F L Y T T D A G . 1 . A V . 2

 
 
 
Hej på er fina läsare,
asså det är sjukt va tiden springer iväg. Jag och J pratade om att det var ungefär en och en halv månad kvar tills vi skulle flytta och helt plötsligt flyttar vi på torsdag! Panik.
I alla fall, helgen har bestått av att packa, packa och packa. Igår fick vi flyttat alla möbler och saker för att vi ska ha flyttstäd imorgon. Så lägenheten är verkligen tom!
 
Men det finns en viss charm i att sova på luftmadrass också, haha. Idag ska även Cairo få åka iväg och bo på katthotell medans matte och husse flyttar. Vi kände det var bäst för honom att slippa stressen. Så när vi hämtar honom på torsdag hoppas jag att det mesta är på plats.
 
Jag verkligen längtar tills torsdag. Jag vet att jag lever med mannen som jag kommer gifta mig med, men just att få flytta in och bo i vår första gemensamma lägenhet, det längtar jag till!
 
Jaa juste ja, ni kanske undrar var alla möblerna är nu? Vi valde att hyra ett förråd hos 24storage här i Borås. De har en månad gratis så vi tyckte det var en bra lösning då inflyttningen till den nya lägenheten sköts fram till andra maj (Först trodde vi att vi skulle få flytta in den 26e april). 24storage är i alla fall vädligt bra. Känns smidigt och enkelt och jag gillar att de har öppet dygnet runt.
Kan i alla fall rekomendera dem då de t.o.m har vagnar man kan låna för att köra saker från bil till förråd. Lyxigt!
 
Det enda som var sjukt irriterande var den höga listen vid entrén. Vem fan sätter en list där man ska kunna köra vagnar? Gaah.
 
Idag ska vi som jag skrev innan, lämna Cairo och sen ska vi packa ner det sista för att de ska kunna flyttstäda imorgon. Vad vi ska äta blir en bra fråga då alla tallrikar, knivar, kastruller osv kokmmer vara nerpackat.
 
Well well, det var en liten uppdatering från mig så ni vet att jag lever och vad jag hittar på. To be continued!...
 
X
 
 

RSS 2.0