2 0 1 6 : 0 2 : 2 5



Hej bloggen, 
Tänkte bara kika in och säga hej. Har typ precis kommit hem från skolan och verkstan. Min bil har varit inne för att bli lite fixad och jäklar va jag har saknat honom nu när han varit borta :(
Nu vill jag typ inte lämna honom igen! Haha. 
Ska snart springa iväg och arbeta. Kör ett kort arbetspass idag vilket är tur då jag egentligen skulle behöva sitta och plugga. Men ska bli kul och jobba lite, var några dagar sen nu. :)

Annars då? 
Börjar bli sugen på en förändring nu. Sitter och kollar på gamla bilder och börjar fundera på om jag skulle fixa en ny hårfärg igen. 
Hittills har jag haft:
• brunt hår
• rött hår
• svart hår
• ljus ombre ( se bilden)
• mörk ombre 

Ska se om jag hittar nån snygg färg. 
Men nu ska jag ta en powernap innan jobbet. X

- . WHY . WORRY . -


Godmorgon, 
Asså jag kan nog inte säga det nog men åh va jag saknar sommaren! Kan vi inte få lite värme snart eller i alla fall lite vår?
Vaknade upp och kände ett sånt himla sug efter att springa runt i ett par av mina klackar. Svårt att tänka sig nu när vädret är som det är. Menmen!  
Håller på att göra mig iordning för att gå till skolan och efter det ska jag plugga
Rätt basic dag, men dagen innan löning är man inte för kaxig ;) 

Några saker jag tänk köpa denna månaden är:
GHD plattång
• ett par nya skor 
• två tavlor
• tv-bänk 

Men ska även försöka spara pengar inför London. Ska bli så kul att få åka bort och shoppa! Hoppas på varmt väder så man kan klä sig lite tunnare. 
Nu däremot ska jag skynda mig till skolan så jag inte kommer försent till föreläsningen
X

//alla skor fick inte plats på hyllorna...//

STEP . ACROSS . THE . LINE .



Godmorgon!
Asså tänk att vakna upp till denna man. Jag hade varit överlycklig. Finns nog ingen som slår Shia Labeouf (för mig 😉)
Well well...

Idag ska jag vara riktigt duktig och plugga. Har en inlämningsuppgift som ska in på fredag så tänkte göra klart den idag så man kan ta det lugnt och fokusera på att jobba och annat kul resten av veckan.

Vaknade föresten upp med världens sug efter att resa. Ni vet den där känslan av att man är rastlös och bara vill uppleva något annat. Liksom andas annan luft, äta annan mat, se andra saker. 
Jag ska utomlands i slutet på mars. Det blir en weekend till London, får försöka hålla mig tills dess!

Nu ska jag däremot käka lite frukost och ta tag i dagen. Carpe diem osv
X

WHEN . I . LOOK . AT . YOU .



Hej bloggen,
Just nu känner jag att jag går i föränderliga tider. Låter så himla klyschigt men det är sant
Jag har äntligen börjat bli klar med min lägenhet. Bilden är väl ett litet smakprov kanske ;). 
Men det gäller även andra saker, känner att jag utmanar mig själv och försöker att möta mina rädslor. Himla läskigt men även spännande. 
Samtidigt känner jag att jag börjat prioritera mera. Liksom vad och vilka jag lägger min energi på och det är så himla skönt. Låter så himla elakt men ibland ger man mer än man får och då är detta den bästa utvägen...

I veckan som kommer blir det jobb, filmkvällar och opera. Var ju på opera förra våren så det ska bli kul och gå igen. Känns alltid lite spännande och annorlunda att befinna sig på operan. 

Annars då? 
Varit inne i en väldigt stressig period det senaste och försöker att balansera alla delar i mitt liv. Har tänkt att jag ska börja med träningen igen men hittar inte motivationen. Åker hellre ut på äventyr i min bil
Det är egentligen sjukt att man kan få så starka känslor för ett fordon som jag har för min bil. Men jag ser liksom inte ett fordon utan jag ser han typ som levande och jag skyller på toy story, transformers och Herbie som gjort mig såhär haha! Nä men skämt o sido, jag älskar min Stig :)
X

RSS 2.0