SHOELOVE

Hejhej!
Fick se mitt resultat på tentan och jag måste säga att jag är överlycklig att jag fick godkänt. Kanske inte alla rätt men det är inte det jag är ute efter utan att bara få godkänt!
Firade med att köpa mig ett par skor!
Brukar mest handla kläder så ett par skor passade fint.
Den är så sjukt snygga och ovanliga för att sitta på mina fötter. Ska ta bättre bilder imorn.
Puss ❥


SEE U.

Godmorgon!
Tycker det låter så piggt och typ käckt att skriva så. Som man har all energi i världen. I don't. Jag är verkligen inte super rolig att ha och göra med i en halvtimme efter jag vaknat... Hehe
Menmen, på schemat idag är det att åka hem. Har varit en super rolig vecka hemma och många skratt! :)

Tänker att jag ska uppdatera lite mer sen, lär bli något mer inlägg under dagen. Måste plugga som en galning tills imorn så kommer inte hinna uppdatera så mycket....
Ciao <3


STAY STRONG.

Hej!
Har verkligen gjort allt möjligt idag asså. Duschat, fixat håret. Gjort ärenden, kikat nytt avsnitt av Hart of Dixie, pluggat och handlat en ny dagbok och penna som ska ge mig en push att skriva varje dag! Är ju så roligt att läsa en tid efter :)

Nu ska jag börja skriva! Önska mig lycka till ! Puss på er <3


DEAR DAIRY!

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men har verkligen mått lite halvt dåligt för en del privata saker som nu blivit lösta.
Imorn eller idag rättare sagt, ska jag troligen träffa en kompis. Göra lite ärenden och packa väskan för ska åka hem till Sthlm igen på torsdag! Har nämligen seminarium på fredag. Förberedd? Nopp. Det löser sig!

Just nu sitter jag och läser en väldigt rolig och gripande, sanningsbaserad bok, nämligen en gammal dagbok!
Känner både glädje och sorg när jag läser mitt 16åriga jags problem och önskningar! Så sött jag var :)

Har ju flera dagböcker och det är så kul att läsa om alla saker som hände i olika tidsperioder i mitt liv. Den jag läser nu är från 1an på gymnasiet.
Ni då? Några dagböcker???
Sussa sött föresten <3

Arkivbild.


!

Hej!
Har hänt en grej idag. Inget allvarligt egentligen men för mig är det rätt stort. Så har ingen direkt lust att blogga idag.
Hörs kanske sen!
Kram <3


TIPS .

Hej!
Måste bara tipsa om dessa fina jackor/blazers/kavajer från Mango! Såg de i affären igår när jag var ute med Emilia och kika. Om jag inte minns helt fel tror jag hon prova en av dem. I alla fall! Jag tycker de är super snygga och skulle gärna en av varje färg hemma. Kanske ska skaffa en i alla fall, rätt sugen på den vita!
Och som Emilia påpekade så smart idag, Mango är inte så dyrt, 299kr är rätt lite för såna plagg, billigare än Zara liksom. Hoppas ni gillar mina tips, tycker det är rätt kul att tipsa om saker så lär göra det en del! Hope you don't mind (: Kramar från tåget ♥

JUST CLOSE U'R EYES

Åh snart hemma! Det är lycka :) är i Göteborg nu och väntar på att tåget ska gå. Fick en del sömn på tåget så känner mig pigg! Hoppas ni har lika fint väder som vi har :)
Kramkram!


?

Hej!
Just nu sitter jag på tåget och längtar som attans tills jag ser Göteborg asså! Tycker egentligen inte att det är så jobbigt att åka tåg men liksom klart man vill komma fram också? Sittter i alla fall (som vanligt) och lyssnar på musik vilket får tankarna att skena iväg... För mig just nu handlar det väl om att försöka att besluta vad jag vill göra med mitt liv. Och här kommer den här klassiska kommentaren, "men du är ju bara 20 (om typ två veckor men ändå) du har ju hela livet på dig att bestämma dig för vad du vill göra med resten av ditt liv."

Och visst, det är sant. Jag är knappt 20. Jag är ung. Men jag mår inte bra och främst så funkar jag inte så att jag kan "lala" på och bara gå utan en plan. Jag kan inte vara 28 och börja plugga och komma på vad jag vill göra liksom. Jag vill göra det nu, så jag kan börja leva sen. Vissa förstår vad jag säger andra tycker jag är galen.
Men så är det. 
Tillbaka till det viktiga
Så jag sitter och tänker på vad jag vill göra, vem jag vill bli och vad jag ska göra med resten av mitt liv. Läskigt att ha så många val, samtidigt som jag såklart älskar det! För mig finns det tre val just nu. Plugga, jobba eller resa. Jag funderar över många karriärsval och jag har liksom alltid varit dragen till Egypten men vet inte om den längtan är tillräckligt stark... att göra till ett jobb.... ska dit någon gång, helt klart! Har lite mer än ett halvår kvar på min nuvarande kurs sen är jag fri att göra vad jag vill....
Frågan är bara vad jag vill.
Vad vill ni göra med era liv?

YEAHYEAH KEEP U'R PANTS ON.

Påtal om sjukt snygga byxor. Har länge funderat på att klicka hem these bad boys! Från Asos och jag tror de har blivit prissänkta... Aldrig fel! Älskar i alla fall mönstret och att det är en annan färg en svart. Även om jag älskar färgen svart. Vad tycker ni? :)


ME WANT !

Godmorgon!
Stressar runt som en galen kvinna. Typiskt mig att slappa för mycket för att det sedan istället, är för lite tid i slutet. Ska snart ta min stora väska med kläder som ska hem. Beslutade mig förra gången för att behålla mina sommarkläder ett litet tag till, hoppet ni vet. Men nu får de åka hem! Längar verkligen tills jag ska förmå mig att köpa en ny data som inte väger ett ton som min nuvarande! Alltid ett träningspass när den ska med...
I alla fall! Hur har ni sovit då? Jag har förhoppningsvis fått tillräckligt med sömn, för att sova på tåg är ju ett äventyr i sig. Men jag har lovat en massa uppdateringar och det löftet kommer att hållas, så titta in med jämna mellanrum så ska ni nog se ! Och nu måste jag skynda mig, pussss
 
Och jag får typ klädorgasm när jag ser den här bilden... byxorna ska bli mina! Har bestämt mig nu. De är värda de närmare 600kr de kostar. Från Zara för er som undrar.

GODMORGON!

Käkar lite frukost! Skriver mer snart :)


ALL I WANT.

Godnatt säger jag nu!
Lyssnar på en ny favorit, All i want heter den. Så fin verkligen. Älskar verkligen låtar som passar in på en iaf ibland.

Tänkte att jag slänger upp en bild på mitt köp från Monki också. Som sagt två vanliga tishar som jag förstår att stockholmarna säger? Haha. Den vita är likadan som den grå iaf.
Godnatt!
Imorn blir det massa uppdateringar då jag sitter på tåg hela dagen!
:)
Sussa sött<3


BYEBYE BABY

Hej!
Har varit lite glömsk idag med bloggen. Fortfarande krasslig... Men bryr mig inte för imorgon ska jag åka hem en sväng! Så mysigt :)

Föreläsningen idag var så sjukt meningslös så skippar den imorn och tar ett bättre tåg hem. Går inte så bra tåg ofta faktiskt...
Efter gick jag och Emilia en sväng på stan, mysigt! Hittade en sjukt fin kappa, men fanns inte i min storlek :( så får skippa den.
Köpte två vanliga T-shirtar, vit och grå på Monki. Ska visa bild sen ;)
Passade på att ta bild på min fina jacka jag köpte på Newyorker för ett tag sen!
Älskar den !
Nu ska jag däremot städa lite och sen blir det grey's anatomy. Ser verkligen fram emot det här avsnittet. Spännande!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b25ce087c310cca792ea.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b25ce087c310cca792ea.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b25ce087c310cca792ea.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b25ce087c310cca792ea.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b2629606ee4989edc695.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b2629606ee4989edc695.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b2629606ee4989edc695.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b2629606ee4989edc695.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b26bddf2b371d300077a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_5075b26bddf2b371d300077a.jpg" class="image">


SILVER LIGHTNING

Hej!
Förlåtförlåtförlåt för att jag inte har bloggat idag! Har legat och tagit det lugnt mestadels av dagen. Fick ta mig ut för att handla och posta brev.
Känner mig fortfarande rätt krasslig och vill liksom inte ta ut mig. Måste till en föreläsning imorgon men ska klä mig varmt och så! Nog om det.

Är fortfarande inne i min vänner period!
Ser på sista avsnittet av säsong 2 nu. Är grymt bra verkligen :))
Och på torsdag föresten, ska jag hem en sväng! Ååh längtar!!!!
Nu ska jag däremot fortsätta kika vänner och käka mina vindruvor.
Puss!


BOM !

Hejhej!
Godnatt eller vad man säger. Ska precis lägga mig för att sova. Är faktiskt lite halv nervös/ rädd för att vakna upp imorgon då jag är rädd att min förkylning eller vad det nu är som jag har fångat, ska ha brutit ut! Vill verkligen inte bli förkyld asså! Uuusch!!
Hoppas så sjukt mycket på att det inte kommer.
Iaf. Har verkligen inte gjort något speciellt idag. Men har haft det bra ändå :) myst i soffan helt enkelt.
Imorn måste jag däremot gå ut. Ska handla lite mat och posta ett viktigt brev.
Nu däremot väntar som sagt, sängen!
Kram
Ps. Arkivbild ds.


I'M ALIVE

Hej!
Ville bara skriva ett snabbt inlägg och säga att jag lever. Kände mig lite halvsjuk eller som om det skulle bryta ut när jag vaknade imorse, så kände inte för att gå ut idag. Så har legat framför datan och tv och kikat. Bakade en liten paj också, bara för att! ;)
Nu kikar jag på andra säsongen av vänner! Mysigt helt enkelt :)


Ashley Olsen.

Hej!
Ligger här i soffan och känner att jag får skriva ännu ett modeinspirerat inlägg. Hoppas ni inte tycker det är allt för tråkigt? Personligen tycker jag det livar upp bloggen lite :)
Kikar i alla fall på några vänner avsnitt och känner mig positivt utmattad efter dagen som var riktigt mysig och trevlig, måste göras om!

Och påtal om inget, vill visa upp några outfits som min favorit kändis, Ashley Olsen bär. Älskar hennes klädsmak! Och hon är verkligen (enligt mig) världens vackraste! ♡


Wish outfit.


PANNCAKE SWEETHEART

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott, själv sov jag bara bra, blev rätt sent igår och kom
Inte i säng förens efter tre någon gång, så sov fram tills elva. Riktigt skönt!
Har precis ätit lite frukost och gjort mig iordning för att åka iväg till en kompis och käka lunch. Ska bli riktigt mysigt!

Har föresten börjat sova med fläta, ger håret så fint fall dagen efter faktiskt :)

Har tidsinställt ett inlägg så ni har något att se fram emot även i eftermiddag när jag inte har tid att blogga!
Nu måste jag däremot klä på mig och springa till bussen, kram <3


STYLE

©
Har ännu inte tipsat om något modeaktigt fast jag är modestudent och allt! Fy skäms!!
Här är i alla fall ett par snygga väskor som är självklara favoriter hos mig. Någon ni gillar? ♥

This room is filled with noise.

Hej!
Ska snart gå och lägga mig men känner att jag vill skriva kanske ett aningen kryptiskt meddelande först.
Men har precis pratat med min pappa i telefon och jag vet inte, allt känns så mycket bättre nu i alla fall.
Vill inte riktigt ta upp vad det handlade om, men kan säga att det handlade om framtiden. Har haft en klump i magen ett tag nu och det känns skönt att den krympte lite nu.
Känns spännande när jag tänker på vad vi pratade om. Vill inte säga något nu då allt är extreeeeemt nytt. Men jag längtar till nästa år om det blir som jag hoppas och framförallt vill. Och kan tillägga att det inte handlar om någon person även om bilden kanske får det att framstå så. Tog bilden endast för jag tyckte den var så fin.
feels good to dream again.

Nu ska jag däremot sova! Imorgon väntar en trevlig lunch!
sov så gott ♥
ps. Har gjort några små hjärtan när jag bloggat från mobilen, om de inte syns tror jag att de blir frågetecken, så ni inte tror jag fått dille på att skriva såna om hjärtanen inte syns! ds.

LAUGHING OUT LOUD

Det är precis vad jag gjort under den senaste timmen. Sitter och tittar på Madagaskar 3 och skrattar som ett litet barn! Och det är så skönt att få skratta åt något som egentligen är rätt barnsligt för en 19 årig person! Men jag har alltid varit en sucker för Madagaskar och typ Ice age ;)
Haha!
Åh nu ska jag se några avsnitt av vänner. Känns som en bra början på min lördagskväll!
Puss på er ♡


ONE IN A MILLION.

Tjabbatjena och allt det där!
Sitter på pendeln för att åka hem.
Känner mig rätt trött kan jag säga. Var överfullt på tbanan tillbaka till centralen och syrenivån var troligen inte den högsta. Ska hem och äta iaf!

Vad tyckte vi om Kista Gallerian då? Helt okej faktiskt. Inte så bra som jag trodde men i matväg var den grym. Jensens, Max, burgerking, donken, grekiskt, asiatiskt, steakhouse, mexikanskt + massa fik!
Ska nog åka ut dit och äta någon dag ;) haha.
Hittade inget i shoppingväg, kanske bra det? Men gick en sväng till ÖB och handla på mig lite små saker.
Massa choklad bl.a. ;)
Chokladen från Ritter sport är en klar favorit! Super gooooood.
Har även på mig mina "nya" converse !


Kista galleria

Hej!
Hoppas ni mår bra. Själv känner jag mig rätt glad idag faktiskt, känns skönt. Vaknade upp och kände mig rätt tom men nu när jag fixat mig, käkar lite frukost och ser att solen är framme känns allt mycket bättre!
Ska faktiskt ta mig ut till Kista Gallerian idag, ska tydligen vara super bra så vi får se :)
Hör av mig sen!
Puss♡


I'm good. I'm fine...

Hej!
Skriver ett sent inlägg men har verkligen inte hunnit eller orkat blogga. Först föreläsning från 8-10 och sen en snabbis på stan med Matilda. Åkte sen hem för att fixa med massa papper som ska skickas in. Köpte med mig lax och lagade till en snabb sås på mjölk och vitlök samt kokade lite pasta till och vips en super god matträtt ! Sen somnade jag och vaknade nyss.

Ska snart orka mig till duschen och få mitt hår tvättat! Yaay. Har faktiskt börjat älska att duscha, så mysigt tycker jag :)

Skriver lite mer sen!
Kram ♡


?!!?#*$£¥=?!??!##

F*N RENT UT SAGT! Vilken kass dag jag har haft. Försov mig lite grann och fick skynda mig för att hinna med bussen och magen kurrar som attans men tänker att jag blir borta knappt i en timme men SÅKLART har tjejen jag ska hämta klänningen av glömt den hemma så fick vänta 1 TIMMA på att hon skulle komma! Blir så trött. Kan ju inte säga att jag blev gladare av att jag var tvungen att handla och laga mat samt att det är massa andra små problem som gör att jag måste springa massa ärenden imorn också!
Helt enkelt ingen bra dag för min del.
Ska titta på film och glömma världen ikväll. Hörs imorn! Förhoppningsvis är jag på bättre humör då!


I NEVER HAD.

Godmorgon!
Regnet öser ner och jag är trött som
attans....
Klänning- handla - hem - laga mat - sova !
Easy as that.
Hörs lite senare ❥


FYND.

Hejhej!
Åh va jag har åkt kommunalt idag asså. Är helt slut! Men jag fick i alla fall hämtat min nya jacka :)
Imorn ska jag hämta den här fina klänningen som jag hoppas ser bättre ut på än vad den gör på bilden. Tycker att modellerna har typ världens dåligaste hållning ! Men gav bara 49kr för den så det är inte hela världen om den skulle se förjäklig ut! haha. Hittade föresten en bild på jackan jag köpte på New Yorker, fast den är mer åt det militärgröna hållet än på bilden. Ska ta en bild så fort jag kan när jag har den på.
Just nu sitter jag och lipar till Grey's Anatomy. Usch va sorgligt det är! Ska skopa upp lite glass och låta tårarna rinna. Puss♥
Klänningen jag ska hämta imorn.
 
Min jacka från NY. Älskar ♥

HURTS SO GOOD.

Hallåj!
Ännu en gång sitter jag på pendeln när jag skriver. Haha
Just nu är jag påväg hem en liten stund innan jag ska tillbaka och hämta jackan. Så dumt att det var så långt emellan att jag skulle hämta jackan och att föreläsningen slutade! :/
Blev dock secondhand shopping i några timmar tillsammans med Emilia. Kanske hittade något får se!
Kram på er :)


WAKIEWAKE

Ja jag antar att texten säger allt!
(fast den inte står högst upp. Blir så på appen...)
I alla fall, vaknade 05:40 idag. Tog 10 minuters sovmorgon. Kändes faktiskt, är faktiskt rätt pigg. Det gillas :)

Får se om det håller i sig eller om jag däckar under föreläsningen....
Spännande!

Nu ska jag däremot luta mig tillbaka och njuta av färden. Haha
Pussss !


HART OF ME.

Hejhej!
Har ni saknat mig??? Haha. Jag har i alla fall saknat er! Just nu står jag faktiskt och steker lite pannkakor, yepp. Jag är hungrig och för lat för att gå till affären så det var detta det fick bli. Har faktiskt transporterat min favorit sylt hemifrån för att den inte fanns här! Hur sjukt är inte det?
Sen tror jag att jag ska kika på film. Nåt får man ju göra nu när man är ensam igen. Känns sjukt underligt faktiskt.
Var i alla fall en väldigt trevlig middag. Gick tillbaka till samma ställe som jag cv Jossan var på igår och käkade. Alltid kul att vara igenkänd och välkommen tillbaka :) blev plankstek idag igen!

Imorn blir det föreläsning som jag säkert nämnt. Inte super taggad för att gå upp så tidigt menmen.
Har pratat lite med Linn också och jag hoppas hon kommer upp till mig. Vi får se! Håller alla tummar jag har :)

Imorgon går även min tradera auktion på ett par vita converse i strl. 38 ut. Just nu är de uppe i 141kr. Önska verkligen att de hade passat men har iaf mina marinblå och röda! Ett par vita får jag skaffa till våren ist.

Nu ska jag käka lite pannkakor!
Kram!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3922872/images/2012/pic_506b3666e087c33f466a5a86.jpg" class="image">


MINT BLUE

Hejhej!
Just nu sitter vi och kikar på tv. Slappar lite innan vi ska iväg. Jossan åker ju hem idag :( åh så tråkigt!!! Kommer bli ensamt här hemma nu!
I eftermiddag ska jag på middag med en hemlig person. Haha låter så löjligt och skriva så men jag vet att personen inte vill bli nämnd i min blogg :)
Och imorn ska jag upp halv sex för att åka till en föreläsning vid 8. Suck!
Sen ska jag hämta min army jacka och det blir nog att ta en sväng på stan när jag ändå är där!

Känns som jag har en bra fortsatt vecka framför mig! Bättre blir det denna månaden då jag fyller och får besök från fint folk!! Åh längtar :)

Bjuder på en önskeoutfit. Give me <3


00:56

Godnatt?
Ja det är väl verkligen vad man borde säga vid denna tid! Haha.
Idag har tiden verkligen gått fort tycker jag. Känns som det var ett antal timmar man inte ens upplevde... Idag var vi i alla fall runt i innerstan. Tog en sväng på Östermalm och Drottninggatan. Fick hålla i den omtalade IPhone 5 och käkade sjukt,sjukt, sjukt god plankstek i gamla stan!!! Åh va gott det var. Både jag och Jossan ser detta som vårt nya favvo ställe. Och påtal om Jossan, imorgon åker min fina vän hem :( känns jätte tråkigt men jag vet att vi syns snart igen, det måste vi ;)
Fick förövrigt mina converse idag. Dessa passade perfekt! Alltid trevligt :)
Nu vill jag bara ha min army jacka och ett par byxor jag spanat in!
Shoppinggalen? Det har inte blivit bevisat ännu!
Nu ska vi däremot sova så säger Godnatt! Pussss
Bjuder på lite bilder från idag!
OCH jaa typiskt mig att prova shorts när vintern är här snart ;)


RSS 2.0