Bailando Por El Mundo.

 
Hejhej!
Slänger in ett litet inlägg här innan jag ska käka påskmat med mina föräldrar. Är just nu hemma i Uddevalla och här kommer jag stanna (om inget händer) tills i början på maj. Kul! Länge sen jag stannade så länge. Har ju varit hemma då och då över en helg men det är ju inte riktigt samma sak. Kom hit i onsdags och har sen dess träffat fina vänner, umgåtts med familjen och gosat med min prins
 
Till helgen blir det att träffa en annan efterlängtad vän och göra staden osäker. Haha så jäkla kul när vi drar ut för man vet aldrig vad som kommer att hända! Så se upp imorgon Uddevalla ;)
 
Idag ska jag däremot ta det rätt lugnt. Borde egentligen plugga men tänker att jag ska sätta igång nästa vecka och köra stenhårt! Har ju pappa till hjälp så det ska nog bra!
 
Annars då?
Livet rullar på och jag mår bra. Hoppas att ni gör det också. Älskar att det är vår på G, 17 grader på söndag liksom!  Och en annan sak som gör mig extra glad är att jag ska klippa mig imorgon. Ska bli så skönt att få tillbaka mitt friska hår. Misshandlar ju mitt med hårföning, plattning och styling, hehe. Skulle vilja göra en ny ombre också, typ som tjejen på bilden, gud vill ha hennes hår! Ska prata med min frisör om det imorn. Spännande :D Nej nu kurrar magen så ska se om det är lunchdags snart.
Ta hand om er och GLAD PÅSK! X
 
//Bild lånad från google//

Petra Marklund - Cecilia .



//"tror du som jag på att allt har sin tid?"
- vad tar tid min vän? //

Hej.
Ikväll cirkulerar en massa tankar vilket skapar stress. Orkar inte var stressad! Det är inte så man vill vara, var tog mina rosa moln vägen? Efterlyser på stört! 

Tänker väl mest på framtiden. Åh, idag vore det bra att vara en lev- i- nuet människa, en sån som jag brukade vara men jag har väl förlagt den egenskapen... Ajsing

Annars då? 
Plugg, plugg, plugg! 
Att börja plugga igen var en dum idé! 
Nej det var det inte. Då hade jag missat den roligaste tiden i mitt liv. Kärlek till alla vackra människor jag har i mitt liv här i Varberg! Utan er hade mitt liv varit alldeles för tomt. 

Nej nu ska jag försöka att sova. 
Hoppas ni sussar sött i era sängar och drömmer sockersöta drömmar! 
X

// bild från korridorsfesten. //


RSS 2.0