N E W . I N . N O V E M B E R .

 
Då var det dags att visa lite saker som hittat sin väg hem till mig. Shoppade lite på Black friday och fick äntligen hem mina köp. 
Dels köpte jag en hur fin som helst väska från River Island och en topp från Vero Moda. Sen köpte jag mig ÄNTLIGEN en till personlig almanacka. Nu kan jag äntligen få lite koll på mina planer och sluta dubbelboka mig, hehe. Körde på ett färdigt tema den här gången. För er som inte vet vad personligalmanacka är tycker jag ni ska kika in deras webbsida och kanske göra en egen? Jag tycker det är himla kul och bygga en almanacka från grunden. Den här gången la jag till fält för jobb, träning och skola. Riktigt nöjd!
 
Toppen fick jag ingen bra bild på själv så lägger ut bilden från Nelly.  
 

Påtal om något helt annat, träffade Åke igår och käkade lite thai innan vi gick och såg Mordet på orientexpressen. Det är ju en av mina favoriter och jag var väldigt pepp på att se den. Den var bra, annorlunda men bra. Inte lika bra som orginalet men det var verkligen kul och se den. På fredag blir det Solsidan. Himla bra vecka detta än så länge! X

Olympus E-PL8 Pancake ♥

 
 
Godmorgon fina läsare!
Jag vill först bara varna och säga att det troligen kommer komma upp en del inlägg den kommande tiden. Har en hel del jag vill få ut mig och med en ny kamera så kommer jag fota ännu mer och då även lägga upp mer bilder. Åh så kul det känns, hoppas ni tycker det också! 
 
Nu till det riktiga ämnet denna morgon. Det är dags att introducera min nya älskling för er, min nya Olympus (Orvar). Åh jag har bara haft honom i några få dagar (han följde med mig hem på Black friday) men jag är redan kär! Herregud hur har jag kunnat leva utan en kamera i flera år? Sålde min gamla 2012... tror jag det var... anyway, jag har saknat det så mycket och nu är jag lite små ledsen att jag inte har en resa bokad just nu så jag får ta massa fina bilder men det kommer 😊
 
Jag har inte hunnit sätta mig in i kamerans alla funktioner och inställningar men är nöjd med bilderna jag hunnit ta än så länge och är väldigt peppad på att lära mig! 
 
Eftersom jag inte är någon expert på kameror så får ni kika själva på kameran om ni är intresserade TRYCK HÄR
 
 
Idag har jag tänkt att jag ska plugga och göra matlådor. Jag skriver tänkt eftersom jag har en tendens att frångå mina planer... haha jag är hopplös. Ska även jobba, har färre arbetspass nu vilket känns skönt. Märker att stressen tar på mig. Min PT kommenterade det också och det är viktigt att jag äter som jag ska så träningen ger resultat.
Påtal om träning. Nu har jag haft några pass till och herregud, hur ska jag kunna leva utan Anna sen? Hon kickar min lilla rumpa och jag går konstant runt med träningsvärk men det är så värt det. Varje krona!
 
Ska träna imorgon igen vilket känns skönt. Vi pendlar mellan att träna ben och rumpa och armar och rygg. Jag är starkare i benen så jag föredrar de passen men det är skönt att träna armar också så man tränar upp dom.
 
Nu måste jag däremot äta upp min frukost och börja plugga. Hoppas ni får en toppen dag♥ 
 

B I R T H D A Y . N R ° 2

 
 
Hej finisar!
Hur mår ni denna gråa dag? Snöar det på er? Här snöade det lite imorse men var mer snöblandat regn så det försvann lika fort. Yaay, haha jag hatar snö. 
Med mig är det toppen! Jag känner mig så fylld av energi efter att ha fått spendera helgen med de flesta av mina favoriter. Pernilla kom ner redan i fredags och åkte precis. Känns alltid tomt men så mysigt medans det varar! Resten av de fina tjejerna kom igår och vi firade trots kyla, dålig musik och knasiga människor. Låt oss lämna det där 😉. 
 
Igår firade jag som sagt min 25års dag i efterskott. Pernilla och jag började med en dunderfin frukost på viskan i Knalleland. Vet att de har frukostbuffé på Viskan i centrum men denna är nice för man får en tallrik man valt själv med godsaker. Känns fräschare! Sen började vi fixa oss samtidigt som vi kikade på Svärdet i stenen. Herregud va länge sen det var jag såg den! Vissa kommentarer är så klockrena också. 
Linn kom ner vid 16.00-tiden och sen mötte vi resten på Pinchos för god mat och goda drinkar!  
Sedan gick vi hem till mig och förade lite för att sedan dra vidare till Viva som var njaaaa. Väldigt konstig men jag fick donken så jag vart glad, haha. 
 
Tack som attans alla inblandade! ♥
 
Idag tog vi sovmorgon och gick sedan och handlade frukost på ica. Vi körde på bagels, cream cheese, juice, bär, yogurt och ägg. Kändes som en bra start på en seg dag.
 
Nästa vecka blir ganska lugn faktiskt. Det blir inte så mycket jobb, men mycket roligt! Bio x2 (Mordet på orientexpressen & Solsidan), middag, bowling, bröllop och träning!
 
Känns som en riktigt bra vecka. Nu ska jag sova lite till, är helt död. Hoppas ni får en toppen dag♥
 
//Bilderna är tagna med min nya skönhet. Oredigerade och allt. Älskar denna kamera!! //

- . P T - T I M E . -

 
Som några säkert sett eller hört så har jag börjat mitt nya liv. Haha asså jag orkar inte när man skriver så. Känns som det är så klychigt och fejk på något sätt. Lite sådär nyårs- varning. Men i vilket fall så har jag ju börjat ett nytt liv. Ett nytt träningsliv. Jag har lekt med tanken av en PT rätt länge men det var på Cypern som jag verkligen bestämde mig. 
Jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på träningen och kosten under mitt 25åriga år (och självklart så länge som det går). 
 
Så hur började jag då?
 
Det började med att jag googlade runt. Skrev typ "Pt Borås" osv. Fick inte upp jätte mycket resultat och de gym som hade PT hade dyr medlemsavgift och saftiga priser per PT-tillfälle. Eftersom jag ändå gillar att kunna träna när jag vill så var jag heller inte så sugen på att byta från Fitness 24/7. Så jag beslutade mig för att börja gymma i Göteborg istället. 
24/7 hade PT i Göteborg eller Halmstad som var närmst mig så jag valde att börja gymma på 24/7 vid Ullevi i Göteborg. 
 
Ganska många har reagerat på det där med att gymma i Göteborg. Men jag känner såhär:
Jag vill satsa helhjärtat på träning och kost. För att kunna göra det måste jag ha en PT. Jag vill inte byta gym. Aa då måste jag ju ta mig dit de finns. 
 
Sen tycker jag att det är roligt att åka till Göteborg och roligt att gymma på ett nytt, större och finare gym än det i Borås
 
Hur går det till då?
Jag kan inte säga allt för mycket än då jag precis börjat men det började med att jag med darriga fingrar skickade ett mejl till den PT:n jag valde. Man kunde ringa men jag kände att det var lättare att skicka ett mejl. Fick svar bara efter någon timme och vi beslutade att ses redan efter några dagar. 
 
Första tillfället var bara en konsultation. Där jag fick berätta vad jag ville åstadkomma, ha hjälp med osv. Jag fick även berätta om matvanor och mina svårigheter med mat i kombination med ett stressigt liv. 
 
Det kändes jätte bra att sitta ner och förklara vem man är, vad man vill och vad man faktiskt måste erkänna att man har svårt för. 
 
När vi skildes åt fick jag som uppdrag att föra en matdagbok under tre dagar. Där jag skulle skriva ner allt jag åt och drack. Vilka tider, ungefärlig mängd och gärna ta bilder på maten jag åt. Det viktigaste var att jag var ärlig. Det var nog det svåraste av allt. Att inte äta massor under de dagarna för att det skulle låta bättre
 
Något annat vi även bestämde var hur många tillfällen jag behövde (jag valde 13 pass) och hur långa passen skulle vara (jag valde 60 min) och hur man ville betala (delbetalning eller betala allt direkt). 
 
PT- träning
Andra tillfället hade vi igår. Då tog vi mått, vikt och då fick vi fram hur mycket fett jag hade på kroppen, hur mycket vatten osv. Kändes jobbigt men även skönt att höra allt. Det fick en att vakna upp lite. Däremot hade jag bra värde på nästan allt. Skönt! 
 
Efter det var klart så började vi träningen. Vi körde uppvärming på roddmaskin. Jäklar va det tog!! Sen gick vi över till att göra utfallssteg, utfallssteg med medicinboll ovanför huvudet, utfallssteg med medicinboll som man för åt sidan av kroppen. Squats, sumosquats, sumosquats med vikt och sen gjorde vi övningar med stepbräda. 
 
Det var nog det jobbigaste träningspasset jag haft i hela mitt liv men även det bästa! Herregud va ovärderligt det är att ha någon som visar hur man ska göra och säger till när man gör fel. Squats som jag stått och gjort hundratals har jag självklart gjort fel! Det märkte jag igår när jag fick göra de på rätt sätt. Det tog hundra gånger mer än innan. 
 
När träningspasset var slut var jag helt skakig i benen och jag fick även beröm för att jag kämpat på bra. Jag fick även veta att jag har muskler och en bra grund. Nu handlar det bara om att pusha med vikter och förbättra kosten. 
 
Efter träning
Fick som uppdrag att gå till Gymgrossisten och köpa proteinpulver för viktuppgång. Det blev Star Nutrition Supreme Mass med smak av hallon. Jag har inte prövat den ännu och jag hoppas den inte är allt för äcklig, haha. har så svårt för konstgjorda smaker så det blev ett stort nej till både jordgubb och banan. 
 
Jag köpte även en Nutramino Proteinbar Chunky Peanut & Caramel 60g för att hjälpa till att återhämta kroppen. Ska nog beställa fler såna. Bra som snacks och återhämtning. 
 
Idag har jag sån sjuk träningsvärk asså! Det gör så ont i både ben och rumpa men samtidigt känns det skönt för då vet jag att jag tränat muskler jag inte använt innan och att det ger resultat. 
Har bokat in ganska många pass redan men tanken är att jag även ska träna själv. Jag ska nog låta kroppen vila tills i alla fall imorgon men sen ska jag ge mig iväg till gymmet. Nästa PT pass är 20/11 så ska försöka träna två gånger innan dess. 
 
Sista tankar 
Jag tycker än så länge att det känns hur bra som helst med PT. Det är dyrt, väldigt dyrt men jag tycker det är en investering och något som får mig att må bra. Så det är helt klart värt det! Jag vet inte än om det räcker med 13 pass men man kan alltid köpa fler! 
 
Nu däremot ska jag ta en powernap och sen dra till jobbet. Ikväll sen blir det Pinchos med fina tjejer. Ha en toppen dag finisar♥
 
 ps. Om ni har frågor om PT och så får ni gärna höra av er så ska jag försöka svara! ds. 

. C Y P E R N .

Godkväll! Blir ett sent inlägg men jag har lite tid över nu att skriva. Är så mycket att göra varje dag att jag inte känner att jag hinner med att blogga så mycket som jag vill, tråkigt men sant! Jag lovade er ju ett inlägg om Cypern och här kommer det :) 
 
 
Började resan från Sverige vid 06-tiden den 23:e oktober. Det är något speciellt med att åka tidigt till värmen. När jag åkte till Rhodos åkte vi också tidigt. Temperaturen låg då på 7 grader och denna gången var det runt nollgradigt eller kanske t.o.m minusgrader. Var så skönt att lämna kylan och åka till värmen! 
 
Utsikten från flyg är egentligen fantastisk. Vilka färger liksom! 
 
Väl framme på hotellet så möttes vi av en fantastisk buffé och när vi var redo så kom de och hämtade oss och körde oss till vår svit. Vilket hotell asså! 
 
Här kommer två bilder från sviten. Ni ser ju utgången till poolen. Att ha en swim- out var verkligen häftigt och lyxigt! 
 
Blev inte mycket bad för denna krukan då det var runt 20 grader i poolen kanske men mycket sol i min älsklings bikini♥
 
Vattnet var fantastiskt! Det var som jag skrev kallt så blev inget dopp i havet men jag älskar att bara stå och kolla på det. Känns som en snabb terapi. 
 
En av de många godsaker jag åt den veckan. Cheesecaken var absolut bäst! 
 
Många lata dagar vid poolen med blå himmel. Det regnade faktiskt några gånger men ersattes snabbt av sol! 
 
Läste mycket. Hade med mig 7 böcker men valde att läsa om Simona Ahrnstedts historiska triologi istället. Älskar dessa böcker och har läst de hur många gånger som helst! 
 
Doppade fötterna i alla fall! 
 
Sen var det en liten pingla som blev stor. 25 år hann jag fylla under tiden vi var borta. Blev överraskad med tårta, champange och ett fantastiskt smycke! 
 
La upp bilden igen för jag tycker den är så fin! 
 
well well. Det var Cypern resan lite snabbt. Jag åker gärna tillbaka och tycker verkligen att ni som inte varit där borde åka dit. Nu ska jag kika lite mera Grey's och äta vindruvor. Puss på er♥
 

D A T E . N I G H T .

Hejhej!
Nu är jag tillbaka i Sverige och in i vardagsrutinerna igen. Jobb och skola. Det är så spännande nu att jag håller på och spricka. Längtar tills jag kan berätta mer för er! 
Nu vid 12.00 ska jag träffa Jennie för lite plugg. Fått en uppgift som ska in på måndag, suck. Hatar korta deadlines, speciellt när man jobbar samtidigt. Schemat går inte ihop, menmen! 
 
Ikväll blir det i alla fall bio. Äntligen! Var jätte länge sen jag var på bio känns det som. Blir filmen Geostorm. Katastroffilmer är ju min favoritgenre ;) Bra genre, popcorn och bästa sällskapet, kan inte bli fel detta! 
 
Annars då? 
Livet känns väldigt bra faktiskt. Har så mycket roligt som kommer. Typ som nästa vecka, då ska jag äntligen få sätta igång min träning med min nya PT. Åh är så pepp!! Ska även träffa massa fina vänner och massa annat spännande :) 
Hoppas ni får en toppen dag, nu måste jag sticka till skolan, X 
 
 

RSS 2.0