No , Number , No , Calls .

 
Godnatt!
Känns hel knasigt att skriva det "redan". Jag är ju van att gå och lägga mig mycket senare men börjar 06.45 imorgon så måste gå och lägga mig i tid så jag får lite sömn i alla fall. Ikväll har jag hängt hos Moa och fått spendera några roliga timmar med henne och hennes pojkvän Tobias. Vart tacos och massa roliga samtalsämnen, energin känns definitivt påfylld♥
 
Något jag insåg idag är hur mycket godare tacos blir om man äter det med någon annan. Det känns som det är det sociala som gör det så gott. Om jag gör det till mig själv så blir det inte alls lika gott, knasigt eller, haha? 
Jobbar till 16 imorgon så lär va rätt död efter jobbet men har en del saker jag måste kolla igenom inför seminariet så får väl plugga lite. 
Nu däremot så måste jag som sagt sova, hoppas er dag varit toppen♥

Hunter - Galantis 
 

3 1 . m a j . 2 0 1 7 .

 
Hej!
Idag är en mycket bättre dag och jag känner att jag har mer energi idag. Det är sol och jag har massa roliga planer, känns som ett väldigt lyckat koncept :) 
Nu vid tolv ska jag träffa Hjördis för en lunch på stan. Det blir sista innan hon åker hem till Stockholm över sommaren för att sedan åka 1 ÅR TILL KINA! Helt galet. Känns himla konstigt att när hon kommer tillbaka så har jag tagit examen.. Hjördis var den första som jag lärde känna när jag flyttade till Borås så det känns lite sorgligt♥
 
Sen ikväll ska jag till Partille och träffa Moa för lite tacomys. Detta kommer bli en toppen dag känner jag. Imorgon jobbar jag igen och det känns så skönt att kunna jobba massa nu när skolan (snart) är slut. 
 
Nu däremot måste jag skynda mig och fixa det sista innan jag ska iväg.
Hoppas er dag blir toppen♥
 
Åh juste ja! Funderar på att färga håret rött igen! Ska kika på det lite mer innan jag bestämmer mig men det lockar som attans nu :)

Who I Wanna Be - Rykkinnfella Remix - Suite 16

. Every , day , is , a , trip , down , memory road .

 
Vet ni vad jag saknar? Att fotografera. Det var ett jätte stort intresse innan, hade en systemkamera, flera objektiv och fotade precis hela tiden! Jag var kanske inte den bästa på det men jag var nöjd med mina foton och jag tyckte att det var rätt rogivande att fånga häftiga ögonblick. Mellan det att jag var 18-20 år så var nog detta mitt största intresse. Sen la jag lite intresset på hyllan, sålde kameran och började göra annat. Nu är jag väldigt sugen på att köpa en kompakt systemkamera som är lättare att ta med sig men som ändå kan ta fina bilder. 
Som ni ser på bilderna så tyckte jag mest om att fota natur. Gillade att fånga naturens skönhet. 
 
Den kameran som lockar mig mest att köpa är en Olympus Pen. Den är både liten, verkar bra och är sjukt snygg! Tänker att jag nog kommer unna mig den när jag tar examen nästa år. Om jag orkar vänta så länge ;)
 
Annars då?
Känner mig fortfarande låg. Det är lite bättre nu men mjaa, får inse att detta inte var min dag. Jag har svårt för sånt. Att inte kontrollera mig själv till hundra procent. Kan få för mig att bestämma över mina känslor men när det inte funkar så blir jag frustrerad. Har försökt släppa på detta, låta saker ta sin tid och låta mig känna det jag känner. 
 
Nu ska jag faktiskt vila lite, samla energi och sen ska jag sticka iväg och träna, puss på er♥
 
//Bilderna kommer från min gamla blogg //

The Eye - Brandi Carlile 
 

- . D a g s , a t t , f l y t t a . -

 
 
Hej!
idag är en grå dag både ute och mentalt. Jag känner att jag har lågt på energi och jag orkar egentligen ingenting. Ska snart till jobbet, det är kassaledarmöte och sen kör jag ett demopass. Hoppas att det ska hjälpa mig lite. 
Jag har börjat kolla lite på vad ni vill läsa mer om enligt undersökningen och det verkar som privatlivet och inredning är ämnen som uppskattas. Tänkte att detta skulle bli en kombination av båda. 
 
Det senaste har jag gått i flyttankar. Jag har tänkt väldigt mycket på det och känner att det är något som hade gjort mig gott. Samtidigt så blir det mycket jobb med en flytt och om bästis kommer ner till hösten så hamnar allt i nytt perspektiv. Vi får se lite hur jag gör. Känner att det är dags för en förändring, jag behöver det men kommer uppdatera mer sen när jag vet hur jag gör. 
Samtidigt skulle det vara kul att få inreda en ny lägenhet och bilderna är lite drömscenariot. 
Vill väldigt gärna ha ett marmorbord och älskar gulddetaljer! 
Vi får se hur det blir, nu måste jag åka till jobbet. Puss♥

// Bild 1: HÄR 
// Bild 2: HÄR
// Bild 3:  HÄR

- U n d e r s ö k n i n g . t i l l . b l o g g e n -

 
Då var det dags, snälla svara gärna på min undersökning. Tar typ två sekunder. Vill verkligen veta vad ni vill läsa om mer! Ni kan kryssa i fler val. Tusen tack till er som hjälper mig♥
 Just nu har jag också tagit bort att min blogg är mobilanpassad. Detta för att undersökningen inte fungerade i mobilläge. Ändrar detta om någon dag igen. 
 
 
Vad vill ni läsa mer av i bloggen?
Mode
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls
 

-.G e k å s . D o n k e n . H e j d å .-

 
Hej!
Nu har jag precis kommit hem från Gekås. Jennie och jag åkte vid 12-tiden och passade på att stanna och käka lite donken innan vi gav oss på shoppingen. Är faktiskt väldigt stolt över mig själv. Handlade bara saker jag behövde så kom undan för mindre än 500kr
Vet att vissa kan tycka att det är lite onödigt att åka dit om man inte ska storhandla typ men för mig är det lite av en utflykt och resan dit är minst lika rolig som målet :)
 
Lite av det jag fick med mig hem var rakhyvlar (standard), brödrost, vristvikter, vattenflaska och smink. 
Planerna för kvällen är att käka gott, träna och kika lite förberedelser inför seminariet på fredag. 
 
Kommer även lägga ut min lilla undersökning av vilka saker ni vill läsa om i bloggen senare, alla får mer än gärna delta då det gör min blogg bättre med er hjälp♥
 
Nu håller jag däremot på och hungrar ihjäl så ska laga lite mat. Puss på er så länge !

Vibe - Frank Pierce, Famba, Emily Bonabon

-. L e t ' s , C o u n t , D o w n , F r o m , T e n . -

 
 
 
 
Godmorgon!
Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag nu är i skolan och försöker plugga inför det sista seminariet innan skolan är slut. Planerna förutom plugg är att jag och Jennie ska åka till Gekås. Är ni chockade eller? haha. Jag är där lite för ofta... Men planen med dagens besök är mer att kolla på nya träningskläder i butikerna utanför. Efter det ska jag troligen träffa Hedda för lite måndagsmys. 
 
Finns inget bättre än att få umgås med mina fina vänner just nu, det är verkligen ovärderligt♥
Något annat som också värmer mitt hjärta är att se att det är så många som läser min lilla blogg. Det är jätte kul! Jag skriver mest för min egen skull men att se att statistiken ökar och att ni är så många som kommer tillbaka varje dag gör mig så glad, ni är bäst! 
 
Tänkte snart göra en liten undersökning också för att se vad ni vill läsa om mer. Är mycket roligare om ni läsare får bestämma lite också och så får jag se vad ni gillar att läsa om mest :) 
 
Igårkväll satt jag inne på desenio.se och kollade på posters. Är så sugen på att köpa fler så jag får upp lite mer tavlor på väggarna. Det blir så mycket mer hemtrevligt då! Men de jag gillar mest är de svartvita, gör det rummet för dystert? Gillar även de färgglada men tror inte de passar in rent färgmässigt i min lägenhet, gaah va svårt! 
Detta tål att tänkas på... 
 
Ha det bäst♥
 
// Posters från desenio.se //

 
Go For Broke (feat. James Arthur) - Machine Gun Kelly, James Arthur

-. W e l c o m e . N ° 5 .-

 
Tatueringstankar
Jag tycker det är rätt komiskt hur man kan hänga upp sig på något. Jag kan verkligen snöa in mig på saker om jag bestämt något. Typ om jag ska resa då kan jag verkligen läsa på om allt som finns att göra där, kolla på bilder osv.
Nu är jag väldigt insnöad på tatueringar. Har egentligen 3 stycken till jag vill göra men har bara en plats på kroppen klar till en av dem. De andra två vet jag verkligen inte vart jag vill ha dem. Jag har väldigt många platser på kroppen där jag inte vill ha tatueringar på. Benen, bröstkorg och axlar är såna platser. Det skapar ju såklart en del besvär...
Sen vill jag inte ha mina tatueringar för nära varandra heller. Gaah blir galen, haha. För att vara extra besvärlig vill jag inte "kladda" på höger sidan av kroppen heller. Det har jag släppt lite på dock, speciellt eftersom min nyaste tatuering sitter på höger sida av kroppen :) 
Tatueringarna på bilderna sitter i alla fall ungefär där jag vill ha min nya tatuering. Jag måste bara bestämma om jag vill att den ska sitta under bh:n eller lite längre ner. Är ju en text som ska dit så placeringen måste bli helt rätt. 
 
Kände att det blev ett rätt flumt inlägg men äsch, ibland måste jag få skriva såna också. 
Nu ska jag snart iväg och jobba sen ska jag träffa Lovisa, ska bli himla mysigt♥
 
// Bilderna är från Pinterest //

Crying in the Club - Camila Cabello
 
 
 

m i x e d . s i g n a l s .

 
Godmorgon!
Skriver lite senare än vanligt för jag kände att jag behövde sova lite längre idag. Igår var verkligen en kaos dag på jobbet. Det gick bra och det är tur att man har grymma kollegor men värme + kaos = död Maria. Kändes väldigt kul att jobba igen och idag kör jag ju 16-20 så får hoppas att det går lika bra idag. 
 
Påtal om något helt annat, måste bara tipsa som de här grymma produkterna från Rituals. Har blivit bortskämd av min mamma med att få massa olika produkter därifrån men dessa är mina favoriter. De är väldigt dryga så de räcker länge och så luktar de super gott! Jag har alltid älskat doften av solkräm för det påminner mig om sol och värme och dessa luktar väldigt likt solkräm. 
 
Nu ska jag däremot städa min lägenhet, den är ett b o m b n e d s l a g och sen ska jag åka och handla lite. Väldigt basic söndag helt enkelt. Hoppas er dag blir toppen♥

Mixed Signals - Ruth B. 

- When , I'm , Happy , Again -

 
Hej!
Nu ska jag snart iväg och arbeta. Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg innan då jag inte hinner blogga något mer idag. 
Något jag tänkt på mycket det senaste är det här med att bra. Man uppskattar det inte riktigt på samma sätt när man är där som när man inte är där. Just nu mår jag okej. Jag mår bra stundvis men inte hela tiden. Att ibland må bra är ett stort steg från hur jag kände mig bara för någon vecka sen men gu va jag saknar att må bra hela tiden eller i alla fall majoriteten av tiden. Att bara vara obekymrad och lycklig
Ni som är där nu, Gu ta och njut ordentligt!! 
 
Jag har accepterat att det kommer ta ett tag innan jag är lycklig igen. Men jag har ändå tagit medvetna beslut för att underlätta vägen dit. Jag har valt att börja spendera tid med bara mig själv. Ett tag där var jag för uppbokad och gav inte mig själv någon tid att hitta tillbaka till mig själv. De tre senaste dagarna har jag valt att helt fokusera på mig själv med små pauser där jag träffat vänner. 
Jag tror det är viktigt att njuta av sitt eget sällskap och att inte känna att man konstant måste ha andra i sitt liv för att må bra. 
Saker jag gör på min egentid:
• Skriva, jag har alltid älskat att skriva och jag gör det gärna både på dator och för hand. 
• Läser en bok. Tycker det är skönt att få sitta tyst och läsa. Gå in i en annan värld och få något berättat utan att behöva prata. 
• Sova, haha! Tycker det är himla skönt att sova. Det ger ett avbrott och ger energi
• Ta en tur med bilen. Har ett antal olika sträckor jag brukar köra. Brukar lyssna på musik och låta tankarna vandra eller så sjunger jag högt med till låtarna och skrattar åt hur roligt det måste låta. 
Träna, det får mig att må som bäst. 
 
Andra tips jag sett som man kan göra för att må bättre när man är nere är:
Ta en promenad
Måla
Puzzla
Städa
Ta ett bad
 
 
 Jag hoppas verkligen att ni mår bra eller är lyckliga, det förtjänar ni♥ 
 Underestimated - MO

- . No one knows where I've been . -

 

Godmorgon!

Idag ska jag äntligen arbeta. Jag har verkligen saknat att arbeta, liksom göra något konkret. Tur att hela sommaren är full av jobb :) Idag kör jag 15.20-23.10, imorgon kör jag 16.00-20.00. Innan dess ska jag försöka njuta lite av solen. Kan bli helt knas när det är varmt ute, då vill jag hellre vara inne men resten av året när det är kallt så klagar jag på att det inte är fint väder, haha! Igår var det som sagt marknad. Jag och Linn gick en sväng och kollade, köpte glass såklart. Gu va jag älskar glass ♥

Sen körde jag ett träningspass på kvällen. Vet att jag tjatar om träningen men älskar verkligen att träna just nu. När man har en sånhär period så undrar man verkligen vad man tänkte när man inte ens kunde tänka sig att börja träna. Jag vet inte om det är önsketänkande men jag börjar tycka mig se lite resultat. Vikten har ökat i alla fall vilket typ är det bästa! 

Något som däremot är tråkigare är att jag inte tycker om min träningslista. Måste ha bra musik för att pressa mig själv mer. Vet inte vad som hände för jag tyckte om den innan, aja får bygga på den. 

Just nu sitter jag och stirrar mig blind på textsnitt. Ska göra en ny tatuering nu i Juni, för Platon... Det kommer vara den tatuering jag gjort som betyder mest och som jag måste få perfekt. Just nu lutar det mot att texten kommer vara skriven på engelska och i skrivstil men jag vill helst inte ha flera tatueringar på samma språk. Vi får se! 

Nu ska jag äta upp min frukost, vi hörs lite senare ♥


 

I Know What You Did Last Summer- Shawn Mendes, Camila Cabello 


The . perfect . mist .

 
Hej!
Nu har jag precis kommit hem från Göteborg, ska snabbt slänga i mig lite mat och sen ska jag iväg igen. Jobbar både lördag och söndag så får passa på och njuta av det fina vädret idag. Är någon typ av matmarknad och så firar ju jobbet 50 år så det är mycket som händer i stan nu, kul!
Vart lite shopping så ett linne och en mascara fick följa med hem. Trodde jag skulle hitta mer men känns som en period av mode som inte passar mig alls. Bra för plånboken i alla fall :) 
Har insett hur viktigt det är med en attraktiv butik. Många affärer går jag in i på rutin så där bryr jag mig inte så mycket men vissa undviker jag för att de alltid ser så oattraktiva ut, typ H&M. De flesta av deras affärer är alltid trånga och röriga. Gick in i den nya Monki butiken och wow, riktigt nice :D Tycker ni också det är viktigt med en attraktiv butik eller bryr ni er inte?
 
Oj, nu försvinner tiden iväg. ha en toppen dag hörrni♥

Don't Let Me Down ( feat. Romy Wave) - Tabu Kliffe, Romy Wave

Hur . Jag . Tränar .

 
Godmorgon finisar!
Idag tänkte jag att mitt första blogginlägg skulle handla om hur jag tränar. Utifall någon är nyfiken. Som ni vet så har jag precis skaffat gymkort igen. Tränade flitigt när jag bodde i Varberg men slutade för jag flyttade och annat kom ivägen. Är super glad att jag börjat igen för det finns typ ingen bättre just nu än att träna och när jag gör det så är det som inget annat existerar. Det gym jag använder är fitness 24/7
 
Älskar mitt nya träningslinne, köpte det i onsdags i Halmstad på Lager 157 för 2 kr! helt sjukt egentligen men jag klagar inte :) 
 
Kom ihåg att jag inte är någon expert och att alla har olika förutsättningar!
 
 
Jag börjar min träning med uppvärmning på löpband. Hur länge varierar, men mellan 5-10 min. Tycker det är sjukt tråkigt så det är därför jag inte lägger mer tid på uppvärmningen. Brukar köra en powerwalk med 5.5 lutning och med hastighet på 7.1 som inte syns på bilden då jag pausade bandet. 
 
Efter uppvärmningen brukar jag ställa in hastigheten till 2.0 eller 2.2 beroende på övning. Sen gör jag denna övning. Utfalls steg heter den väl på svenska? Går alltså framåt på bandet i låg hastighet och gör 10x3 med pauser mellan setten. 
 
Efter den övningen ökar jag hastigheten igen till ungefär 5 och gör stående back kicks. Bandet hjälper till att få upp benen och jag känner personligen att jag pressar mig själv mer med hastigheten. 
 
Nästa övning är på Glute press maskinen. Eftersom jag är nybörjare så börjar jag med låga vikter. jag kör 10x2 med vikten 18kg och sedan två set till med 23kg. Jag känner verkligen att benen känns som spagetti efteråt så känner inte för att öka vikten mer just nu. Tar paus efter jag gjort 10 och byter sedan ben och gör 10 till. 
 
Resterande övningar görs på golvet på en matta. När jag är mer vältränad kommer jag använda vikter men just nu nöjer jag mig med min egna kroppsvikt. 
 
Jag gör 30 st squats. Kommer öka dessa mer snart :) 
 
 
Sedan gör jag 10x3 donkey kicks. 
 
 
Kör sedan back kicks igen 10x3. 
 
 Fortsätter med Bridge lifts 10x3.
 
 
Kör sedan sumosquats 10 st. Detta är sjukt jobbigt så kommer stegvis öka dessa 
 
 
 
Avslutar med 10 x2 sido steg. + lite stretching :)

Som sagt detta är hur jag tränar just nu. Känner att det är bra start för mig som inte tränat så mycket och som vill fokusera på ben och rumpa
 
Har ni frågor får ni gärna höra av er så ska jag försöka hjälpa till :) 
 
Nu ska jag sätta igång med min dag, puss
 

Welcome Home, Son - Radical face

. At . The . Rainbows . End .

 
 
 
 
 
Hej finisar!
Jäklar va den här dagen gick fort. Känns som allt jag gjort idag är att äta. Vilket egentligen passar mig utmärkt, haha. Först vart det en snabb frukost, sen en stor lunch och nu kladdkaka. Har unnat mig väldigt mycket det senaste. Har känt att jag behövt det för att orka framåt. Som tur är så har jag valt relativt billiga saker att unna mig. Typ kladdkaka, rabarberkladdkaka, jordgubbar osv. Jag för fem år sen hade shoppat loss. Framsteg
Har hittat det perfekta kladdkakereceptet. Alla har ju ett recept som de älskar men jag har inte haft något jag tyckt om jätte mycket förens nu. Receptet är väldigt basic men ååh så gott♥ Vill ni ha det så finns det här
 
Ikväll ska jag byta ut mitt älskade Bones mot film. Jag ska käka ännu mer kladdkaka, äta popcorn och vindruvor. Låter som hela mitt liv går ut på att äta och det kanske låter konstigt men det gör mig så glad. För inte så länge sen så vägrade jag äta, kunde knappt få i mig något och ingenting lockade att få i mig. Jag blir sån när jag är ledsen och det hatar jag. Jag önska verkligen att jag var en tröstätare men jag svälter snarare mig själv vilket resulterade i att jag tappade fem kilo. Kilon jag inte får tillbaka lätt men som sakta men säkert börjar hitta hem igen. Förbättrad kost och träning börjar sakta förändra min kropp tillbaka och träning håller även på att förbättra den ;) 
 
Jag hoppas att ni får en super mysig kväll. Det förtjänar ni!♥

Scars to Your Vapi - Vapi

- strawberry . dreaming -

 
Godmorgon!
Känns lite fel att skriva det när klockan är elva men jag vaknade faktiskt för en halvtimme sen. Jag har börjat ställa in mobilen på "stör ej" när jag sover för att slippa bli störd av mejl, snaps och meddelanden. Vart helt förvånad när jag såg vad klockan var när jag vaknade. Har inte sovit såhär länge av mig själv på över två månader. Låter kanske inte så mycket men sömn har alltid varit något jag har lätt för och som jag behöver mycket av men det senaste har sömnen försvunnit och jag har haft svårt att sova som jag ska. Men nu verkar sömnen vara helt återställd.
Blir så glad!!
Idag ska jag se om det inte går att ta bort (fejk)naglarna. Kom på att det är röd dag men vissa affärer har öppet ändå. Sen ska jag äta jordgubbar i massor. Kommer ihåg när jag var liten och var allergisk. Var så himla avundsjuk på alla som inte var det. Att få en jordgubbstårta på min födelsedag stod alltid högt upp på önskelistan. Förra året fick jag en bärtårta på min födelsedag med jordgubbar så det var typ en dröm som gick i uppfyllelse ;) 
Nä nu får jag ta tag i dagen, ha det bäst♥
 
//arkivbild//

. P A I D . M Y . D U E S .

 
Hej!
Oj va sent det vart helt plötsligt. Åkte till Halmstad vid 10-tiden och kom hem vid 22-tiden. Hoppade direkt i mina träningskläder och stack och körde ett snabbt träningspass och nu är jag hemma och ska precis äta lite. Sååå filmen då. Asså vilken skrattfest den var. Det är typ det bästa med att se en film på bio, att höra reaktionerna från massa främmande människor. Den var i alla fall riktigt bra. Storyn var väl lite si så där men asså Johnny Depp, vilken skådis! Om ni ska se den, det kommer i vanlig ordning en slutscen efter eftertexterna men den är verkligen i slutet så vänta! Den öppnade ändå upp för lite frågor ;) 
Annars då? Vart halvskumt väder men vi åt glass ändå. Så himla gott, älskar glass!! 
Var vekligen skönt att träffa Jossan igen. Fast vi inte ses så ofta så är det precis som ingen tid har ändrats alls sen vi båda bodde i Uddevalla och hatade spanska steg 3, haha. Förutom att Jossan är förlovad och snart börjar planera för BRÖLLOP! Gaah va galet men kul ♥
 
Imorgon ska jag ä n t l i g e n ta bort mina naglar. Ska köra mina naturliga ett tag nu och sen ska jag boka klipp och färgtid. Det är dags för en förändring people :) 
Nu däremot ska jag kika ett avsnitt av Bones och sen gå och lägga mig. Är helt slut efter dagen och träningen. Puss på er!

H a l m s t a d .


Hej! 
Gör ett snabbt blogginlägg innan filmen börjar. Idag hänger jag i Halmstad med bästa Jossan! Vi har spenderat dagen med att kika i affärer, äta glass och nu ska vi se den nya pirates. 
Skriver mer sen hur den var. Puss!


I ' m . c o m i n g . h o m e .

 
I söndags åkte jag en sväng till Växjö. Utifall någon har missat det så är Växjö min hemstad. Det var där vi bodde innan vi flyttade till Uddevalla. Jag bodde i Växjö från det att jag kom till Sverige tills att jag var 12 år och även om jag gått igenom mer i Uddevalla så har jag alltid sett Växjö som hemma. Det är den enda staden som jag bott i som jag verkligen trivts och det känns alltid väldigt speciellt att komma tillbaka. Jag vet inte varför men varje gång jag ser skylten "Växjö" så är det som allt annat försvinner. 
Mycket har hänt för mig det senaste och allt bara försvann när jag kom hem. Inget ont fanns och jag kunde verkligen andas. Det var jobbigt att behöva åka igen om vi säger så. Man vet aldrig vad som händer efter examen och en del av mig har alltid velat flytta tillbaka men sen finns det andra städer som lockar också. 
 
Jag valde att besöka massa gamla platser som betydde mycket för mig när jag bodde där. Typ som domkyrkan, mitt gamla hus, parken jag och min bästis alltid hängde i och Växjö Konserthus. Det är inte många som vet det men när jag var liten så var jag med i ett antal musikaler som visades på Konserthuset. Det var så himla häftigt och roligt. Troligen hade jag fortsatt hålla på med det om vi inte flyttat. 
Jag har väldigt många fina minnen från Växjö och fler kommer det bli♥
 
Idag har jag verkligen frossat och man kan väl säga att det är tur att jag ska till gymmet snart. Det är väl ungefär halva kakan kvar nu, haha. Men till mitt försvar så går det inte att sluta äta. Rabarberkladdkaka är typ det bästa som finns! Det var Pernilla som introducerade det för mig förra sommaren. Var väldigt skeptisk först, liksom rabarber och kladdkaka... eh? Men det är h i m m e l s k t gott! För er som vart nyfikna så finns receptet här
Enda skillnaden från receptet som jag gör är att jag inte skär de i strimlor utan hackar de som till en paj. ♥

- R H O D O S -


 
Hej!
Känner att jag kommit in i en bra vana att blogga nu. Känns väldigt roligt eftersom det ändå varit lite av ett intresse som vart bortprioriterat eftersom jobb och studier kom i vägen. Ska se om jag inte kan hålla igång det här nu :)
 
Igår bokades äntligen sommarens resa! Det blir pärlan Rhodos som får besök i augusti. Har varit där innan och tyckte det var riktigt nice så ska bli kul att åka tillbaka och spendera en vecka med att bara sola, bada, dricka goda drinkar och se vad nattlivet har att erbjuda. 
Drömde att vi åkte inatt. Första kvällen slutade det med att jag sov på en badring som såg ut som en donut i poolen och hade fått en ny stor tatuering! Det ska inte hända, haha. 
Är i alla fall jätte pepp på att åka. Ska bli så himla kul att komma bort och bara ha roligt. 
 
Insåg nu att jag har minst en rolig sak som händer varje månad nu. 
Juni- träffa favorittjejerna för en dag på Liseberg, fira student och examen
Juli- Träffa bästis
Augusti- Rhodos!!!
 
Sommaren kommer bli grym :D 
Idag blir det att fortsätta städa och fixa lite. Ikväll blir det träning med bästa Lizzie
Nu ska jag äta en sen frukost och ni får ha det bäst♥

Some . twisted . sense . of . loyalty .

 
 

- s a l v a t i o n -

 
Hej!
Detta är mitt första inlägg skrivet från min nya pärla, min alldeles egna lilla macbook air. Jag har i vanlig ordning valt att döpa denna tekniksak, precis som jag gör med all min teknik. Fråga mig inte varför men har typ alltid döpt saker. Jag gillar att ge teknik namn, så välkommen Kurt och även välkommen till familjen Boris (iphone 7). 
 
Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på Bones. Älskar verkligen att jag kan använda mobilen till att kolla på min serie. Thank you Chromecast!! Känns himla smidigt att bara trycka på en knapp i mobilen istället för att koppla in datorn och hålla på med hdmi osv. 
Jag måste bara påtal om ingenting hylla det sjukt fina vädret vi har haft! Asså man glömmer ju varje år hur härligt det är att gå utanför dörren och inte frysa och att kunna ha bara ben och linne. Förstår inte varför jag inte alltid bor i ett varmt land egentligen... men inget är omöjligt ge mig ett år till så :) 
 
Idag ska jag göra vardagssaker, ärenden, handla, tvätta och städa. Jag och Jennie är sedan en vecka tillbaka klara med vårt arbete så helt plötsligt har man väldigt mycket fritid. Försöker passa på och njuta för i juni så ska jag jobba jobba jobba. Ä N T L I G E N ! Har verkligen saknat att bara jobba. Ser tiden tills dess lite som semester. Det är ett seminarium kvar sedan är det äntligen break från skola och till hösten läser jag äntligen det jag verkligen vill. Good times are coming. 
Dagarna med fint väder har spenderats med finaste människorna. Hade Emilia på besök torsdag-fredag. Blev god mat, lite mia, bio och massa skitsnack. Så himla härligt och efterlängtat♥
 
Nu måste jag däremot klä på mig, tiden bara försvinner. Ta hand om er, X
 

K I N G . A R T H U R . G Y M . T E C H N I Q U E .

 
Hejhej!
Då var det ännu en gång fredag. Känns som tiden bara försvinner iväg. Kan ha och göra med att jag är totalt fullbokad mestadels av tiden. Något som jag hoppas lättar lite i sommar. Även om jag är väldigt social som människa så finns det just nu inget bättre för mig än att lägga mig i soffan och kolla på serien Bones. Det är en såndär skön serie med humor, lite spänning och som man inte måste stenkolla på hela tiden för att förstå. Blir troligen min sommarserie också. Måste alltid ha en serie att kolla på under sommaren som avkoppling från jobb :)
 
Igår var jag i Göteborg och träffade en person jag tänker vara lite hemlig om nu. I alla fall så gick vi och kollade på den nya King Arthur filmen. Den var riktigt bra faktiskt! Rolig och snyggt gjord så kolla på den om ni inte redan har!
Den 24:e blir det ännu mer bio då det är premiär för den nya Pirates filmen. Älskar Johnny Depp som Jack Sparrow, så klockren!
 
Idag står jobb på schemat, träning och sen får jag se. Känner för att vara hemma men det är kul att vara social också. Svårt liv man har, haha not. Ska bli väldigt kul att träna igen. Fixade gymkortet i tisdags men avstod träning igår för min tatuering men tänker att jag ändå skulle kunna köra lite ben och rumpa försiktigt.
 
Annars då?
Går i lite teknik-tankar. Har precis fixat en iPhone 7 plus. Är faktiskt riktigt nöjd. Den är snabb, har stor skärm och har massor av minne. Kan inte fatta att jag levde på 16GB innan... så himla skönt att slippa få upp meddelande om att minnet är slut hela tiden. Nu funderar jag även på att unna mig en Macbook air. Min nuvarande dator är från 2013 och har börjat leva ett eget liv men samtidigt gillar jag den. Blir kanske en present till mig själv för att ha klarat andra året.
Nu däremot ska jag snart springa till jobbet. Ta hand om er♥

. i gömda lådor lämnade vi dig för att bli ett minne . . .

 

Jag tycker det är facinerande hur annorlunda allting kan vara trots att inte något ändrats. Huset jag vuxit upp i från det att jag var tolv år gammal ser exakt likadant ut även om inredningen har ändrats under åren. Trots det känns det som helt ny mark att gå på nu när du är borta.

Det är så svårt att förklara hur tomt det är nu. Hur kan du inte vara här och vänta på mig när jag kommer hem längre? Jag tror jag letade igenom hela huset efter dig. Det tog 30 minuter innan jag förstod att du verkligen var borta.Vart tog du vägen? Samtidigt var alla spår av dig borta. Det var som du aldrig funnits. Som en dröm. De där femton åren, var du där hela tiden? När du kom in i mitt liv så var jag liten, ensam och rädd. Jag önska jag kunde säga att jag inte kände så längre men det vore en lögn.

Allt med dig är verkligen borta nu. Du kommer aldrig komma tillbaka och det gör ont.

Samtidigt skrattar jag, ler och tycker livet är helt okej nice just nu. Det känns fel att känna så ibland. Samtidigt måste jag leva för dig också nu. Den nygjorda tatueringen som prytt min kropp i 40 minuter tar en del av smärtan. Ditt märke kommer en solig dag i juni permanent finnas på mig. Det kommer göra ont men inget i jämförelse med att inte få krama och pussa på dig en sista gång.

Skulle kunna skriva tusentals ord om hur saknad du är och hur mycket jag älskar dig men två texter känns nog här. Detta är det sista jag kommer dela med mig av om saknad efter Platon.


 

. . . och i ljuset ska jag förevigt finna dig igen♥


r e s t . i n . p e a c e ♥

 
Jag vet inte ens hur jag ska kunna skriva detta inlägg. Det gör så ont att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Idag är dagen då du inte finns mer. Dagen då jag inte får ha dig i mitt liv mer eller veta att du väntar på mig när jag kommer hem. Hur kan det här vara sant?

Du har funnits i mitt liv sen jag var knappt tio år gammal. I över 9 år hade jag alltid dig att komma hem till, att gosa med och älska varje dag. Sen kom vuxenlivet, flyttar hit och dit och ett liv ifrån dig. Men min kärlek växte för varje dag. Ingen kunde rubba den kärlek jag kände för dig. Människor ifrågasatte och dömde, det var ju bara en katt. Men för mig var du aldrig bara en katt. För mig var du den finaste jag visste, det bästa jag hade och den jag älskade allra mest.

Gu vad vi älskade varandra du och jag.

Den tomheten jag känner nu har jag aldrig känt innan och det känns som tusen knivar skär upp mig långsamt inifrån. I över 15 år har du väntat på mig när jag kommer hem. Hur kan du inte vara där när jag kommer hem nu. Hur kan du inte ligga hos mig när jag sover eller kolla på mig med dina stora gula ögon. Det gör så ont att veta att du inte finns i mitt liv mer. Att du är borta och aldrig kommer tillbaka.

Ingen har någonsin betytt så mycket för mig som du har och ingen kommer någonsin göra det heller. Tacksam är inget ord jag använder mycket, men jag är så tacksam över att jag fick ha dig i mitt liv. Du berikade mitt liv på alla sätt som det bara gick. Du fanns alltid där, älskade mig villkorslöst och gav mig förtroende fast världen inte varit dig snäll.

En väldigt stor del av mig dog idag, den dog med dig. Men jag vet att du varje dag är med mig och jag kommer aldrig glömma dig. Varje dag finns du inristad på min arm och varje dag lever du vidare i mitt hjärta.

Älskade Platon fan va jag älskar dig, alla dagar till tidens ände. 



 


RSS 2.0