T H E . N E X T . S T E P .

 
Hejhej, asså jag måste bara berätta något rätt stort för mig. Jag är ju inte mycket för att binda mig och va fast liksom. Men vissa saker har jag ändå tagit steget och bundit mig till. Typ mitt mobilabonnemang, mitt ansvar för mina "dyrare" ägodelar typ min cykel: Sixten och självklart bilen Stig♥
 
Nu har jag bestämt mig för att ta ett stort steg med Stig, vilket även gjort att jag blivit lite mer vuxen då jag skaffat ett Circle K- kort. Alltså ett kort för tankning m.m.
Detta är ett stort steg för mig men det känns bra. Haha nu tycker ni säkert jag är helt knasig. Men jag får verkligen panik av att vara fast med något (eller någon).
Men detta känns som sagt bra och det är gött att samla lite vuxenpoäng också ;)
 
Well well, idag har jag även ÄNTLIGEN fått gå och höra Åke prata om sin utställning "Utsatt" här på Kulturhuset i Borås. Ville egentligen gå förra veckan men var bortrest så det var lite svårt, men idag hann jag med utställningen efter jobbet vilket var tur då den försvinner imorgon. Önska alla kunde gå och titta på den och lyssna på Åke.
Det är verkligen gripande och en riktig ögonöppnare. Riktigt glad och tacksam över att jag fick komma och kolla :)
 
Imorgon arbetar jag kvällspass så jag ska försöka hinna med massa ärenden och sånt innan jobbet. Ska bli riktigt skönt med sovmorgon imorgon. Har vaknat tidigt i 4 dagars tid nu så sovmorgon kommer bli riktigt nice.
 
Nu ska jag slökolla lite på tv innan jag går och lägger mig.
Föresten! Imorgon kommer nästa subject- inlägg så håll lite utkik ;)
 
//Bild från myskvällen igår med Ida //
 
X
 
 

" Vill du ha sex? "

Asså det händer ju en del rätt roliga saker när man jobbar i en mataffär. Kunderna kan va rätt roliga om man säger så.
Igår var en sån dag.
Jag sitter lite disträ i kassan och ska ta betalt av en manlig kund. Helt plötsligt säger han: "vill du ha sex?". Varpå jag svarar spontant "absolut!".

Redan där var det rätt kul, känns bra att min spontana tanke är ja där, haha.
(Självklart fattade jag ju att han menade sex kronor och inte något annat)
I vilketfall börjar jag väl flina lite vilket gör att mannen som är medelålders reagerar på vad som har sagts och säger "ja asså sex kronor inget annat, man är ju gift" och skrattar lite.
Då blir jag rätt ställd så jag svarar nog bara genom att säga hans växel.

Vet inte varför jag delar med mig av den historien egentligen. Lite kul att dela med sig av tokigheter från jobbet.


Kvällspasset idag hade inga knasigheter i alla fall. Var rätt lugnt och det är alltid kul att jobba med Åke. Man får så många goa skratt, finaste Åke asså!

Imorgon jobbar jag också, men morgonpass. Sen blir det taco-kväll med Mathilda. Mumma!!
Jag vill bara att veckan ska gå fort, för snart bär det av på äventyr till mitt älskade Norrköping. Längtar till tusen!!

Nu ska jag däremot fortsätta käka marrängswish och läsa min "nya" bok. Hade den för några år sen men hittade inte boken så beställde en ny. Vilket var tur då det är en av mina favorit böcker.
Ha en toppenkväll X


B . I . L . E . N : S . T . I . G .

Åh jag hatar verkligen den nya uppdateringen på blogg.se appen.

Mycket mer komplicerad och nä, mindre bra helt enkelt.
Påtal om något helt annat..
Det känns som min bil är min lilla bebis eller nåt. Jag skämmer typ bort den, tar hand om den och pratar med den, haha! Förra veckan fick han nya däck, denna veckan ska han få en ny glödlampa och i förrgår fick han en storstädning. Det är kärlek det.

Efter Stigs lilla tripp till verkstan ska vi ut på äventyr igen. Vi ska hem till bästa Pernilla för lite efterlängtat bästis-häng!!
Om det bara kunde varit fint väder också :/

Annars då?
Känner att livet flyter på. Njuter av ledigheten till tusen och längtar samtidigt till hösten.
Känner mig lite lost just nu. Det är mycket tankar i huvudet, vad som känns rätt, vad jag vill, vart jag vill ta vägen och om jag vill göra samma misstag igen..
Känns som allt kommer klarna snart. Det är viktigt att komma ihåg att det är okej att vara lost ibland.

Nu ska jag kolla klart på pirates of the caribbean och packa det sista. Ska upp tidigt imorn nämligen :)
Hoppas er kväll är toppen,
Allt det bästa förtjänar ni, glöm aldrig det!
X

 
 
 

RSS 2.0