LOL

Hejhej!

Slänger in ett inlägg såhär på kvällen.
Idag har jag och Jossan varit på Nacka Forum och kikat i affärer. Riktigt bra shoppingcentrum med många roliga och bra affärer! Jag lämnade tillbaka en super fin tröja på Zara som inte riktigt passade perfekt in i min garderob och köpte mig en kavaj/ jacka/blazer och en svart skinnväst på New yorker. Skit nöjd! Tänkte visa bild imorgon. För mörk för att fota nu.
Imorn blir det att sticka in till Stockholm och kika lite, Urban Outfitters och lite andra affärer lär vi hamna på.

I veckan blir det föreläsningar och middag, fika och hämta ut paket. En army jacka ska vara i min ägo på onsdag och ett par vinröda Converse imorgon eller på tisdag.
Livet leker idag.
Påtal om leker, här är ett resultat från min kära nya app som gör bilder lite roligare!
Pusssss


SLEEPING BEAUTY

Godmorgon !
Jag ligger här i min säng (som jag har gjort i snart en timme) och väntar på att Jossan ska vakna! Haha
Men hon ligger och sover så sött så kan inte väcka henne.
Vet inte vad vi ska göra idag...
Tror det blir att åka ut till Nacka Forum för lite shopping ;) vi var ute på stan igår och trängdes med alla andra shopping sugna människor som ville sätta sprätt på lönen så att söka sig till shoppingcentrumen är kanske ingen dum idé.
Vi får se vart vi hamnar helt enkelt :)
Hör sen! Pussar !
Slänger upp en söt bild på Jossan från igår när vi satt på T.G.I Fridays ;)


HAPPY !

Godmorgon!
Har vart lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna, usch! Dags att skärpa sig!!!!
Iaf, idag är jag super glad för om knappt tre timmar kommer Jossan hit :)) och stannar tills på tisdag. Ska bli så kul och jag har planerat en massa skoj !

Tyvärr vaknade jag en timma innan planerat och hoppades på att grey's följt av desperate housewives men blev bittert påmind om att det är lördag...
Så ska städa lite i lägenheten innan min gäst kommer. Ååh låt tiden gå!

Hade förövrigt en super trevlig kväll igår på Obaren på Sturehoff med trevliga tjejer . Mys!
Vi firade tentan som jag verkligen hoppas jag klarade. :)
Nu ska jag städa, kram!


HUNGER .

Hallåj!
Hoppas ni mår bra :)
Själv är jag så sjukt hungrig. Sitter och försöker fylla magen med smörgåsar men den gnäller på ändå. Aja!
Började min dag med att göra lite ärenden. Blev en tur till banken och kassera en check och till arbetsförmedlingen för att kika varför jag inte fått några pengar och sedan till försäkringskassan för att få dem. Lite små tråkigt, haha.

Har förövrigt provat min nya primer och jag absolut älskar den! Så sjukt grym. Än så länge har sminket suttit perfekt, får se hur den håller tills ikväll men den rekommenderar jag starkt!

Har tyvärr ingen bild att bjuda på så kör en från min instagram :)
Där ni förövrigt jätte gärna får följa mig.
Heter "sloarez" pyss <3


wishlist.

Åh vill så gärna ha allt på bilden ! Men det gäller att prioritera....
Behöver alla på så olika vis. Tur att man fyller år snart, då kanske man kan pricka av listan. Nu ska jag däremot sova. Imorgon är min sista dag hemma på ett tag, sen blir det tillbaka till Stockholm. Tur att hjärtat kommer på besök på lördag. Hade dött lite annars. sussa sött !

TIPS .

ville bara tipsa om tv serien Hart of Dixie som jag tror går på kanal5? Själv har jag kikat i takt med USA, men iaf! Ville verkligen tipsa som den här serien för jag tycker personligen den är grym ! Rachel Bilson (OC) spelar ju huvudrollen och är faktiskt en väldigt bra skådis.
Iaf, kika in den om ni inte har gjort det. Den hamnar högt på min lista med tv serier jag följer.

Resten av serierna jag följer:
Vampire diaries (börjar snart igen )
Pretty little liars
Grey's anatomy
Awkward
och nu Hart of Dixie

NEW CAMERA

Haha har fortfarande inte ätit något men tänkte bara säga det att jag för tillfället inte har någon bra kamera ! Sålde systemisen till en kompis så letar efter en ny bättre mindre. Har kikat lite på den här snyggingen. Det är en systemkamera fast den är lika liten och lätt som en digitalkamera. Det skulle verkligen va super bra då jag aldrig orkade dra med mig den stora klumpiga jag hade innan.
Om jag ska blogga igen vill jag verkligen ha en bra kamera och det tror jag nog ni vill med ;)

NEVER SAY NEVER .

Yepp, man ska aldrig säga aldrig.
Jag trodde verkligen inte för något år sen att jag skulle börja att blogga igen men här är vi nu igen. Känns lite tråkigt att börja om från början. Hade sånt flyt en gång i tiden! Haha :)
Jag har typ varje gång jag börjat blogga igen sagt att jag verkligen ska satsa denna gången, och det har gått åt fanders... Så denna gången säger jag inget så får vi se om det går bättre !
 
Idag har jag gått upp super tidigt (8.15) haha tidigt för mig... för att gå till tandläkaren, jag har ju världens bästa tandläkare (min pappa) så det gick skit bra. Sen unnade jag mig en skit snygg väska, har fått någon dille på gult? Letar ihjäl mig efter en gul kavaj ! Men väskan är ett litet tröstpris. Och sedan köpte jag en primer från Lumene som jag hoppas ska hjälpa mitt smink att sitta på plats hela dagen + dämpa glanshet, har ju rätt lätt för att bli rätt glansig i ansiktet så detta hoppas jag den hjälper att ta bort. Återkommer med mitt omdöme !
Nu ska jag käka lite, puss ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0