. I , a l w a y s , d o , m i s t a k e s , l i k e , t h i s .

 
Hej bloggen ! 
 
Jaa nu har mer eller mindre en hel sommar gått och jag har varit den sämsta på att blogga. Ändå har det hänt så otroligt mycket! Nytt jobb, ny lägenhet, nya vänner, äventyr med guldkorn osv. 
 
För att dra igenom allt väldigt fort för jag har såklart inte så mycket tid just nu. Ska jobba sista passet innan semestern från centrum (yaay).
 
Nytt jobb!! 
Första augusti skrev jag kontrakt för Adwise mediabyrå här i Borås och jag jobbar som digital affärsutvecklare. Så himla spännande och roligt! I veckan nu var vi iväg i Västerås för att träffa uppdragsgivare och om allt går bra så kommer min vardag bestå av att resa mycket. ÄLSKAR! 
 
Ny lägenhet!!
15 juni tog jag mitt pick och pack och flyttade till min alldeles egna tvåa på Norrmalm. Första riktiga lägenheten och jag och C trivs så jäkla bra. I helgen kommer vänner på besök och det ska bli så kul och visa den (fast den inte är klar än)
 
Andra guldkorn som hänt under sommaren är som vanligt resan upp till Pernilla. Det gör så sjukt mycket under för själen, det underbara vädret och allt roligt jag hittat på med vännerna i Borås. Minigolf, bio, middag eller bara häng. Livet💕
 
Andra roliga saker som kommer är Bröllop nästa vecka, spa- resa. 
Nu däremot måste jag springa till jobbet, puss på er ! 
 
// y e a r s & y e a r s - t i e s ! //

RSS 2.0