U . M A K E . M E . F E E L . G O O D .

 
 
Hejhej!
Har faktiskt blivit lite bättre på att blogga. Det blir inte en gång var sjätte månad i alla fall. Kommer ihåg när jag var 15 och skrev på min största blogg med omkring 700 läsare och jag bloggade fyra gånger per dag! Herregud, hur orkade jag? Idag har jag så mycket att göra att jag inte skulle hinna blogga så mycket. Eller aa allt handlar ju om prioriteringar och jag väljer att lägga min tid på annat :)
 
Hur mår ni då? Jag mår faktiskt bra. Jag har så mycket planer och roliga saker som är påväg så jag är rätt positiv för framtiden. Om det är något man vet så är det ju att varje dag är en ny dag med nya möjligheter ;) #kliché
Vad jag hittat på i helgen är att jag varit över hela Sverige känns det nästan som, haha eller inte. Var nere I Eslöv och sen en sväng till Hamburgsund. Var sjukt kul att få träffa alla mina favoriter igen♥
Pernilla kom till mig i fredags och så bilade vi ner ihop. Så himla kul och skönt att äntligen få umgås med henne igen. Fast man skriver eller pratar varje dag så finns det inget bättre än att få tid ihop i person. Sen på lördagen styrde jag Stig mot Hamburgsund och efterlängtat häng med Linn som jag inte heller sett på FÖR LÄNGE!
På söndagen var det dags för jobb igen så det var en sjukt trött person som jobbade kan jag meddela.
Den här veckan är det jobb torsdag-tisdag. Sen är det plugg, Gekås, IKEA, häng med fina vänner och kanske lite annat som också ska få plats... Är både glad och sjukt stressad över att hinna med allt. Har en tendens att överboka mig men äsch, YOLO osv.
 
Nu ska jag snart sova, är rätt trött för jag vaknade tidigt idag. Eller aa alla dagar, har blivit en morgonpigg människa. Får se hur länge det håller i sig. Puss på er X
 
Måste föresten tipsa om mina favoritlåtar just nu:
Feel Good - Daya
For the Love - Hearts & colors
Oceans away - A R I Z O N A
 
L Y S S N A , L Y S S N A
 
 
 

G r i l l . S p y a . S k r a t t

 

Hej bloggis!

Jag hoppas att ni mår riktigt bra. Jag själv mår faktiskt hur bra som helst. Känns så himla skönt. Vet inte hur länge det håller i sig men jag njuter så länge det varar. 
 
Idag har jag gjort massa ärenden, sen kom Jennie till mig vid 14-tiden och så satte vi ihop grillen vi köpt för vår lilla grillkväll. 
Blev ett härligt tjejgäng som grillade. Precis vad jag behövde och så satt vi och käkade och skrattade. Så klockrent och så mysigt!
Samtalen pendlade mellan sjuka planer och skrattattacker. J Ä K L A R va fina vänner jag har. Så mycket kärlek till er. Hela den här veckan präglas av att träffa de människors som betyder mest, med undantag från vissa. Önska jag kunde träffa allihop men det kommer ju en vecka till ;) 
 
Nu ska jag snart sova. Skola imorgon och sen jobbar jag till 23.10. Men sen bär det av! Hela helgen kommer flyga förbi och jag längtar så mycket :) 
 
Bjuder på en liten bildbomb innan jag drar. 
Puss på er!  
X

C I A O . A D I O S .

 
Hej alla glada och fina!
Asså hur skönt väder är det inte nu?
Mina senaste dagar har spenderats med promenader och häng i solen. Älskar våren och solen!
Hur mår alla här då?
Jag är liiite bakis (okej mycket). Vart en väldigt kul kväll på alla sätt igår i alla fall så det får vara värt det ;)
Idag blir det mycket lugnare i alla fall. Ska jobba till 23.10 och sen ska jag sooova. Imorgon kommer besök så får försöka vara pigg, haha.
 
De senaste dagarna har jag verkligen umgåtts mycket med människor och jag inser verkligen nu vilka diamanter jag har omkring mig. Jäklar va kärlek jag känner för er♥
 
Hade inget direkt viktigt att skriva i bloggen idag utan ville mer kika in.
Puss på er X
 

RSS 2.0