t h o m a s . s a b o

 
Godkväll på er finisar!
Just nu sitter jag på vårt sjukt fina hotellrum (eller svit som det egentligen är) och skriver. Solen håller på och gå ner och jag blickar ut över vår fina pool. Gu va lyxigt det har varit att få en vecka borta i solen och ladda batterierna. Det känns verkligen som att jag kommer komma hem som en helt ny människa! Vilket jag på sätt och vis gör, hela ett år äldre än när jag åkte, haha. 
 
Jag har enorma mål och förväntningar på året som 25. Vilka de är kommer jag berätta lite längre fram :) 
I 25års present fick jag världens finaste halsband och jag ser det lite som mitt power-halsband. Jag ska ha det varje dag för att påminna mig själv om vilken stark person jag är. Mitt 24åriga jag glömde det lite väl mycket tyvärr.
 
Flyget hem går inte förens vid 01-tiden så vi ska snart iväg och käka och sen blir det barhäng. Transfern åker härifrån vid 22-tiden och vi landar i ett kallt och regnigt Sverige runt 04.30, huuuaah! 
 
Hoppas ni får en toppen kväll! Ska försöka lägga upp ett inlägg om resan snart också, puss puss 

. s a k n a d e n . e f t e r . d i g .

 
Jag hade verkligen lovat mig själv att inte skriva om detta och lämna det utanför bloggen. För det är så jobbigt och så tungt och jag vill helst inte att människor ska veta för mycket intima saker om mig. 
 
Så började jag på ett inlägg som aldrig blev publicerat en solig dag i maj. Men sorgen tog verkligen över och jag bara behövde få någonstans att skriva av mig efter hans död så valde att publicera två inlägg... Jag tror inte att man riktigt begriper konceptet av döden om man inte förlorat någon som stod en väldigt nära. Jag gjorde i alla fall inte det innan. Visst hade människor i min närhet dött men inget som verkligen tog så hårt som när han försvann. 
 
Någonstans i all sorg förträngde jag jag väl alla känslor också och på ett sätt gör jag väl det fortfarande för det är egentligen endast när jag är hemma som det verkligen slår en i magen. Det är som att hjärnan jobbar för att förstå om han har funnits eller om alla minnen bara är inbillade. Det är ganska obehagligt hur inbillningen om att han inte är borta gör sig påmind. Jag kan sitta och tro mig se honom i periferin. Höra honom komma upp för trappan eller tänka att han sitter i ett av de stora fönstrena. Han är inte där, han är ingenstans. När ska jag förstå det?
 
Inte idag i alla fall. Idag gjorde jag precis så. Trodde mig höra och se honom överallt. Tänkte att han verkligen väntade på mig när jag kom hem. 
 
Så länge han har det bättre så gör det inget att mitt liv föralltid kommer vara mycket sämre utan honom. 
 
Wellwell
påtal om helt andra saker. Snart åker jag utomlands. Längtar som en galning till varmare dagar och sol! Innan dess är det typ femtonhundra andra saker som ska göras. Skolan är i alla fall så gott som klar. Skönt! 
 
Något som får följa med på resan är helt klart min nya tjocktröja. Ä L S K A R den ! Gul är ju min favoritfärg och just den här nyansen av grön är också sjukt snyggt så tiopoängare. Inköp på vintage shop. 
 
Nu ska jag däremot äta och sen blir det sängen. Trött tjej här. Puss på er X

' G I N A T R I C O T . O U T L E T '

 
Hej!
Jaa precis som rubriken lyder. Det var ännu en gång dags för lite shopping på GinaTricots outlet. Har nog varit där kanske 5 gånger minst nu. Hittar alltid något kul och priserna är löjligt bra!
 
20kr för Bikinis, underkläder, smycken osv.
30kr för linnen, t-shirts och toppar
50kr för klänningar, tröjor, shorts
70kr för jackor och jeans 
 
Oftast brukar jag komma hem med massor av Molly highwaist jeans men de hade knappt några alls igår. Himla tråkigt då det är nice att betala 70kr för ett par istället för 299kr som de kostar i vanliga fall. 
 
Många brukar undra vad det är för kläder. Jag tycker att det har varierat. Igår var det mycket linnen och shorts. Mycket fult men det fanns lite guldklimpar också. Jag hittade mer eller mindre bara plagg som hade prislappen kvar och som jag sett i butik. Den röda och svarta bodyn såldes senast i somras och kostade då 199kr coh jag fick två för 60kr, KASCHING! haha. 
 
betalade runt 300kr för 8 plagg. Riktigt bra shopping och mycket kommer följa med utomlands om två veckor. 
 
Wellwell
Just nu sitter jag på föreläsning. Sen ska jag hem och vila upp mig för ikväll är det matlagningskväll med jobbet på schemat. Kommer bli kul. Alltid gott med mat :) 
 
Hoppas ni får en toppen dag, X

- N E W . I N . O C T O B E R -

 
Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår bra men är ganska trött faktiskt. Troligen för man hade någon som låg och drog i en hela natten... Men ska verkligen inte klaga. Två powernaps senare så är jag nu redo för att jobba! 
Men vad inlägget skulle handla om var inte vad jag gör utan vad jag gjort och det är att beställa en ny omgång saker från Cocopanda!! 
 
Jag har sagt det innan och jag säger det igen. HERREGUD vilken grym leveranstid de har! 
Beställde i söndags och det kom igår. Riktigt bra. Något annat jag också beställt som kom igår var min nya jacka. Däremot har jag inte hunnit använda den så får ta en bild när jag ska göra det. 
 
Tillbaka till beställningen,
 
Jag beställde återigen värmeskyddet Revlon Uniq One All-in-One Hair Treatment. Ni som läser min blogg ofta minns säkert att jag beställde denna förra gången. Och nu har min förra tagit slut så jag beställde självklart en ny! Den är grym. Luktar gott och gör gott. Om ni missade det inlägget så kan ni trycka HÄR så kommer ni dit om ni vill läsa mer om produkten :) 
 
De andra två produkterna har jag inte testat innan så det ska bli spännande och se hur de är. 
 
Nyx Matte Finish Setting Spray. Denna beställde jag eftersom jag hört så mycket gott om den och eftersom jag får oljig hy så kändes denna perfekt. Då den ska hålla sminket på plats och motverka oljighy
 
Lashtastic Mascara. Aldrig provat denna heller men eftersom den hade fått väldigt bra betyg och recensioner + att den var grymt billig så tänkte jag prova denna. Har redan sminkat mig idag så får prova den imorgon
 

RSS 2.0