PUT THOSE LIPS ON MINE AND LET'S MAKE MAGIC HAPPEN FOR ONE NIGHT.



Hej!
Idag har jag tänkt en del på rädslor. Snart fyller jag 22 år och jag är fortfarande rädd för rätt mycket. Även om det är väldigt olika storlek på mina rädslor... Liksom dom små: att bli skrämd, sprutor och clowner. Det är såna jag klarar rätt bra. Förutom den gången när jag slog en doktor som skulle ge mig en spruta... 
Men dom stora: kärlek, spindlar, åldras, saknad, ja det är svårare där. 

Jag skulle vilja leva orädd men jag tror inte det går. Och skulle jag vara jag om jag inte var rädd för något? Liksom har inte mina rädslor hjälpt till att forma min personlighet? Vill jag verkligen förlora dom då? 

Jag har även tänkt på mig själv. Vilket låter rätt kul eftersom jag är jag. Men idag tänkte jag på det faktumet att jag inte är som andra... Jag har fått hört det ibland men det var inte förens nyligen det skönk in.
Hela mitt liv har jag kämpat för att passa in. Även om min hudfärg självklart varit ett handikapp med just det...
 Jag har aldrig velat sticka ut. Men hela jag gör det. Både insidemässigt och utseendemässigt. Jag är ärlig, jag säger vad jag tycker och jag vill inte ha fantasier utan raka puckar av andra. Jag gillar inte kärleksfilmer eller att snacka sport. 
Jag kommer aldrig vara tjejen som käkar en sallad eller personen som slår världsrekord i antalet pinnar i näsan eller nåt annat dumt. Jag vill inte ha en prins på en vit springare, jag vill inte ha blommor och en solnedgång. Jag vill bara ha någon som vill vara med mig och som delar min humor
Jag är realist ut i fingertopparna och jag är väl aningen konstig kanske. Rätt rolig är jag väl också och en förhoppningsvis en bra vän. Men visst, snälla- fina- rara- söta- tjejen med blå ögon och blont hår kommer jag aldrig bli. Hate it or love it. 

Jag är inte som andra... 
Och det är okej. Det är faktiskt ingen dålig sak, synd bara att det tog mig 22 år att inse det.
X

I LOVE DOING THIS. . .



1' sträcka på mig. 

2' sova

3' Dansa

4' Skratta

5' Lyssna på musik

6' Äta

7' Lyssna på regnet 

8' Lägga puzzle 

9' shoppa

10' duscha i ljummet vatten

EDIT: 

11' Blåsa såpbubblor 




I WILL ALWAYS LOVE YOU.



Natt igen. 
Det är något speciellt med den. Jag har alltid älskat mörkret. Jag har aldrig varit rädd för vad som gömmer sig i det. 
Inatt kollar jag på film, tog en från min favorit genre, katastroffilmer och då Deep impact. Sen tänker jag på en knasig dröm jag hade inatt. Vad betyder drömmar? Vissa drömmar kan verkligen vara levande och dom drömmarna, ja ibland undrar man. Man kanske skulle ha utbildat sig till drömtydare? Haha nää men det är kul med drömmar. 

Några drömmar jag har just nu är:

• Att flytta utomlands 

• Jobba med mode

• Bli kär

Men nu ska jag sova! Ska försöka vara duktig och plugga mycket imorn. 
Sov så söt fina läsare. 
X

// Bild från finsittningen. Älskar min klänning //

DEAR PAST, I'LL SEE U IN THE FUTURE.








Hejhej!
Om ni visste hur sleten jag kände mic idag. Men det blir väl så efter en veckas nollning. Men det har varit super kul och fan vilka härliga nollor vi haft! 
Vi tog tyvärr inte hem hela skiten men vi vann pris för mest fjäsk för silent! Kul :)

Idag ska jag däremot hänga in poliskläderna och balklänningen för ett litet tag iaf! Resten av dagen kommer helt enkelt gå åt för att slappa och sooova och fortsätta kolla på en ny favvo serie, Suits. Fan va snygg Gabriel Macht är!! 
Nää nu missar jag för mycket av serien. 
Puss på er. X

YOU WILL NEVER BE MY THUNDER.

Hej!

Här är videon får årets teman till nollningen. Fan va grym den är och jag är fett nöjd med våran. Jag, Pernilla, Pontus, Joakim, Rasmus och Christoffer gick ihop och gjorde en film ihop som ni ser om ni trycker på play. Kika kika kika!
 
Just nu har jag varit hemma en timme från jobbet, fick så himla gulligt nog skjuts hem idag av Alexsandra så kom hem lite efter nio istället för tio. Idag är det fredag och för många betyder det helg och fest men för mig betyder det tidig kväll för imorn är det jobb igen, börjar 10 så känner inte för att gå och lägga mig sent. 
Blir nog lite roligare imorn :)
 
Annars då?
Längtar hem. Vill pussa på min prins som inte mått kanske på topp den senaste tiden och jag vill andas hemma luft. Vilket är så komiskt eftersom jag flydde Uddevalla så fort jag tog studenten. Men nu känns hemma rätt fint faktiskt. All roads lead home..

Något annat rätt kul jag märkte idag var hur jäkla många mascarar jag har liggandes!
Sen jag flyttade till den här lägenheten i juni har jag nog köpt 5 och sen början av året 15 kanske? I ärlighetens namn så är de flesta felköp och inte funkat alls för mina ögonfransar så jag har vart tvungen att köpa en ny. Men det är många och sådär jätte mycket använder jag inte mascara ens! Snacka om i-landsproblem och tjejproblem. Men nu är det verkligen dags att sova. Kika på videon, den var grym!! :D
X
 

I am the ocean, I am the sea, show me your galaxy.



Jag kan hantera mycket. Jag har hanterat mycket. Och jag har lärt mig den hårda vägen att vissa saker kan man helt enkelt inte påverka. Och just nu är jag inne i en period då jag inte vet mycket. Vad jag har allt och vad jag till viss del vill. Något som jag har funderar på i flera månader... 
Och det går ändå att hantera. Men det som inte går att påverka, det är jobbigt. 
Dom där smällarna som bara kommer från oväntade håll, från håll man trodde var fastställt, lätta och från människor man trodde man visste vart man hade. 
Ikväll är det jobbigt och det känns tungt, men sånt är väl livet. Och även om jag inte önskar mig gröna skogar och rosa moln, så önska jag att vissa saker kunde förbli lätta. 
 
But you can't have a rainbow without a little rain, i guess. 
Nej usch vilket inlägg. Sorry sorry. 

Oh honey, we where never that wild.



Nattinatt. 
Ibland känns det som att hela mitt liv cirkulerar kring nätter. Jag pluggar, festar, äter, kikar film osv. På nätterna
Medans dagarna bara försvinner till massa annat. Wellwell

Åh hörrni, jag har en orolig känsla i kroppen. Jag vet inte om det är den där jäkla förkylningen som håller på eller om det är nåt annat. Men nåt känns knas.
Vi får se efter nästa vecka. 
Då hoppas jag oron är borta för då är det dags för nollningen!! Det ska bli jäkligt roligt och spännande och se hur galet det kan bli :) kläderna är iaf fixade och jag är fett nöjd med resultatet och på fredag får vi veta vilka som är våra nollor! Vad vi har väntat :D

Även klänningen jag ska ha på sittningen är klar, can't wait to show you!! 
Men nu måste jag sova, 
Dags att jobba imorn igen. 
X

RSS 2.0