P u l s e n . O m s o r g .

 
Hej på er! 
 
Hoppas ni har en fin lördag med mycket sol. Själv njuter jag av lite ledighet tillsammans med mina två favorit killar efter att ha jobbat 7 dagar på raken utan ledigt. Blev så eftersom jag jobbade sista dagen på City den 17e februari och började i måndags på Pulsen Omsorg. Lite jobbigt men veckan som varit har definitivt vägt upp för tröttheten. 
 
Detta blogginlägg tänkte jag dedikera till just min första vecka på mitt nya jobb. 
 
Som jag skrev så började jag i måndags. Klockan 8.00 stod jag nervöst och väntade på min chef som skulle möta upp mig. Massor av människor strömmade förbi och jag hälsade på alla jag såg. Troligen en kvarleva från City- tiden där kunden alltid var i fokus. Troligen något som människor inte var helt vana vid här då många ryckte till när jag hälsade godmorgon. 
 
Efter att ha blivit upphämtad så fixades ett passerkort till mig. Vi gick in till Omsorgs del av Pulsen och jag blev runtvisad och hälsade samtidigt på de människor jag stötte på. Så många människor jag hälsade på och så många namn. Mår dåligt över att jag glömt så många men lär mig fler för varje dag i alla fall! Sen fick jag träffa mitt team och fick tilldelat mig en mentor. Rundtur och andra praktiska saker visades också och sen blev det lite möte, lunch och sen fick jag sätta ihop mina skärmar med min laptop och fixa andra småsaker. Kommer tyvärr inte ihåg precis allt men den första dagen gick riktigt fort och jag var helt slut vid 17.00 då jag slutade för dagen. 
 
J sa att det märktes att jag inte pratat på hela dagen för jag var inte tyst för en sekund och vi gick även till Vinci för att fira min första dag (ja, jag pratade mest). Så mysigt! Fick även en riktigt fin blombukett för min första dag på jobbet. Han är så fin❤  
 
Resten av veckan har bestått av möten, genomgångar, lära känna människor och att läsa på, Mycket! Jag har ett litet anteckningsblock på mitt skrivbord som jag fyllt med information och frågor. Det är mycket att ta in! Men så kul. 
 
Det känns väldigt konstigt att inte jobba på City mer. Känns knappt som man slutat för när man går in hamnar man lätt i gamla mönster och börjar nästan att jobba, haha. Men samtidigt är jag så glad att jag dels fick chansen och att jag tog den för oj va detta äventyr känns spännande, utmanade och roligt! Jag ser verkligen fram emot att lära mig om allt och utvecklas. Jag törstar efter det!
 
Idag ska jag dock träffa några gamla kollegor och ha en liten avtackning. Ska bli kul att träffa dem igen för det kan jag ändå sakna, att umgås. Samtidigt är jag jätte glad över mina nya kollegor och jag tycker jätte mycket om mitt team. 
 
Nu måste jag dock sluta blogg för jag tänkte umgås lite till med min fina pojkvän innan vi ska skiljas för kvällen. Jag vet att jag skrivit det innan men jag skriver det igen. Så tacksam över att jag har honom i mitt liv. Älskar honom så sjukt mycket! 
 
Puss på er! 

K i n g s . A n d . Q u e e n s

 
Hej ! 
Kommer ni ihåg mig? Nää men fy va länge sen det var. Jag skyller som vanligt på för mycket jobb och annat som händer. Så nu när jag ligger hemma sjuk och strandad som en val i soffan så har jag all tid i världen att blogga. Bra va? 
 
Det har hänt alldeles för mycket sen sist! Det blev en till London-resa. Denna var dock planerad och skedde mer eller mindre en månad efter den första. Lite upprepning för mig men också kul och åka dit med Johan som aldrig varit där och leka turist igen. 
 
Sist jag bloggade hade vi just spenderat två månader ihop och i helgen som var så firade vi ett halvår, mannen i mitt liv och jag. Det är ganska galet faktiskt. Hur tydligt man kan se en framtid med någon och hur säker man är på att ingen annan någonsin fått en eller kommer få en att känna såhär. Bara han. Galet. 
 
Sen har det varit jul och nyår. Jul spenderades hemma hos föräldrarna och det var så välbehövt och mysigt. Självklart tog jag med mig den finaste av alla, Cairo. Mamma och pappa blir så glad när han kommer. 
Nyår spenderades i Göteborg med hotell, spa och god middag med J❤. 
 
Mycket annat har hänt också. Jag har fått ett nytt jobb vilket gjort att jag sagt upp mig från City efter 3 år och 3 månader. Känns såklart jätte tråkigt och ganska läskigt men samtidigt känns det helt rätt och så kul! Börjar på måndag och det pirrar i hela kroppen. När jag tänker efter kan det också vara min förkylning men ändå! 
 
Där i januari blev det också en resa till Egypten med Johan som var som ett djupt andetag vid vattenytan. Som att äntligen få frisk luft och kunna andas igen. Tänkte skriva ett separat inlägg om Egypten så skriver inte mer än så nu. 
 
Nu däremot ska jag kraschlanda i soffan, äta nybakade frallor, knapra alvedon och titta på film hela dagen. Förkylningen har mig i sitt våld kan man säga :( 
 
Ta hand om er finisar! 

RSS 2.0