de hade 20% på hela sortimentet. En shoppingsugen tjej sprang igår från jobbet för att hinna till butiken innan de stängde. Har nog aldrig shoppat så fort innan (tog 7 min).
 
Det blev en väska jag kikat på hela hösten och lite ringar. Ringarna skrev jag lite om igår men jag har verkligen kommit in i en ring-period. Älskar ringar och har i alla fall en varje dag nästan. Speciellt snyggt tycker jag det är till fina naglar (LÅT DET BLI TISDAG NUDÅÅÅ).  
 
Hela kalaset gick på runt 300kr. Helt okej faktiskt. Nu ska jag försöka hålla mig tills Mallis om två veckor. HAHA hade helt gömt att jag la en order hos Nelly.com imorse när jag vaknade. Hade oanvända Nelly points som självklart inte kunde gå till spillo... OKEJ nu ska jag försöka hålla mig. Wish me luck. 
 
I ALLA FALL så kär i färgen på väskan. Vinröd. Vet att denna kommer bli en favorit! 

Annars rullar livet på som vanligt. Är ledig från jobb och plugg idag så det känns skönt. Ska försöka städa och baka något gott. Lutar mot äppelpaj... 
Hoppas ni får en fortsatt mysig helg i alla fall! Puss

R e n g ö r a . s m i n k b o r s t a r n a .

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er. Jag mår faktiskt väldigt bra. Det är mycket nu, skola, jobb, examen, flytt! Aa det är mycket nu, blir stressad av att bara tänka på det faktiskt men hoppas att det mesta klarnar snart. Livet är verkligen en karusell. 
 
En stressig period har tyvärr satt sina spår på min hud. Har fått riktigt dålig hy det senaste och det har självklart gjort att jag gör vad jag kan för att få min hy bra igen. Ett steg är att jag är mycket noggrannare med att rengöra mina sminkborstar. Något jag varit allt för dålig på att göra tidigare. Tänkte visa er hur jag gör och vad jag använder. Är inget proffs men kanske finns det någon man kan hjälpa :) 
 
Använder en av mina real techniques borstar ( Finns HÄR )och ett brush egg från Gekås Ullared ( finns liknande HÄR ) 
 
1. Börjar med att skölja borsten med vatten. 
 
 
2. Efter det tar jag en liten droppe diskmedel (YES) mitt på borsten. 
 
3. Sedan börjar jag med lätta rörelser "skrubba" bortsen mot brush egg:et. Detta gör jag tills löddret är vitt!
 
 
4. Till sist pressar jag försiktigt ur överflödet av vatten ur borsten och låter borsten ligga på en ren handduk över natten för att torka. Inget avancerat men väldigt effektivt och lätt! 
 
Titta vilket resultat. Stor skillnad mellan denna bild och bild nr 3. Kul!
 
Mina ringar är nya från Gina Tricot. Mer om de i ett annat inlägg och mina naglar är från H&M. Tog bort mina naglar för några veckor sedan men har redan ångrat mig och ska göra nya på tisdag. Tills dess får dessa lösnaglar duga. Helt okej ändå. Vill ni ha liknande eller likadana så finns de HÄR. OBS! Glöm inte nagellim. Dessa åker av då och då när jag är oförsiktig och då tar jag bara lite lim så sitter de på igen :)
 
Nu ska jag njuta av helgen, hoppas ni gör detsamma! Puss 

RSS 2.0