n e v e r . e n d i n g . s t o r y .

 
Hej!
hoppas allt är bra med er. Med mig är det faktisk väldigt bra just nu. Känner att jag verkligen är inne i en rätt skön period. Skolan går bra, jobbet går bra, vännerna och kärleken går bra. Himla skönt det där. Man ska ta vara på såna här perioder!
Just nu sitter jag och har precis sökt in till olika kurser inför hösten. Ni som har koll vet ju att jag pluggar andra året på webbredaktörsprogrammet i Borås. Sista året och närmare bestämt höstterminen får man läsa på annan ort så jag har precis valt ut vilka kurser jag vill läsa. Riktigt spännande!!
Förhoppningsvis sista gången jag hänger inne på antagning.se, skönt efter snart 6 år av studier puuh!
 
 
Annars då?
Ska alldeles strax gå och lägga mig. Börjar 06.45 imorgon så behöver gå och lägga mig i tid. Det roliga när man arbetar inom handels är ju faktumet att helger inte existerar. Jag har varit ledig de tre senaste dagarna från skolan så jag har på ett sätt redan haft helg och nu börjar jobbet igen. Jobbar både lördag och söndag men det är kul det också. Imorgonkväll ska jag hem till en kompis och mysa. Hoppas på mycket skratt och massa godsaker vilket alltid brukar vara standard med oss.
 
Men nu måste jag sova. Jag utan sömn är ingen bra idé!
 
Föresten, vet att jag är dålig på att lägga upp blogginlägg och jag vet att det är ett antal där ute som läser min lilla blogg. Så till er som inte redan har mig på snapchat: lägg till mig! Jag är mycket flitigare där kan jag lova ;)
mariavalentiin - och jaa, det ska vara två i.
X
 

RSS 2.0