- . T I M E , F O R , Q & A . -

 
Hej på er finisar! 
Hoppas ni mår riktigt bra. Jag mår bara fint. Fredag och allt! Vad hittar ni på? Själv sitter jag hemma i soffan och väntar på att J ska komma hem efter AW. Ganska intressant hur jag läääängtar efter ensamtid men när jag väl får det är det ap-tråkigt. Har i alla fall varit duktig och handlat och städat lite så länge. 
 
Hämtade ett paket i Knalleland och sen tog jag en snabb tur i de få butiker som finns. Hittade dessa öronhängen på H&M. Dör så snygga och så är ett av dem gjorda av återvunnet material om jag förstod det rätt. De kostade bara 49.90kr styck. Så värt! 
 
Har förövrigt köpt en ny telefon. Bytte min iPhone XS Max mot en iPhone 11 PRO Max. Så himla nöjd. Vet att ni med android kommer sucka nu men fasiken vilken bra kamera. Så nöjd!! 
 
Men jag tänkte jag skulle ha en liten Q & A såhär på fredagskvällen då jag får en hel del frågor just nu och många gånger får jag samma fråga flera gånger så tänkte det vore lättare och svara på dem här så alla kan se :) 
 
 
 
B R Ö L L O P 
 
Q:När är bröllopet?
A: Datumet för bröllopet är hemligt och så kommer det forsätta att vara tills efter bröllopet varit. Men kan säga att det blir ett sommarbröllop och att det verkligen inte är långt kvar. 
 
Q:Hur går det med att ha ett bröllop under Corona?
A:Detta är den absolut vanligaste frågan just nu. Det går faktiskt väldigt bra under rådande förutsättningarna. Vi har ju planerat bröllopet sen förra året och då hade vi alltid tänkt ett bröllop med mindre än 50 gäster så det har varit skönt. Sen kommer inte alla gäster komma som det ser ut just nu pga Corona men så är det tyvärr. Vi har dock full förståelse för det precis som vi förväntar oss full förståelse från dem att vi inte vill skjuta upp vår speciella dag. 
 
Q:Hur mycket pengar har ni spenderat på bröllopet? 
A: Detta är något som jag anser att ingen har med att göra egentligen. Tänker inte redovisa exakta summor men jag skulle tro att vi inte kommer gå över 100 tusen strecket i alla fall. Vi har ingen direkt budget i alla fall. 
 
Q:Är det svårt att planera för ett bröllop?
A:Detta är en svår fråga faktiskt. Varken jag eller J har varit gifta innan och knappt några i vår ålder har gift sig heller så man står ju ganska ensam. Däremot finns det otaliga artiklar, webbsidor, böcker och poddar för hur man ska tänka och vad man ska göra. Jag har bläddrat i en bok, läst några artiklar och använt mig av appen "Marryus". Sen kommer allting ganska naturligt, boka lokal, kyrka, DJ, Fotograf osv. Det som var bra att ha var tidslinjen för när allting skulle göras så man inte missade något, typ hindersprövningen. 
 
 
K Ä R L E K 
 
Q:Hur vet du att J är den rätta?
A:Alltså detta är en ganska svår fråga att svara på. Jag bara vet? Jag har vetat sen vår första dejt att vi hör ihop och att vi ska gifta oss. Sen vet man aldrig vad som händer men jag vet att jag vill leva mitt liv med J. 
 
Q:Hur länge har ni varit tillsammans?
A: Snart 2 år. 
 
Q:Hur förlovade ni er?
A:J gick ner på knä 16 maj förra året och frågade om jag ville gifta mig med honom. Mer minns jag knappt men J har det på film i sin telefon i alla fall så det är ju tur, haha. 
 
Q:Vad har ni för framtidsplaner?
A: Jadu, vi har ju giftemålet som vår största plan just nu. Efter det hoppas jag på ett litet radhus eller parhus i Norrköping♥
 
 
Ö V R I G T 
 
Q:Är du troende?
A:Ja, jag är troende kristen. 
 
Q:Var kommer du ifrån?
A:Jag kommer från Colombia. 
 
Q:Vad köper du inredning ifrån?
A:Just nu köper vi väldigt mycket inredning från Ellos outleten här i Borås. De har väldigt mycket fint och med minst 50% rabatt. Sen är det lite från Jotex och sen Gekås. 
 
Q:Hur många katter vill du ha?
A:Jag har alltid sagt att jag vill ha minst tre katter men nu när vi har Cairo så har jag svårt och se att vi skulle ha fler. Vill inte stressa honom eller ta bort tid och uppmärksamhet från honom. Han är min bebis. 
 
 

RSS 2.0