| f ö r l o v n i n g --- b r ö l l o p |

 
Hej alla läsarna,
tack så hemskt mycket för alla grattis och lyckoönskningar som jag/ vi fått ta emot senaste veckan! Har fullkommit överrösts via meddelanden, kommentarer, samtal och självklart i person. Vi uppskattar det jätte mycket! Den här första tiden som förlovade har gått väldigt fort. Tror vi fortfarande är chockade och inte riktigt fattat att vi verkligen är förlovade och att vi ska gifta oss. Det är så galet men också så efterlängtat och roligt! 
Idag kom även min riktiga ring eller vad man ska säga. Första ringen var nämligen alldeles för stor men nu sitter den perfekt. Så skönt.
 
Jaa hörrni, känner att min blogg tar en helt ny vändning nästan. Från matbilder till bröllop. Hoppas ni inte blir för besvikna, haha. Självklart kommer mycket framåt handla om just bröllopet så för er som inte är så intresserade ger jag er möjligheten att sluta läsa nu :) 
 
 
Det är komiskt hur lugn och sansad man trodde man skulle vara innan och att man typ skrattade åt personer som vart helt uppslukade av planering för ett bröllop och att man nu är en sån person själv. Attans! Men mycket av min uppslukenhet (haha vilket ord?) har och göra med de viktigaste sakerna inför bröllopet. Hitta lokalen, hoppas att det finns plats under sommaren, tänka på logi och självklart klänningen. Ni får tycka vad ni vill men jag har alltid velat ha en riktigt fin bröllopsklänning så jag ser mycket fram emot provningen. Kommer bli så kul!! 
 
Tänkte även passa på och nämna lite "bra och veta" saker för er. 
 
#1 Jag kommer inte säga exakt datum när bröllopet sker. Detta är för att jag ser det som något extremt privat och för att försöka försäkra mig om att endast bjudna gäster dyker upp. 
 
#2 Jag kommer inte nämna vilka som är bjudna utan de som får en inbjudan vet. 
 
#3 Bilder som har med bröllopet och göra kommer (möjligen) publiceras på bloggen. Själva bröllopet i sig kommer det inte komma upp bilder ifrån som jag känner just nu. 
 
#4 Jag ber alla ödmjukast att vänta på "save the date" korten och inte bjuda in sig själva. Detta är något vi båda tycker är jätte jobbigt då inte alla kommer bli bjudna och även om det är självklart för dig att du borde få komma så ligger beslutet hos oss. Fråga hellre än att anta.
 
 

Ska även försöka att inte skriva endast om bröllopet och så utan försöka blanda lite. Förstår att det kanske inte är jätte kul att läsa om det hela tiden, eller? 
 
Nu däremot så ska jag och min fästman (AAAAH) käka lite sen middag och sen kika lite film. Hoppas ni har en toppen kväll, puss på er! X
 
 
 
//Från när vi kollade in Tjolöholms slott som potentiell plats för bröllopet // 

V I . Ä R . F Ö R L O V A D E !!

 
Hej fina läsare, 
jaa som ni förstår av bilderna så har ju något väldigt stort hänt. Det är knappt att jag kan skriva detta för det är knappt att jag förstått vad som hänt själv. Men något har definitivt hänt.
Jag och J har FÖRLOVAT OSS!!!!
Gud ni förstår inte hur surrealistiskt det är att skriva det. Men hur surrealistiskt jag än tycker det är så gick J ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom och jag sa självklart JA!
Ni förstår inte hur lycklig jag är just nu. Chockad men lycklig. Trots att det gått lite tid när jag skriver detta så är jag fortfarande i en kärleks-chock. Det är galet hörrni men det känns så rätt. Jag kan som jag skrev knappt fatta vad som hänt. Liksom ska jag få gifta mig med min bästa vän? mannen i mina drömmar, världens finaste?
Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är över det. 
 
Enda sedan det blev vi två så har jag vetat att den här kärleken inte är som andras, den är utöver det vanliga, en gång i livet, omskakande och i brist på bättre ord: great.
 
Det går inte en dag utan att jag känner en enorm tacksamhet att jag får leva mitt liv med mitt livs kärlek. Och att vi nu ska leva resten av våra liv ihop och bygga ett fortsatt liv, herregud vad jag längtar!  
 
Det faktum att vi nu planerar vårt bröllop känns så sjukt. Liksom att det är v-å-r-t bröllop vi planerar och att det är vi som ska planera allt, fatta alla beslut och tillsist stå där framför alla nära och kära och fira denna speciella dag. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar tills nästa år
 
Att oavsett vad så ska vi vara tillsammans. I medvind och i motvind. Kan inte säga det nog, guu va jag längtar till allt vad livet har att erbjuda oss❤ 
 
Jag är lycklig kära läsare, utifall någon missade det X
 
 

t h e . b e s t . m o n t h s . o f . m y . l i f e

 
 
Godmorgon fina läsare! 
Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej, trött som en galning men snart helg. Ska bli så skönt att få sova ut och nästa vecka kommer vår soffa, ÄNTLIGEN
Men nog om det, det jag tänkte skriva om var faktiskt att det var en speciell dag igår. Jag och J firade 9 månader ihop. Tiden går sjukt fort och snart firar vi ett år. Något vi tänkt fira men vi vet inte hur än. 
I alla fall så åkte vi till Göteborg och åt middag på Meet. Tror att den blivit utsedd till Göteborgs bästa köttrestaurang, så vill ni äta gott kött där så rekomenderar jag det starkt! Sen köpte vi med oss fika och åkte hem och kikade film med Cairo. Så mysigt! 
 
Dessa 9 månader har verkligen varit de bästa i mitt liv. Dels för att jag fått dela dem med min livskamrat, men även för att jag vuxit och mått så bra under den här tiden. Helt klart på ett sätt jag aldrig känt innan och som man nästan trott inte existerar. Jag sa senast för någon dag sen till J att ibland får jag en känsla att allt bara är en dröm och jag blir livrädd att det bara är på låtsas allting och att jag skulle vakna upp.
 
Det jag tycker är det finaste med vår relation är att oavsett hur "dåligt" saker kan bli så vet vi att vi klarar allt. För att vi vet att vi älskar varandra och vi vet att vi vill leva resten av våra liv tillsammans.
 
Och tro mig kära läsare, allt är verkligen inte guld och gröna skogar. Jag tycker det är viktigt att man skriver det för alldeles för många människor målar upp en overklig bild av förhållanden. Em bild av att man aldrig bråkar, går varandra på nerverna eller tvivlar.
Jag trodde jag visste hur förhållanden skulle vara innan men så var det verkligen inte! Inte för att jag anser mig vara en expert nu heller, haha. Men just att man trodde att bara för man bråkade så var förhållandet dåligt.
 
Anyway, Det vi kommit fram till är att:
 
Kommunikation är nyckeln till allt! Så länge man pratar om saker så går allt att lösa (om man vill såklart).
 
Ärlighet är en grundpelare som rubbar eller stärker allt. Finns inte ärlighet skapas vädligt mycket problem som kan vara svåra att lösa. Sanningen är inte alltid vacker men den renar och stärker.
 
Kärlek räcker bara till en viss gräns. Man måste jobba på allt egentligen hela tiden. Och med det menar jag egentligen att man inte kan förlita sig på att bara för att man är tillsammans så är det bra sen. Utan man måste konstant visa att man vill vara med den andra personen, ge och få bekräftelse. Något som förhoppningsvis inte känns som jobb utan kommer naturligt, vilket jag är glad att det gjort för oss.
 
Vikten av att vara bästa vänner och ha kul ihop. Jag är så glad att jag och J alltid vill vara med varandra. Att allt blir roligare för oss båda om vi gör det med den andra. Att vi bara saknar varandra när vi är ifrån den andre och att vi aldrig tröttnar på att uppleva saker med den andre.
Det bästa som finns är verkligen att varje dag få vara med sin bästa vän.
 
 
 
Igår satt vi och pratade om vad vi trodde vi gjorde om 9 månader, kan inte avslöja något än, men så fort jag kan delar jag med er, jag är så glad och spänd på framtiden.
Puss på er X
 
//En av mina favorit bilder //
 
 

April . 2018

Heej! Då den nya lägenheten är kaos och jag tänkte jag skulle skriva mer om den när allt kommit på plats så passar jag på och skriva ytterligare ett månads-inlägg och tar er tillbaka till min aprilmånad förra året :) 
 

(null)
 
// I april förra året åkte jag och Johan på vår första utlandsresa ihop. Vi drog en kortis till Mallorca för att hälsa på Louise som bodde där då! Så mysigt //
 
(null)
 
// Medan Louise jobbade till 17.00 varje dag så passade vi på att göra lite sightsing och käka god mat. Palma är så fint! Sen att det finns Primark att gå loss i är inte heller helt fel!// 
 
(null)
 
// Vi bodde en liten bit utanför Palma i ett väldigt mysigt litet område och hotellet var konstigt men fint, haha. Perfekt när man kom med bil i alla fall! //
 
(null)
 
// Och påtal om bil, i april kom min nya bil!!!  Efter fyra månader av väntan och fan va fin han är, älskade Harald! Fortfarande så nöjd //
 
(null)
 
// I april hade jag också min första intervju för jobb på Pulsen Omsorg. Helt ovetandes om att jag skulle jobba där ett år senare. Galet va livet överraskar en! //
 
(null)
 
// Precis som i mars tränade jag mycket! Önskar att det fortfarande hängde i men prioriterar annat nu. Men i sommar kommer jag försöka ut och springa på Kransmossen igen. Typ det bästa från förra sommaren! //
 
(null)
 
// Hade en ny frilla som jag ÄLSKADE! Var super kär i min gardinlugg och mina orangea öronhängen. Hade de jämt!  Dör för den här bilden och funderar verkligen på att skaffa den där luggen igen, mumma!! // 
 
 
 
Överlag hände det mycket i april förra året. Även om april i år slog förra året med hästlängder. Kommer bli så spännande att göra ett "april 2019" inlägg nästa år och se hur livet ser ut då i jämförelse med nu. Sambo är ju avklarat, haha. X

RSS 2.0